Nasze nieMiśki ;-) - The dark side of Japan
Bzyk_R1 - 08-06-2018, 21:43
Czytałem czytałem... no super nie mogę się doczekać jak kiedyś polatamy po winklach;-)
marcink - 09-06-2018, 07:40
Bzyk_ER5, a byłeś kiedyś w ogrodach pod Proszowicami w momencie jak kwitła tam lawenda?
http://www.dziennikpolski...jecia,13221581/
Wybieram się tam jutro rano. To jest na tyle blisko Krakowa, żeby w sensownym czasie dojechać tam na 125 + w niedzielę nie powinno być TIRów siedzących na kole.
Nawet jak nie na moto, to zawsze możesz zapakować Linę do LSRG i zabrać ją na wycieczkę-niespodziankę
Bzyk_R1 - 09-06-2018, 08:51
Czemu mnie przechrzciłeś? R1 mam nadal a co do wycieczki to jestem 50/50 bo zamierzam jechać na motoserce do Radomia ale jeszcze nie wiem jak to wyjdzie z ekipą.
romek atomek2 - 09-06-2018, 09:09
Bzyk_R1 napisał/a: | motoserce do Radomia ale jeszcze nie wiem jak to wyjdzie z ekipą. |
ta traska do Radomia jest bardzo fajna .. zwłaszcza na kieleckiej - jest jeden długi nie kończący się w lewo zakręt.. na nim się kiedyś długo modliłem xD żeby się opony trzymały ...wiesz - takie sytuacje gdzie wchodzisz za szybko, wiec się kładziesz bardziej .. zakręt się nie kończy wiec musisz cały czas odkręcać po mimo pełnych spodni 20 sekund temu xD ..wystawić kolano przy grubo ponad 2xx bezcenne ... a maiłem wtedy D209 race replica - i one zanim się uślizną, to dają o ty znać troszkę wcześniej .. pamietam jak dziś do Radomia do szpitala jeździłem tydzień czasu dzień w dzień żeby być na 7 w Radomiu - czyli na pusto..
Bzyk_R1 - 09-06-2018, 10:47
Ja tam na ekspresówce nie wystawiam kolana ile bym nie jechał jutro same praktycznie litry się zapisały jakaś 900ka i 954 więc towarzystwo zacne. Myślę że podróż szybko minie
marcink - 09-06-2018, 21:36
Bzyk_R1, ruszamy jutro ok 8:30 z Krakowa, pewnie na 9:30 będziemy na miejscu. Jakbyś do tego Radomia dojechał za szybko i stwierdził, że zdążysz jeszcze wyskoczyć pod Proszowice, to dzwoń. Powinienem być cały czas pod interkomem
krzyslikejazz - 25-03-2019, 23:39
Ja to najwyżej wejdę na simsona. Strach mnie ogarnia przed szybkimi motorami, a raczej przed autami w takiej sytuacji.
|
|
|