Outlander I Ogólne - Co Cię irytuje w Outlanderze I generacji ?
Buszu - 04-12-2017, 22:47
dość szybko wypalające się żarówki w środki jak i ze dwie więcej na schowek pod radiem. Jak kolega wyżej- radio gubi i jeszcze...hmm Graty z aso .. rok temu czekałem na maske prawie 3 miesiące....a teraz robiłem bezgotówkowo i półtora miecha czekałem na zderzak przód. Tyle w temacie hehe ;]
alilee - 20-02-2018, 18:50
Odnośnie gubienia fal, zakupiłem bat antenowy i póki co w moim regionie problem z odbiorem zanikł
tościk - 20-03-2018, 15:03
Niby tylko po dwóch miesiącach, ale lista się już uzbierała
1. Dwójka. Myślałem, że w Colcie było słabo, ale w Outku żeby bez zgrzytnięcia wrzucić, trzeba być bardzo delikatnym i skupionym.
2. Znikające fale radiowe.
3. Schowek po lewo od kierownicy. W Colcie był moim ulubionym, bo mieścił się do niego powerbank na dłuższe trasy. Tutaj można wrzucić co najwyżej parę drobnych na myjnię.
4. Filozofia rozmieszczenia i działania nawiewów. Nie rozumiem jak nawiewy pod przednią szybą mogą obejmować tylko jej środkową część. Co mi po przejrzystym środku, skoro na bokach mam spory słupek mleka jeszcze przez jakiś czas. Poza tym ni w ząb nie rozumiem dlaczego ustawienie nawiewu na odparowywanie szyb i grzanie nóg powoduje że nawiew na szyby boczne praktycznie przestaje istnieć. Dodać jeszcze fakt, że nawiew na nogi ogrzewa OBD i przewody dookoła zamiast stóp i to chyba będzie komplet.
5. Bardzo ograniczona regulacja fotela kierowcy. Mam nieco ponad 180 i lubię siedzieć na prosto, ale nie na kierownicy. Niestety prowadnice fotela są przez to dla mnie za krótkie. Brakuje mi jeszcze ze dwóch ząbków, żeby się w pełni wygodnie usadowić. Chociaż powiedzmy, że po dłuższych bojach udało mi się znaleźć w miarę wygodna pozycję.
Miku - 30-03-2018, 14:52
Skrzypią pedały. Na początku myślałem że to kwestia butów ale jednak skrzypią pod każdymi. Myślę trochę o nakładkach ale dla mnie to trochę wieś tuning.
|
|
|