Lubelskie - Lubelskie OT X
mkm - 19-11-2014, 22:22
Po dłuższym tentegowaniu w głowię... oznajmniam, że JCH, ma jednak sporo racji, a Seichan, tak nie do końca.
Więcej w Śląskim.
Jaro1974 - 19-11-2014, 22:23
Sławku staramy się
[ Dodano: 19-11-2014, 22:32 ]
Szukam Maćku szukam i znaleźć nie mogę. Czyżby oczy mi czymś zaszły
grzesiopol - 19-11-2014, 22:32
| Jaro1974 napisał/a: | No to nie pamiętam tego incydentu | bo ty jeszcze młody jesteś, hmmm a ja też nie pamietam
| mkm napisał/a: | | uuuuuuuu... | nic nie wnoszący post, powiedziałbym nawet SPAM
I ja też wypowiedziałem co miałem do powiedzenia jak zwykle długo i namietnie
Seichan - 19-11-2014, 22:32
Tak uważasz Maćku?
Czy mógłbyś to Maćku wypunktować?
Czy pijesz do tego, że region działał i miał puchar?
Czy mam przypomnieć w jakich okolicznościach był on zdobyty? (tylko musiałabym to sobie przypomnieć, ale to było interregionalne spotkanie, o ile mnie pamięć nie myli)
Czy pijesz do tego, że"dzień dobry" i "dobranoc" to nabijanie postów?
Czy mam przypomnieć, ze Hubert wyłączył naliczanie postów pisanych z OT, które w ogóle nie wpłynęło na naszą aktywność na forum?
Czy mamy o to poprosić (wyłączenie wliczania postów z OT do licznika postów), żeby nie było oskarżeń, że tylko spamujemy?
Czy forum nie upada, bo większość siedzi na facebooku albo nie pisze, bo posty z "dzień dobry" wędrują w koszu?
Czy tak wygląda demokracja na OT?
Nie chcą nas na Śląsku, to tam nie będziemy pisać, bo - wypowiadając się w swoim imieniu - nie mam nic mądrego do powiedzenia. Dzień dobry nie jest mądre ani nic nie wnosi.
Jakoś nikt Ciebie nie potępił za Twoją znajomość samogłosek.
Także - uprzejmie proszę o wypunktowanie mojej ignorancji w zakresie prawidłowości działań Jacka, zaw wyjątkiem argumentu, że to jego prywatny folwark.
mjsystem - 19-11-2014, 22:33
| mkm napisał/a: | | Po dłuższym tentegowaniu w głowię... oznajmniam, że JCH, ma jednak sporo racji, a Seichan, tak nie do końca. |
I co z tego, że ktoś ma rację. Swoją rację, kiedy cała reszta jest innego zdania. Zostaje z tym sam. O to chodziło?
[ Dodano: 19-11-2014, 22:35 ]
| Seichan napisał/a: | | Nie chcą nas na Śląsku, | Chcą. Oprócz jednej osoby.
Seichan - 19-11-2014, 22:39
Sławku, nie o to mi chodziło
Pracę mam, jaką mam. Czasem mam czas tylko na napisanie "dzień dobry" na CZTERECH (spamuję czekam na lincz) podforach regionalnych, a czasem i na to nie mogę sobie pozwolić.
Skoro to moje "dzień dobry" nie jest dobrze przyjmowane na jednym z CZTERECH (nadal czekam na lincz) podforów, to znaczy, że nie powinnam się tam udzielać.
mkm - 19-11-2014, 22:41
Gruba nadinterpretacja w ostatnim zdaniumjsystem, gruba.
Z Renią nie chce mi sie dyskutować, bo juz przecież ustaliłem, że nie ma racji
I nie były to samogłoski! To były wyrażenia wyrażające chwilowy stan emocjonalny w nawiązaniu do toczącej sie dyskusji!
mjsystem - 19-11-2014, 22:41
Nikt tam się nie będzie udzielał. Na przykład ja: czy mam napisane gdzieś, że ze śląskiego jestem?
Jaro1974 - 19-11-2014, 22:44
I tak oto równym krokiem zbliżamy się do dwusetnej strony jubileuszowego, dziesiątego OT
Czytała: Krystyna Czubówna
grzesiopol - 19-11-2014, 22:45
Jedyny plus tej sytuacji to bedzie to, ze u nas zwiekszy czas w jakim będziemy osiągać stronę 300-tną.
Seichan - 19-11-2014, 22:45
A tak w ogóle - to spokój i powolne ruchy
Cytując Maćka:
| Cytat: | Region lubelski to region lubelski i ma swoje prawa.
Nie oznacza to, że każdy następ[ny region ma byc dokładną kalką tego co dzieje się u nich, zarówno jeżeli chodzi o treść jak i uczestników |
Lubelszczyźnie proponuję zabrać swoje zabawki i wrócić na swoje terytorium
Bo pousuwam "dzień dobry" i "dobranoc" do kosza
Żart, oczywiście
grzesiopol - 19-11-2014, 22:45
| Jaro1974 napisał/a: | Czubówna | a czego Czubówna bo ma czuba czy w czubie
apg2312 - 19-11-2014, 22:45
| mjsystem napisał/a: | Nikt tam się nie będzie udzielał. Na przykład ja: czy mam napisane gdzieś, że ze śląskiego jestem? |
Po akcencie słychać
grzesiopol - 19-11-2014, 22:46
A może dla tego że jest panną? Bo tak byłoby Czub
Jaro1974 - 19-11-2014, 22:47
| Seichan napisał/a: | Lubelszczyźnie proponuję zabrać swoje zabawki i wrócić na swoje terytorium
|
Jawohl
|
|
|