Nasze Miśki - Wagon
Firebee - 04-04-2017, 21:54
Krzyzak napisał/a: | ładne felgi, zyskał |
i tak wydaje mi się, że wszystko co tam wchodzi to za małe.. pewnie i 20" byłoby mało, ale wagon jest dla mnie do codziennej jazdy, więc 18 to taki max.
larelijux - 13-04-2017, 12:41
Gratuluję zostania zespotowanym na jednej z największych polskich stron tego typu:
facebook
abdul - 14-04-2017, 10:42
Cos pieknego! Idealny przyklad na to jak mozna polaczyc przyjemne z pozytecznym
Firebee - 14-04-2017, 22:15
larelijux napisał/a: | Gratuluję zostania zespotowanym na jednej z największych polskich stron tego typu:
facebook
|
drugi raz w ciągu niecałego miesiąca :/
https://www.facebook.com/...?type=3&theater
akurat nie bardzo mnie to bawi, ale nic na to raczej nie poradzę.
a za gratki autka dzięki... biały kruk. i o to chodzi
p.s. wczoraj zamiast jak zawsze Orlenowskiej VERVY 98 zatankowałem Shellowskie V-Power Nitro+ Racing (100 oktanów) i mimo, że nie wykorzystuję możliwości auta nawet w 50%, to faktycznie czuć różnicę w tych zaledwie dwóch oktanach..
larelijux - 14-04-2017, 22:27
Firebee, trzeba było wziąć coś mniej unikatowego, teraz się nie opędzisz
Kaucz - 17-04-2017, 22:33
Pozostaje się przyzwyczaić albo zmienić auto na Skodę
Firebee - 06-07-2017, 20:11
Wagonika wypuściłem pierwszy raz na tor, jako, że nigdy po torze nie jeździłem to nie poszalałem, ale i tak fajnie było 4x4 to jest to..
https://youtu.be/uh4xJHG3vKM
W@sio - 06-07-2017, 22:00
Nie wiem jak wagon, ale zedan ma dość ciekawą specyfikę prowadzenia, lubi czasem niespodziewanie uciekać tyłem, ale da się to opanować i nawet wykorzystać
Firebee - 07-07-2017, 07:15
W@sio napisał/a: | Nie wiem jak wagon, ale zedan ma dość ciekawą specyfikę prowadzenia, lubi czasem niespodziewanie uciekać tyłem, ale da się to opanować i nawet wykorzystać |
na mokrym faktycznie trzeba uważać bo ucieka a nie zależy to może od rodzaju dyfra? Nie znam się w sumie
Juiceman - 07-07-2017, 08:49
Fajne auto, ale ponoć problem z częściami co niektórymi : / prawda to :> ?
Na ET 2 lata temu był jeden Evo Wagon teraz chyba z naście . Cudne autko : ) Gratki
Fragu - 10-07-2017, 14:31
Firebee, następnym razem pisz kiedy to Torunia jedziesz na tor, też z chęcią wpadnę
Firebee - 12-07-2017, 08:35
Juiceman napisał/a: | Fajne auto, ale ponoć problem z częściami co niektórymi : / prawda to :> ?
Na ET 2 lata temu był jeden Evo Wagon teraz chyba z naście . Cudne autko : ) Gratki |
z mechaniką chyba problemu nie będzie.. to nadal zwykłe EVO 9 nieco pokombinowane (silnik w Wagonie jest z EVO 8, automat cholera wie - ten sam co w 7 GT-A?)
Z blacharką wiadomo, tył można pewnie praktycznie zapomnieć, więc raczej staram sie oszczędzać auto, no ale być na torze i nie pojechać parę kółek to byłby grzech
MMC Polska zadeklarowało pomoc w poszukiwaniu ewentualnych części do auta, więc liczę, że będzie dobrze. Narazie wiem, żę leżą graty do niego, no ale na zapas nie biorę. np skrzynia automat, gdyż jak ktoś tu ściąga Wagona to przerabiają na manuale.
Będę się martwił, gdy się coś posypie. narazie stan raczej idealny, przejechał już ze mną z 5-6tys, jedyne co, to stukanie zawieszenia z przodu, ale wszelkie kontrole nic nie wykazały, więc jest podejrzenie stukających amorków, co w niczym nie przeszkadza podobno poza samym stukaniem (Bilstein) - pójdą do regeneracji, przestaną stukać.
Firebee - 12-07-2017, 08:38
Fragu napisał/a: | Firebee, następnym razem pisz kiedy to Torunia jedziesz na tor, też z chęcią wpadnę |
zupełny przypadek, z zaproszenia Ekypa-PN Poznan Performance Group na ich IV Zlot, ale na pewno się zgadamy następnym razem
tu kilka fotek
https://www.facebook.com/...909396375943810
myślę, że można zadziałać w sprawie zorganizowania takich pojeżdżawek pod mitsumaniakowym szyldem. bezpiecznie, na torze, raz na jakiś czas.
Fragu - 12-07-2017, 08:51
Firebee napisał/a: | myślę, że można zadziałać w sprawie zorganizowania takich pojeżdżawek pod mitsumaniakowym szyldem. bezpiecznie, na torze, raz na jakiś czas. |
Myślę, że jest to bardzo dobry pomysł - być może udało by się trochę ożywić nasz region
W razie czego służę pomocą.
Bartek - 12-07-2017, 09:30
Z częściami blacharskimi nie powinno być stresu - jak znasz nr części i jest dostępna w Japinii, to 2-3 tygodnie i części w Polsce
|
|
|