To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że...

Anonymous - 22-06-2007, 17:13

cns80 napisał/a:
Chcę powiedzieć że mam dość przygotowań do ślubu i wesela. Tych wszystkick kolorów obrusów, przymiarek garniturów, wybierania zaproszeń i całego tego bajzlu z tym związanego. Mam dosyć teściowej i matki. Ja chcę się cieszyć moją wolnością której pozostało mi jeszcze 77 dni 5 godzin i 31 minut :D

:badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: to sie uśmiałem.............

[ Dodano: 23-06-2007, 18:02 ]
Chce powiedziec ze właśnie zauważyłem ze ktos ukradł mi końcówke od wydechu :evil: :evil: :evil:

Jackie - 27-06-2007, 13:55

.... mam super żonę! Naprawdę. Za kilka moich ostatnich wyczynów można mi tylko łeb urwać a mimo wszystko żyję i nawet się bez draki obyło. Normalnie jazda ;)
A poza tym wkurza mnie to samo co Ruslanę znaczy bynajmniej ni mniej ni więcej niż to czego dowód można oglądać kilka słów powyżej ;) :D Składnia, ortografia słowa co to ich się nie "kaman" itp. Pręgierz rulez ;) Proszę o umieszczanie "kfiatkóf" właśnie tam ;)
Pozdrawiam

tomusn - 27-06-2007, 23:39

... że nie mogę dostać gupiej zaślepki LEWEJ w zderzak do mojego Colta, i dziś byłem na koszu i płuc mało nie wyplułem
roch_27 - 28-06-2007, 08:40

Chcę powiedzieć, że jutro mi się kończy urlop :doubt: :(
Anonymous - 29-06-2007, 11:44

Chcę powiedzieć, że trafia mnie szlag, kiedy czytam o kolejnych podwyżkach składki zdrowotnej, bo brakuje na służbę zdrowia. W dodatku Religa twierdzi, że to jedyny sposób na znalezienie kasy w systemie, jedyny... :evil:
Anonymous - 29-06-2007, 12:18

Mnie tez...a wszyscy ekonomisci mowią ze prywatyzacja jest jedynym wyjscie, uszczelnienie pieniedzy ktore są......................ale co lekarz moze wiedziec o zasadach ekonomii
McDoune - 29-06-2007, 12:44

podatki trzeba obniżać, żeby było lepiej a nie podnosić :evil:

jest wiele przykładów na świecie które są potwierdzeniem tej tezy :mrgreen:

Anonymous - 29-06-2007, 13:04

McDoune napisał/a:
podatki trzeba obniżać, żeby było lepiej a nie podnosić :evil:
jest wiele przykładów na świecie które są potwierdzeniem tej tezy :mrgreen:
W Polsce jest odwrotnie. :? Kiedy to się skończy. Gdy słyszę i czytam o tym, co dzieje się "na górze", coraz bardziej chodzi mi po głowie zamysł opuszczenia tego smutnego padołu.
gulgulq - 29-06-2007, 13:46

..a dziś zwolniłem się z roboty...
Marcin-Krak - 29-06-2007, 15:40

właśnie skończyłem sesję ... do września :evil:
Anonymous - 30-06-2007, 17:04

chce powiedziec ze kobieta nienalezy ufac bo mowia ze kochaja a pozniej noz w serce Tobie wbijaja i zostawiaja
Anonymous - 30-06-2007, 17:42

Zachar co sie stało??? Nie bedzie zaręczyn????
Anonymous - 01-07-2007, 02:15

...chce powiedziec ,ze jutro skocze z 10 pietra
sruba - 01-07-2007, 20:54

chce powiedziec, ze wlasnie wrocilem ze Stilo, ze pogoda w sobote byla okropna, a dzisiaj super, ze nowy namiot przeszedl chrzest bojowy, ze mam spalony pysk i corka powiedziala, ze wygladam jak pijak, a przede wszystkim chce powiedziec, ze po moich klopotach z miskiem i jego spalaniem, to juz chyba tylko wspomnienie, bo na trasie pobral tylko 6,5 litra :mrgreen:
zastanawiam sie tylko, czy pomogly moje zabiegi, czy to moja zona ma tak ciezka noge :lol:

maxwell61 - 01-07-2007, 23:49

chcę powiedzieć że...Sruba, ma pysk spalony i wygląda jak pijak...ale się usmiałem ze słów twojej córki...dzieci mówią to co myslą i to bardzo szczerze...ja bym się drogi Sruba, zastanowił nad swoim losem..hehe.. :D :D :D ...pozdrawiam serdecznie