Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT II
jAZZMAN - 24-10-2012, 10:25
| mlodam napisał/a: |
ja na śnieg czekam już :D |
i kulig!!
mlodam - 24-10-2012, 10:31
| jAZZMAN napisał/a: | | mlodam napisał/a: |
ja na śnieg czekam już :D |
i kulig!! |
i kulig :Di będzie bitwa na śnieżki
jAZZMAN - 24-10-2012, 10:41
i ognicho z kiełbasami
Nikka - 24-10-2012, 10:45
Eloł, to ja , kto tęsknił najmocniej? przyznawać się , tylko bez przepychanek:P Dżizas jakie ja mam zaległości na forum, maaaaaasssssakra. Końcówka roku będzie masakryczna. Praca, szkoła, (Nikkon też szkoła = weekendy osobno) i ruiny i zgliszcza w domciu (czyt. remont generalny). Raaaaaaaaatunku! Pozdrawiam ekipe zach-pom
jAZZMAN - 24-10-2012, 10:47
Nikon niech ćwiczy w pingla
Yoshiko - 24-10-2012, 12:18
http://www.gs24.pl/apps/p...ZECIN/121029832
masakra jak można W lesie rodzina się rozdzieliła i każdy osobno szukał grzybów.
schorowanego starego człowieka zostawić samego
Galancior94 - 24-10-2012, 19:49
Dzień dobry z wieczora
Ale tu cisza
Dzisiaj byłem na bujakach w Witkowie i okazało się że mam obydwa przednie wachacze dolne tylne (chyba łatwiej banany ) do wymiany. Na prawym luz na sworzniu, a na lewym tuleja pękła ciut. Po weekendzie odstawiam do wymiany, a w niedziele zrobie prawy przedni zapiekający się zacisk
r@f@l - 24-10-2012, 20:04
witajcie,
dzisiaj dobrałem się do nowego serduszka do colta... diagnoza... bez komentarza...
Ojciec ma przynajmniej nauczkę żeby takie rzeczy jak pasek rozrządu wymieniać maks rok po tym jak się kupuje auto, a nie wierzyć na słowo sprzedawcy ( w tym przypadku rodzinie ) teraz ma za swoje...
jak dobrze pójdzie to do końca tygodnia auto będzie śmigać jak nóweczka, a po tym co trzeba zrobić będzie mieć silnik jak nowy
Yoshiko - 24-10-2012, 20:20
| Galancior94 napisał/a: | | Dzisiaj byłem na bujakach w Witkowie i okazało się że mam obydwa przednie wachacze dolne tylne (chyba łatwiej banany ) do wymiany. Na prawym luz na sworzniu, a na lewym tuleja pękła ciut. | taaa z miśkiem nie można się nudzić
| Galancior94 napisał/a: | | zrobie prawy przedni zapiekający się zacisk | tzn że zapieka Ci się ten nowy ????
| r@f@l napisał/a: | | nie wierzyć na słowo sprzedawcy ( w tym przypadku rodzinie ) | masakra a jest takie mądre przysłowie pszczół które mówi coś o rodzinnym zdjęciu
| r@f@l napisał/a: | | jak dobrze pójdzie to do końca tygodnia auto będzie śmigać jak nóweczka, a po tym co trzeba zrobić będzie mieć silnik jak nowy | powodzenia !!!!
Galancior94 - 24-10-2012, 20:23
| Galancior94 napisał/a: | | zrobie prawy przedni zapiekający się zacisk |
| Yoshiko napisał/a: | | tzn że zapieka Ci się ten nowy ???? |
Nie, nowe działają jak powinny które są na tyle. Na przodzie są oryginalne jednotłoczkowe W niedziele wypchnę tłoczek, przeczyszcze, przesmaruje i założe znów zacisk
fabryka24 - 24-10-2012, 22:52
Galancior94, Chyba cię dziś widziałem ,ok godziny 18 na Różanej pod mostem ,nie świeci ci jedna żarówka z przodu , chyba lewa ,jak ci zacisk blokuje ,to czyszczenie ,zestaw naprawczy i będzie śmigał jak trza .
[ Dodano: 24-10-2012, 22:58 ]
Zawsze jak widzę miska, to patrzę na przedni błotnik pod kierunkowskazem ,jak widzę logo mitsumaniaków to wiem że to swój .Niedługo tak oklejony będzie mój .dobranoc miski
Galancior94 - 24-10-2012, 23:06
| fabryka24 napisał/a: | Galancior94, Chyba cię dziś widziałem ,ok godziny 18 na Różanej pod mostem ,nie świeci ci jedna żarówka z przodu , chyba lewa ,jak ci zacisk blokuje ,to czyszczenie ,zestaw naprawczy i będzie śmigał jak trza .
[ Dodano: 24-10-2012, 22:58 ]
Zawsze jak widzę miska, to patrzę na przedni błotnik pod kierunkowskazem ,jak widzę logo mitsumaniaków to wiem że to swój .Niedługo tak oklejony będzie mój .dobranoc miski |
Możliwe, bo tamtędy jechałem (albo wracałem) do Witkowa. Żarówka świeci tylko ta oprawka coś nie styczy Przyjechałem to ją docisnąłem i zaczęła świecić Jutro się z tym pobawie, bo robie sobie wolne od szkoły
Yoshiko - 24-10-2012, 23:29
| fabryka24 napisał/a: | | Zawsze jak widzę miska, to patrzę na przedni błotnik pod kierunkowskazem ,jak widzę logo mitsumaniaków to wiem że to swój |
a ja mam na przedniej szybie
| Galancior94 napisał/a: | | robie sobie wolne od szkoły | jak to tak w czwartek wolne
bo ja to sobie urlop biorę
robert78 - 25-10-2012, 06:30
fabryka24, mój to można poznać wszędzie he he a twój gdzie się buja w jakiej części miasta i jak wygląda
dzień dobry miski
fabryka24 - 25-10-2012, 07:46
robert78, Mój to zielony kombi,z czarnym pasem na masce ,spotkać najczęściej mnie można w okolicach oś pyrzyckiego . Dzień dobry wszystkim
|
|
|