To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT II

jAZZMAN - 24-10-2012, 10:25

mlodam napisał/a:

ja na śnieg czekam już :D :D

i kulig!!

mlodam - 24-10-2012, 10:31

jAZZMAN napisał/a:
mlodam napisał/a:

ja na śnieg czekam już :D :D

i kulig!!

i kulig :D :Di będzie bitwa na śnieżki :lol: :lol:

jAZZMAN - 24-10-2012, 10:41

i ognicho z kiełbasami :) :twisted:
Nikka - 24-10-2012, 10:45

Eloł, to ja , kto tęsknił najmocniej? przyznawać się , tylko bez przepychanek:P Dżizas jakie ja mam zaległości na forum, maaaaaasssssakra. Końcówka roku będzie masakryczna. Praca, szkoła, (Nikkon też szkoła = weekendy osobno) i ruiny i zgliszcza w domciu (czyt. remont generalny). Raaaaaaaaatunku! Pozdrawiam ekipe zach-pom :) :D
jAZZMAN - 24-10-2012, 10:47

Nikon niech ćwiczy w pingla :)
Yoshiko - 24-10-2012, 12:18

http://www.gs24.pl/apps/p...ZECIN/121029832

masakra jak można W lesie rodzina się rozdzieliła i każdy osobno szukał grzybów. :evil:
schorowanego starego człowieka zostawić samego :evil:

Galancior94 - 24-10-2012, 19:49

Dzień dobry z wieczora ;)
Ale tu cisza :shock:

Dzisiaj byłem na bujakach w Witkowie i okazało się że mam obydwa przednie wachacze dolne tylne (chyba łatwiej banany :D ) do wymiany. Na prawym luz na sworzniu, a na lewym tuleja pękła ciut. Po weekendzie odstawiam do wymiany, a w niedziele zrobie prawy przedni zapiekający się zacisk ;)

r@f@l - 24-10-2012, 20:04

witajcie,

dzisiaj dobrałem się do nowego serduszka do colta... diagnoza... bez komentarza...

Ojciec ma przynajmniej nauczkę żeby takie rzeczy jak pasek rozrządu wymieniać maks rok po tym jak się kupuje auto, a nie wierzyć na słowo sprzedawcy ( w tym przypadku rodzinie ) teraz ma za swoje...

jak dobrze pójdzie to do końca tygodnia auto będzie śmigać jak nóweczka, a po tym co trzeba zrobić będzie mieć silnik jak nowy :)

Yoshiko - 24-10-2012, 20:20

Galancior94 napisał/a:
Dzisiaj byłem na bujakach w Witkowie i okazało się że mam obydwa przednie wachacze dolne tylne (chyba łatwiej banany ) do wymiany. Na prawym luz na sworzniu, a na lewym tuleja pękła ciut.
taaa z miśkiem nie można się nudzić :wink:

Galancior94 napisał/a:
zrobie prawy przedni zapiekający się zacisk
tzn że zapieka Ci się ten nowy ????

r@f@l napisał/a:
nie wierzyć na słowo sprzedawcy ( w tym przypadku rodzinie )
masakra a jest takie mądre przysłowie pszczół które mówi coś o rodzinnym zdjęciu :doubt:

r@f@l napisał/a:
jak dobrze pójdzie to do końca tygodnia auto będzie śmigać jak nóweczka, a po tym co trzeba zrobić będzie mieć silnik jak nowy
powodzenia !!!!
Galancior94 - 24-10-2012, 20:23

Galancior94 napisał/a:
zrobie prawy przedni zapiekający się zacisk
Yoshiko napisał/a:
tzn że zapieka Ci się ten nowy ????

Nie, nowe działają jak powinny które są na tyle. Na przodzie są oryginalne jednotłoczkowe ;) W niedziele wypchnę tłoczek, przeczyszcze, przesmaruje i założe znów zacisk :D

fabryka24 - 24-10-2012, 22:52

Galancior94, Chyba cię dziś widziałem ,ok godziny 18 na Różanej pod mostem ,nie świeci ci jedna żarówka z przodu , chyba lewa ,jak ci zacisk blokuje ,to czyszczenie ,zestaw naprawczy i będzie śmigał jak trza .

[ Dodano: 24-10-2012, 22:58 ]
Zawsze jak widzę miska, to patrzę na przedni błotnik pod kierunkowskazem ,jak widzę logo mitsumaniaków to wiem że to swój .Niedługo tak oklejony będzie mój .dobranoc miski

Galancior94 - 24-10-2012, 23:06

fabryka24 napisał/a:
Galancior94, Chyba cię dziś widziałem ,ok godziny 18 na Różanej pod mostem ,nie świeci ci jedna żarówka z przodu , chyba lewa ,jak ci zacisk blokuje ,to czyszczenie ,zestaw naprawczy i będzie śmigał jak trza .

[ Dodano: 24-10-2012, 22:58 ]
Zawsze jak widzę miska, to patrzę na przedni błotnik pod kierunkowskazem ,jak widzę logo mitsumaniaków to wiem że to swój .Niedługo tak oklejony będzie mój .dobranoc miski

Możliwe, bo tamtędy jechałem (albo wracałem) do Witkowa. Żarówka świeci tylko ta oprawka coś nie styczy :evil: Przyjechałem to ją docisnąłem i zaczęła świecić ;) Jutro się z tym pobawie, bo robie sobie wolne od szkoły :D

Yoshiko - 24-10-2012, 23:29

fabryka24 napisał/a:
Zawsze jak widzę miska, to patrzę na przedni błotnik pod kierunkowskazem ,jak widzę logo mitsumaniaków to wiem że to swój

a ja mam na przedniej szybie :wink:
Galancior94 napisał/a:
robie sobie wolne od szkoły
jak to tak w czwartek wolne :shock:
bo ja to sobie urlop biorę :wink:

robert78 - 25-10-2012, 06:30

fabryka24, mój to można poznać wszędzie he he a twój gdzie się buja w jakiej części miasta i jak wygląda
dzień dobry miski

fabryka24 - 25-10-2012, 07:46

robert78, Mój to zielony kombi,z czarnym pasem na masce ,spotkać najczęściej mnie można w okolicach oś pyrzyckiego . Dzień dobry wszystkim