Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT II
Seichan - 25-10-2012, 08:00
Dzień dobry Zachodniopomorzanie
Do nas ponoć zima się zbliża
Jaro1974 - 25-10-2012, 08:11
Dzień dobry
Seichan - 25-10-2012, 08:24
Pozamarzali czy co
JacekeR - 25-10-2012, 08:52
Dzień dobry i pozdrowienia z nad morza.
Galancior94 - 25-10-2012, 10:07
Dzień dobry
| Yoshiko napisał/a: |
| Galancior94 napisał/a: | | robie sobie wolne od szkoły | jak to tak w czwartek wolne
bo ja to sobie urlop biorę |
Zbyt ciężkie lekcje dzisiaj mam I poza tym musze pójść po wahacze do misiaka no i może sie za ten zacisk wezmę
stary alfer - 25-10-2012, 10:53
| JacekeR napisał/a: | | pozdrowienia z nad morza. |
Król się uaktywnił
Czółko Miśki
volve - 25-10-2012, 11:04
| stary alfer napisał/a: | Czółko Miśki |
Wujek się pojawił witamy, witamy
stary alfer - 25-10-2012, 11:16
Proszę o mnie pamiętać
Chwilowo mam napięte terminy
mlodam - 25-10-2012, 15:58
Dobry
Yoshiko - 25-10-2012, 19:53
dobry z wieczora
jAZZMAN - 25-10-2012, 20:25
Piję zupkę chmielową za udany wieczór dla Was
[ Dodano: 25-10-2012, 20:49 ]
Drodzy Kawalerowie, czas podpaść płci pięknej
Instrukcja obsługi żony
Informacja ogólna:
Żona – osoba przeważnie płci żeńskiej, mieszkająca razem z mężem i według pewnych źródeł notoryczne utrudniająca mu życie.
Cechy charakterystyczne:
- częste działania chaotycznie - histeryczne;
- reakcje łzawe mające charakter obronny albo ofensywny;
- niemoc seksualna na widok męża.
Wyposażenie:
Najczęściej podczas nabycia żony, mężczyzna, w komplecie otrzymuje teściową, są przypadki, kiedy w komplecie również są dzieci. Dla wspólnego pokoju, radzimy teściową umieścić osobno, najlepiej na bezpieczną odległość (sugerowane jest inne miasto lub nawet kraj).
Użycie:
Użycie żony może być bardzo różnorodne. Na przykład w niektórych afrykańskich plemionach żony są wykorzystane w polowaniu na krokodyle (dla wywabienia krokodyli z wody), w Australii żony są wykorzystane jako matki dla porzuconych, małych kangurów, a w Ameryce Południowej, w celu odstraszania dzikich małp. Najbardziej rozpowszechnione jest użycie żony jako taniej siły roboczej w domu, w ogrodzie, na polu itd. Ostatnie badania wykazały, że taka siła kosztuje nas fortunę, zdrowie a nierzadko i życie.
Część sterująca - W główce typowej żony znajdujemy:
- generator bólu głowy
- impulsywne kupowanie
- zmysł odnajdywania twoich pieniędzy
- daty i rocznice
- centrum kontroli przebiegu akcji w serialach brazylijskich
- centrum kontroli plotek
- GADANIE GADANIE GADANIE
- ośrodek oceniania potrzeb do możliwości
- czyszczenie toalety
- „ a nie mówiłam ”
- świecidełka, diamenty, biżuteria
Technika bezpieczeństwa:
Jeśli spotyka nas nieuzasadniona czułość i pieszczotliwość ze strony żony, świadczy o tym, że żona ma na celu wykorzystać swojego męża, albo ma coś do ukrycia. Wykorzystywać męża nie będzie tak jakby mąż sobie to życzył, lecz prawdopodobnie dla uzupełnienia swojej garderoby. W przypadku histerii żony należy zamknąć się w bezpiecznym miejscu, albo oddalić na bezpieczną odległość. Jeżeli jest to możliwe, należy zamknąć żonę w pomieszczeniu i przeprowadzić natychmiastowy remont. Niestety nie ma ustawy, że żona przy sobie musi mieć instrukcję obsługi, tak że wszystkie sposoby i metody reperacji żony pozostawione są w rękach mężczyzn i ich wyobraźni.
Opakowanie
Powłoka żony nie mówi nam nic o jej zawartości i umiejętnościach, a nawet może wprowadzać w błąd. Niestety zawartość poznajemy dopiero po nabyciu i nie możemy nic na to poradzić. Atrakcyjna powłoka może jednak bardzo cieszyć.
Obsługa i profilaktyka:
Kiedyś, profilaktycznie, należało żonę zawieść tramwajem do centrum handlowego i pozwolić wybrać jedną rzecz za wcześniej określoną cenę, albo raz w roku podarować jej zieloną gałąź. W dzisiejszych czasach potrzebne są o wiele większe zasoby materialne.
Zużycie - Zużycie następuje natychmiast po zawarciu związku i prowadzi do zaskakującej metamorfozy:
NARZECZONA - ŻONA
pachnie jak kwiatuszek - parzy jak
ćwierka jak wróbelek - kracze jak wrona
urocza żabka - wstrętna ropucha
kusi - nie musi
obiecuje - maltretuje
budzi pożądanie - budzi do roboty
niezwykle pociąga - pieniądze wyciąga
robi oczko - podbija ślepia
pokazuje ząbki - szczerzy kły
daje buzi - wali po pysku
czarodziejka - czarownica
skarb - skarbonka
Serwis
Nikt nie umie podpowiedzieć, gdzie i jak naprawić żonę. Nie poleca się jednak korzystania z usług fachowców takich jak: listonosz, hydraulik lub kominiarz.
Niestety, wymiana żony nie gwarantuje, że uzyskamy lepszy model.
Zakończenie:
Powyższa instrukcja obsługi nie zawiera wszystkich możliwych problemów związanych z użyciem żony. Przed nabyciem żony należy się poważnie zastanowić, czy jest ona rzeczywiście potrzebna w gospodarstwie, iż jest to do nie końca zbadane i bezpieczne zjawisko przyrody.
Jaro1974 - 25-10-2012, 22:23
Dobry wieczór
jAZZMAN, dobra ta obsługa
Galancior94 - 25-10-2012, 22:23
Jak tam, oponki zimowe już pozakładane, czy jeszcze na letnich sie śmiga ?
Yoshiko - 25-10-2012, 22:27
| Galancior94 napisał/a: | | Jak tam, oponki zimowe już pozakładane, czy jeszcze na letnich sie śmiga ? |
ja na letnich jeszcze
pawlos też
może w weekend coś się zmieni
Jaro1974 - 25-10-2012, 22:38
ja jeszcze też na letnich ale w meganie żony już są zimowe.
|
|
|