Lubelskie - Lubelskie OT II
tomasek - 07-10-2011, 18:11
I ja też się byczę
bastek - 07-10-2011, 18:31
cze robaczki. ja się przyłaczę do chłopaków - też n ie lubię kombi... i trochę nie widzę sensu chyba - ale może się mylę
kombi cięższe, najczęściej nie ma w wer. ze słabszym silnikiem czyli droższe w codziennej eksplatacji. lepeij kupić heczbeka, czy sedana, a na wyjazd mieć "trumienkę"? albo wypożyczyć (10 zł/doba), albo kupić (600 zł) - w ciągu roku chyba taniej wyjdzie?
dziś na Witosa - korek chyba tak dużego nie widziałem
i trochę to dla mnie dziwne. co trzeci ma CB, wie, jaka sytuacja. dużo kierwoców jeździ tam codziennie. i jak lemingi - jedna droga. można objechać - przez Świdnik, przez Głusk- nie , walą na Witosa i tylko przekleństwa słychać..... po co tak?
Andrew - 07-10-2011, 18:34
Tomek masz tego bata?
Yoshiko - 07-10-2011, 18:49
| bastek1 napisał/a: | | też n ie lubię kombi |
u mnie to nie kwestia lubienia a praktyczności
mamy w domu dwa gale w kombiku
jeden pawlosa służy jako wół roboczy
a mój jako wozidło dla psa - właśnie na pace oddzielony kratką od reszty pasażerów
bo jakoś nie mogłabym zdzierżyć jak by zajmował całą tylną kanapę i zostawiał puchaty koc w kolorze białym na czarnej tapicerce
bastek - 07-10-2011, 19:05
Yoshiko, jako potrzebnego do pracy- pomijam. pisałem jako dla rodziny
a o psiaku z tyłu nie pomyślałem - mam w domu żólwia stepowego, oraz 3 myszoskoczki - a te nie potrzebują całego bagażnika
Yoshiko - 07-10-2011, 19:21
No tak - 20 cm żółw da radę na tylnej kanapie nawet w sąsiedztwie z myszkami
dlatego mówiłam że to nie kwestia lubienia a praktyczności
volve - 07-10-2011, 19:29
Taa...ale na zloty jeździcie z psem na tylnej kanapie, bo do bagażnika to raczej Missy by już się tam nie upchała
Seichan - 07-10-2011, 19:31
A ja mam kombi, a nie mam psa do przewożenia I nie żałuję zakupu.
Można w nim przewieźć duuużo rzeczy (wyprawa za Wrocław po części do FTO - ponownie podziękowania dla Kamila i FTOrka).
Można w nim się przespać (wyprawa do Czech).
Przy 2 dzieci pakuje się ideanie, nawet gdy trzeba zabrać wózek, łóżeczko i milion innych rzeczy (wakacje).
A poza tym zalet 2,5 V6 chyba przedstawiać nie muszę
volve - 07-10-2011, 19:38
| Seichan napisał/a: | | A poza tym zalet 2,5 V6 chyba przedstawiać nie muszę |
W sedanie 2.5 V6 też są
Ja wiem, że gdy się ma rodzinę, to wtedy trzeba myśleć bardziej praktycznie, jeśli chodzi o samochód...ale ja patrzę oczami kawalera, kombi mi nie jest potrzebne, jak potrzebuję więcej miejsca, to składam tylną kanapę i już
radek79 - 07-10-2011, 19:38
i ja jeżdżąc galem w kombi kilka lat po sprzedaniu i zakupie sedana z no wu zatęskniłem za kombi szczególnie przy remontach w domu za byle czym muczę gonić busa ale trzy auta w domu to już na mnie za dużo
Yoshiko - 07-10-2011, 19:40
| volve napisał/a: | | Taa...ale na zloty jeździcie z psem na tylnej kanapie, bo do bagażnika to raczej Missy by już się tam nie upchała |
tak oczywiście zgadza się ale nie u mnie tylko u pawlosa
Reniu ja też sądzę że kombiak ma dużo zalet
Andrew - 07-10-2011, 19:40
A ja też mam zamiar w przyszłości zakup kombi Avance'a V6
Poza tym zakupiłem przed chwilą felgi alu szwagrowi do "wypasionego"golfa
Seichan - 07-10-2011, 19:41
| volve napisał/a: | | ale ja patrzę oczami kawalera, kombi mi nie jest potrzebne, |
Pogadamy za jakiś czas, jak Ci się zmienią priorytety
Yoshiko - 07-10-2011, 19:43
| volve napisał/a: | | ja patrzę oczami kawalera, |
Tomku czas na zmiany
trzeba kupić kombi
Andrew - 07-10-2011, 19:45
| Yoshiko napisał/a: | Tomku czas na zmiany |
Czemu ma Ci być lepiej jak nam
|
|
|