Nasze Miśki - Outlander I Turbo - samochód rodzinny :-)))
lolo.lolo - 03-12-2018, 22:49
... domokun dostał do towarzystwa "panią mitsubishi" - teraz będzie mu raźniej
w między czasie wpadł turbo timer HKS i zegary - doładowanie + temperatura oleju (Autogauge)
zakupiłem dystanse 22mm i adaptery pod przyszłe hamulce Brembo (dzięki Pawel1988)
oczywiście zaciski też już w moim posiadaniu i aktualnie się "regenerują"
światła przeciwmgielne zostały pomalowane farbą do szkła - ale chyba to zmienię w późniejszym terminie .... zobaczymy ....
No i co najważniejsze 02.12.2018r. odbył się spocik, na który zawitało 4 sztuki O1T
c.d.n.
Olivia - 05-12-2018, 21:51
Tej pani zwisa pejcz ? Trzeba się dobrze skupić bo pierwsze wrażenie jest takie jakby womitowała
Bardzo fajne pasują alufelgi z czerwonymi akcentami.
Co do przeciwmgłowych. W Austrii mnie zatrzymali gdy wracałam z pracy autem z wypożyczalni które miało doświetlanie zakrętów. Nie pasowała im fabryczna barwa świateł. Twierdzili że zbyt żółta, czego ja kompletnie nie dostrzegłam. Pieniędzy nie chcieli i puścili ale ile się na tym na kręcili głowami i na cmokali to nawet filmy dla dorosłych przebili. Więc lepiej nie pokazuj się z tymi światłami w Austrii i to jeszcze na polskich blachach bo jeszcze mandat przewieziesz.
lolo.lolo - 05-12-2018, 22:11
Olivia napisał/a: | Tej pani zwisa pejcz ? Trzeba się dobrze skupić bo pierwsze wrażenie jest takie jakby womitowała |
koleżanko dziwne masz skojarzenia ...
Olivia napisał/a: | Więc lepiej nie pokazuj się z tymi światłami w Austrii |
w najbliższym czasie nie mam takich planów ...
Olivia - 05-12-2018, 22:17
Miałam jeszcze inne ale gdybym je napisała to byłby problem z regulaminem forum. Czyli co to przedstawia ?
lolo.lolo - 05-12-2018, 22:42
Olivia napisał/a: | Czyli co to przedstawia ? |
może warkoczyk, albo szaliczek ...
Jaro1974 - 05-12-2018, 22:43
Jak dla mnie to jest kobieta która zdobyła piramidę faraona Ramzesa III Diamentusa
W@sio - 05-12-2018, 23:25
Domokun to raczej do hund pasuje, jak prosiak do subawu... a co do Pani to na pewno nadzia...weszła na piramidę, jak Jaro pisał!
Żeby OT nie było... Na glebę z nim!
Tiamat - 05-12-2018, 23:58
do tej pory widziałem dwa O1T razem, a tu Panie 4 Piękny widok!
ps. zostaw trochę budy bez nalypek
i tego ....tej pani co to tyłem jest frontem chyba "wonsz" zwisa..
lolo.lolo - 06-12-2018, 07:19
Tiamat napisał/a: | do tej pory widziałem dwa O1T razem, a tu Panie 4 Piękny widok! |
może na następnym "spociku" będzie jeszcze więcej
Tiamat napisał/a: | ps. zostaw trochę budy bez nalypek |
zostawie, zostawie ... bo mierzyłem przyrost mocy po naklejeniu i ni ciuka, ani jednego KM nie przybyło ... także koniec ...
Tiamat napisał/a: | i tego ....tej pani co to tyłem jest frontem chyba "wonsz" zwisa.. |
... może strażacki ...
Marcino - 06-12-2018, 08:58
Haogeny.... dzienne.... naklejki.... taki odpustowy się robi ten samochód dla mnie
lolo.lolo - 06-12-2018, 09:44
Cytat: | Haogeny.... dzienne.... naklejki.... taki odpustowy się robi ten samochód dla mnie |
- dzienne miał od samego początku i po montażu Fmic na pewno wypadną ,
- halogeny też na pewno będą zmienione, bo z tą farbą "szału" nie, a i problem na "SKP" może być - pożyjemy, zobaczymy ...
- reszta - no koment ...
Bzyk_R1 - 06-12-2018, 16:19
Odkąd sponsorzy przestali odnawiać umowę to zerwałem ich loga z tylnej szyby Co do domokuna to jest to maskotka kojarzona z jdm więc pasi do każdego japońca.
lolo.lolo - 06-12-2018, 17:44
Bzyk_R1 napisał/a: | Co do domokuna to jest to maskotka kojarzona z jdm więc pasi do każdego japońca. |
"Bzyk_R1" - mądrze prawi ...
Tiamat - 07-12-2018, 10:23
nie do każdego, li tylko do tego, który był produkowany wyłącznie na rynek japoński
lolo.lolo - 21-12-2018, 22:13
hamulce Brembo wróciły z regeneracji i malowania,
będzie piszczało ... łoj będzie ...
w trakcie montaż Fmic-a (postanowiłem stronę ciepłą od wylotu z turbo pospawać z nierdzewki, którą później owinę bandażem i powinno być OK)
pierwsza przymiarka zderzaka ...
wpadnie "jedyna i słuszna" ramka pod rejestrację
zakupiłem także opony zimowe 17" Imperial Snowdragon UHP, ponieważ to minimalna średnica aby zmieścić zaciski Brembo
kompletowanie i składanie spryskiwaczy reflektorów ... więcej szczegółów wkrótce
c.d.n.
|
|
|