To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. IV czyli REANIMACJA

gulgulq - 29-12-2011, 20:29

Marcin-Krak napisał/a:
gulgulq wszyscy MM przeżywają łazienkę Twoich rodziców - to jest coś :D
A ja mam pytanie czy klapa od kibelka będzie taka wypaśna i się sama będzie opuszczać, by nie napisać spuszczać :P :twisted:

najlepsze będzie gdy Ci wszyscy będą chcieli się wykąpać ;)

naraz :badgrin: :badgrin: :badgrin:

koszmarek - 29-12-2011, 20:30

gulgulq napisał/a:
Cytat:
Ale najważniejsze pytanie gdzie jakieś kontakty? w okolic umywalki (np. koło okna) takie co by szczoteczkę podładować, czy jakąś prostownice podłączyć czy tam inne wynalazki, używane przez Kobiety;>?

tego to nawet nie rysowałem

No to już jest skandal ! Najważniejsze urządzenia w łazience, a tu na rysunku NIE MA... Nie wiem co to teraz będzie ;)

Juiceman - 29-12-2011, 21:50

koszmarek napisał/a:

No to już jest skandal ! Najważniejsze urządzenia w łazience, a tu na rysunku NIE MA... Nie wiem co to teraz będzie ;)

No jak to co MitsuManiaki nie wystawią certyfikatu :mrgreen: i będzie musiał jeszcze raz robić hahahaha :badgrin:

JCH - 29-12-2011, 22:49

gulgulq napisał/a:
najlepsze będzie gdy Ci wszyscy będą chcieli się wykąpać ;)
Będą się czuć jak u siebie w domu :lol:
Musisz jeszcze rozmieścić gdzie kurek z zimną a gdzie z ciepłą wodą żeby się nie mylić ;)

DJwiewiórka - 29-12-2011, 22:58

JCH napisał/a:
Musisz jeszcze rozmieścić gdzie kurek z zimną a gdzie z ciepłą wodą żeby się nie mylić ;)

:D Zawsze ciepła woda po stronie serca, a zimna z prawej, oczywiście patrząc na baterię. Jeśli gdziekolwiek jest inaczej, to znaczy, że jest źle :D

yalook - 29-12-2011, 23:20

DJwiewiórka napisał/a:
JCH napisał/a:

:D Zawsze ciepła woda po stronie serca, a zimna z prawej, oczywiście patrząc na baterię. Jeśli gdziekolwiek jest inaczej, to znaczy, że jest źle :D
a co w przypadku, gdy jest tylko jeden kurek ???? :P
akbi - 29-12-2011, 23:27

... Ze po 3 dniach szusowania jestem lekko poobijany .... Eh ... starosc czlowieka dopada :)
Marcin-Krak - 30-12-2011, 09:23

My mamy swoje kalendarze, a policja ...

swoje :P

yalook - 30-12-2011, 10:12

takiej policjantce dawałbym się legitymować codziennie :-)
Juiceman - 30-12-2011, 11:29

yalook napisał/a:
takiej policjantce dawałbym się legitymować codziennie :-)

To pamiętaj we Wrocławiu bierz zawsze radiowóz B212 :mrgreen: , tyle, że jest jeden minus. Auto to - KIA, kia kia kia heh

yalook - 30-12-2011, 11:46

B212 - zapamiętam :-)

przy takiej policjantce niebędę zauważał minusów :-)

Yoshiko - 30-12-2011, 12:05

... że nie potrafię poradzić sobie z pocztą @ odsyłam dalej plik z załącznikiem w .pdf a dochodzi w .eml na gmail :evil: o co to chodzi ?
yalook - 30-12-2011, 12:11

Yoshiko - spakuj pdf-a jakimś programem pakującym - np. zip albo rar. może to rozwiąże problem
Yoshiko - 30-12-2011, 12:13

yalook napisał/a:
spakuj pdf-a jakimś programem pakującym - np. zip albo rar. może to rozwiąże problem

nie wiem czy to zależy od poczty ale jak odsyłam na o2 to załącznik dochodzi niezmieniony :(

Juiceman - 30-12-2011, 12:25

znalazłem coś takiego :
http://www.outlook.pl/for....php?f=4&t=3515