To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT XI

tomasek - 14-06-2015, 14:09

Ja też czekam na info :mrgreen:
Seichan - 14-06-2015, 17:13

Plan: jedziemy, pijemy, jemy, pijemy (...) pijemy, trzeźwiejemy, wracamy :mrgreen:
I gdzieś w międzyczasie śpimy, ale to nie jest obowiązkowe ;)

Dzień dobry ;)

Jaro1974 - 14-06-2015, 17:27

Muszę stwierdzić iż ten plan nie wydaje się być planem skomplikowanym :wink:
Nas niedawno odpuścili ale policja dalej szuka kolesia.

tomasek - 14-06-2015, 17:44

No to plan jest zacny :twisted:
Ciekawe na ile procent uda się go zrealizować :lol:
I ważne pytanko-co robimy z grilem :?:
Zrzuta na mięsiwo-wydaje się chyba najlepszym rozwiązaniem :wink:

Seichan - 14-06-2015, 17:44

Nieźle :?
inq - 14-06-2015, 18:44

Dzień dobry.
Ja na spot znowu zawaliłem - mam maraton pracowniczy od soboty od 7 do poniedziałku do 7. Była przerwa na mecz i 3h snu, a tak to na nogach. 16 redbuli i 23 tigery może mnie utrzymają na nogach :twisted:

Seichan - 14-06-2015, 18:51

Uważaj na serducho ;)
inq - 14-06-2015, 18:54

Po takiej dawce nie było by na co już uważać. Puszka, max dwie jak na mnie, większe ilości wprawiają moje serce w tryb awaryjny.
Tomi89 - 14-06-2015, 18:59

Nie pij tego swinstwa ja kiedys litr dziennie pilem wieczorami ale jak moja byla dziewczyna dietetyczka powiedziala mi co tam sie znajduje to odstawilem momentalnie i teraz nawet nie tkne tego :P

W koncu zebralem sie i zrobilem temat w dziale "Nasze miski" ojjj trwalo to prawie 3 lata :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

inq - 14-06-2015, 19:04

Tomi89, nie piję zazwyczaj, ale czasami muszę walnąć dwa na szybko żeby wrócić do żywych.

PS. Mówiłem Wam, że rozkręcam skarpetkowy biznes? Dziś pierwsze sprzedałem :P

Tomi89 - 14-06-2015, 19:06

inq lepiej kawe wypic niz energetyka :P jak ja ogolnie nie pijam a wypije jedna taka srednio mocna to przez noc nie zasne chociaz nie wiem jak bym sie staral :mrgreen:
grzesiopol - 14-06-2015, 19:16

Dzień dobry
Seichan napisał/a:
Plan: jedziemy, pijemy, jemy, pijemy (...) pijemy, trzeźwiejemy, wracamy :mrgreen:
I gdzieś w międzyczasie śpimy, ale to nie jest obowiązkowe ;)
i to są poważne ustalenia, mnie się podobują 8) :mrgreen:
tomasek sorry Tomciu ale nie mogłem odebrać bo akurat wracałem do Lublina, jechałem peugotem a tam nie ma zestawu głośnomówiącego :wink:
tomasek napisał/a:
Ciekawe na ile procent uda się go zrealizować :lol:
na pewno na 40% lub niektórzy cos około 6%
tomasek napisał/a:
I ważne pytanko-co robimy z grilem :?:
rozpalamy :roll:
tomasek napisał/a:
Zrzuta na mięsiwo-wydaje się chyba najlepszym rozwiązaniem :wink:
pomysł Tomciu raczej chybiony, każdy coś weźmie ze sobą i będzie sobie pilnował aby mu sie nie przypaliło. Moja propozycja nie bierzcie rarytasów bo i tak nic nie poczujecie co będziecie jeść.
inq - 14-06-2015, 19:17

Kawa na mnie nie działa. Energetyki piję raz na tydzień, a może i rzadziej. Teraz wszędzie chemia w żywności także trzeba się uodparniać :wink:
grzesiopol - 14-06-2015, 19:20

Aha co do jadła to niech każdy weźmie ze sobą coś jeszcze oprócz mięsa, np. jakieś ogórki, papryka i inne nie mięsne rzeczy. No i zakupcie sobie jednorazówki, bo na czymś trzeba jeść, kubki mogę mieć więc kupcie talerzyki i sztućce bo niestety nie poratuję nikogo bo moja Beata już nie pracuje w jednorazówkach.
radek79 - 14-06-2015, 19:50

inq napisał/a:
PS. Mówiłem Wam, że rozkręcam skarpetkowy biznes? Dziś pierwsze sprzedałem

jak chcesz mam dojście do najki i adidasy po 5 zł