To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Warmińsko - Mazurskie - Spocik na przywitanie wiosny?

Anonymous - 28-03-2007, 09:26

Jak na razie znaki na niebie i ziemii mówią że będę. Zobaczycie jak wygląda Galant na felgach z Hondy i w rozmiarze opon jakiego nikt nie ma, mianowicie 205/55,15' hehe. A może się mylę, ma ktoś taki? :biggrin: 8)

ps Tylko bądżcie, was więcej.. plis bo 4 to ilośc której nie trzeba liczyć :?

[ Dodano: 28-03-2007, 09:38 ]
Wczoraj pod "Alfą" parkował srebrny sedan, Galant VI Sport Edition na felach 17' jak sądzę. Fura prezentowała się świetnie, wizualnie wprost w idealnym stanie! :shock:
Mój kupel powiedział że nic co jest teraz produkowanego lub było przez parę lat wstecz nie może się równać z "TYM!" Dodam że to fan Mercedesów i BMW. Tablice auta zaczynały się literami NOS więc podejrzewam że to Ostróda.
Pytanie! Czy należy on do kogoś z tu obecnych??????? :P

Anonymous - 28-03-2007, 14:43

Ja mialem kiedys taki rozmiar :P no ale juz nie mam bo mam fele 17 ;) i teraz mam 225/45 :D
Anonymous - 28-03-2007, 23:18

BAKU :!:
:shock: taką masz furę
...obejzalem zdiecia

Anonymous - 28-03-2007, 23:38

Łukasz W napisał/a:
...obejzalem zdiecia

Robia wrazenie :mrgreen:

Anonymous - 29-03-2007, 09:11

och dziękuję :D starałem się żeby wyglądał ;) ale lepiej wygląda w rzeczywistości, to zobaczycie w sobotę :) . Tylko, że lepiej wygląda niż jeździ bo silnik to na razie seria... :P

Dobra wszystko fajnie ale nie za bardzo wiem gdzie jest plaża miejska :D to ulica jeziorna jest ?

Anonymous - 29-03-2007, 22:23

No i kaszana,,, spocik mnie ominie, odbieram swojego misia dopiero w poniedziałek,,, a niech to jasny ,,, szkoda koledzy ale jestem z wami i myślę że jeszcze będzie okazja jakiegoś promila przewrócić w wolnej chwili, bawcie się dobrze, pozdrawiam serdecznie z L.W.
Anonymous - 29-03-2007, 23:42

BAKU tak to jest ul. Jeziorna
na skrzyzowaniu przy liceum katolickim skrecasz w lewo i jedziesz wciaz :arrow: prosto, mijasz po drodze przejazd kolejowy :arrow: i 100m i masz plaze miejska :idea:

AXER nie moze byc :!:
zakombinuj aby auto bylo juz gotowe w sobote o 8:00 rano!!!
to jest rozkaz :!: :wink:

konrad1704 - 30-03-2007, 01:18

Axer, liczymy na ciebie (albo moze lepiej na Twojego mechaniora), ostatnio jeden z nas byl duchowo moze i ty sie skusisz?

Łukasz W, a jeziorna przypadkiem nie jest zamknieta na wysokosci przejazdu i jedynym wjazdem na miejska nie jest wjazd od sielskiej? kiedys (co prawda dawno, napewno po zakonczeniu nowego ronda) ale jak chcialem tamtedy przejechac to bylo zablokowane.

baku, jesli bedzie problem z dojechaniem mieszkam w samym centrum i chetnie pokieruje na miejska

pozdro

Cezar - 30-03-2007, 01:56

Z tego co ja zakumalem to Axer, w poniedzialek odbiera miska nie od mechanika, a z salonu - funkiel nowke, nie smigana :wink:

Co do dojazdu, to faktycznie lepiej nie ryzykowac i przyjechac na plaze od ul. sielskiej. :P

Anonymous - 30-03-2007, 09:51

Cezar masz racje w poniedziałek odbieram mojego pierwszego misia z salonu, to moje pierwsze doświadczenie z trzema diamencikami, miałem nadzieje ze uda sie wcześniej odebrać i będę mógł przywitać się osobiście z wami ale no cóż,, misio stoi i czeka na sielskiej a ja przebieram łapami w oczekiwaniu na tablice i papiery ale tak jak pisałem, mam nadzieje że jeszcze będzie niejedna okazja aby się poznać,,, może wspólnie gdzieś wyskoczymy na jakiś spocik ogólnopolski. a tym czasem bawcie się dobrze w sobotę, jestem z wami.
Anonymous - 30-03-2007, 09:59

konrad1704 napisał/a:

Łukasz W, a jeziorna przypadkiem nie jest zamknieta na wysokosci przejazdu i jedynym wjazdem na miejska nie jest wjazd od sielskiej? kiedys (co prawda dawno, napewno po zakonczeniu nowego ronda) ale jak chcialem tamtedy przejechac to bylo zablokowane.

baku, jesli bedzie problem z dojechaniem mieszkam w samym centrum i chetnie pokieruje na miejska

Dzięki za informacje :D patrzyłem na mapie to już jako tako się orientuję. Ustawie sobie Dżi-pi-esa :D to chyba trafię :D

konrad1704 - 30-03-2007, 11:04

Cytat:
Z tego co ja zakumalem to Axer, w poniedzialek odbiera miska nie od mechanika, a z salonu - funkiel nowke, nie smigana :wink:
sorry Axer, za wpadke :lol: to szkoda ze sie nic nie da zrobic (moze jakies tablice z kartonu wyciac :twisted: )
mam nadzieje ze szybko bedzie kolejny spot!!!

Anonymous - 30-03-2007, 12:55

konrad1704 napisał/a:

I zostalo tak az po dzis dzien :)

Anonymous - 30-03-2007, 23:09

:D :D :D

[ Dodano: 30-03-2007, 23:21 ]
no tak widzieliscie go!!! ustawi sobie Dżi-pi-esa :| a co to jest :?: a co to jest :?:
moj Colt co w srodku wszystko trzeszczy jest jak żelazna taczka ktora skacze jak zaba na dolach, kreci i nie chce odcinac nawet przy 8000tyś :D nawet gdy tir by go rozjechal to silnik wyskoczy i pogna dalej :mrgreen:

ha ha :wink: zartuje sobie :mrgreen:

konrad1704 - 31-03-2007, 01:28

Cytat:
no tak widzieliscie go!!! ustawi sobie Dżi-pi-esa :| a co to jest :?: a co to jest :?:
moj Colt co w srodku wszystko trzeszczy jest jak żelazna taczka ktora skacze jak zaba na dolach, kreci i nie chce odcinac nawet przy 8000tyś :D nawet gdy tir by go rozjechal to silnik wyskoczy i pogna dalej :mrgreen:

ale najwazniejsze ze na glowe nie kapie :mrgreen: