To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Nowy Klubowicz - Kraków

Anonymous - 19-06-2007, 11:30

Oczywiście bardzo chętnie :) Nie deklaruje sie w tej chwili do Strykowa (choc impreza zapowiada sie extra:) ), bo nie wiem jak mi sie uda z czasem ;(.
Anonymous - 19-06-2007, 12:50

karolgt napisał/a:
jakas 100% Carisma sie w koncu pojawi

Bo tą Szczesława to trudno od Corsy rozróżnić hehe :wink:

Mykus witamy na pokładzie 8)

Marcin-Krak - 19-06-2007, 13:16

Dzień dobry :)
Ja się również do zaproszeń dołączam :)

Ficu865 napisał/a:

Ja to bym Mu red bara dał za obrażanie i za nie pojawianie się na spotach - choć i ja się ostatnio nie pojawiałem :evil: :badgrin:

karolgt - 19-06-2007, 13:26

Marcin-Krak napisał/a:
Dzień dobry :)
Ja się również do zaproszeń dołączam :)

jego nie sluchaj :D

Marcin-Krak napisał/a:

Ficu865 napisał/a:

Ja to bym Mu red bara dał za obrażanie i za nie pojawianie się na spotach - choć i ja się ostatnio nie pojawiałem :evil: :badgrin:

chcesz o tym porozmawiac w dziale Colt? :D
a takwogole to jak Ty to robisz;D strasznie sie uczysz, i z 1600 postow zrobilo Ci sie 1997 :D

Anonymous - 19-06-2007, 13:36

Dziękuje za przyjęcie :) Intryguje mnie widok tylu miśków w jednym miejscu (Stryków) więc bedę toczył boje ;)

Pozdrawiam

Adaho_krak - 19-06-2007, 19:30

Mykus napisał/a:
Dziękuje za przyjęcie Intryguje mnie widok tylu miśków w jednym miejscu (Stryków) więc bedę toczył boje

Witam również, co do spotów to my się spotykamy w KRK w znacznie mniejszym gronie niż bedzie to w Strykowie, nasze spoty są najczęściej co dwa tygodnie w niedziele. Info o spotach znajdziesz w dziale regionalnym małopolskiem. Zapraszamy. Najbliższy spot http://www.mitsubishi-gra...p=170766#170766

Anonymous - 19-06-2007, 22:33

Na pewno nie omieszkam sie pojawic :) Dzieki za termin i miejsce.
Anonymous - 04-09-2007, 22:53

Witam. Jestem nowy i to mój pierwszy post.
Trafiłem tu w poszukiwaniu rozwiązania moich problemów z autem. Nie jestem samochodziarzem i wiele rzeczy, które są dla niektórych oczywiste umykają mojej uwadze. Cieszę się bardzo, że takie forum istnieje.
Miśka mam już prawie 4 lata. Nie wiem czy uda mi się nadrobić zaległości. Nie mam za dużo czasu na posty. Tak, czy inaczej, witam wszystkich ciepło.

Marcin-Krak - 04-09-2007, 23:54

O'Spring, witaj. Zapraszam na spotaszczegóły tutaj nie będziesz musiał nadrabiać zaległości z postami :D wszystko Ci powiemy :D
Anonymous - 06-09-2007, 01:44

Dziękuję za zaproszenie, jednak nie sądzę by udało mi się dotrzeć na post w niedzielę, bo powinienem jechać do mamy. Szkoda, bo zdaje się, że z powodu rocznicy może zdażyć się coś szczególnego.
Anonymous - 16-09-2007, 19:16

No ja też tak jakby jetsem nowy, tzn zacznę się w końcu udzielać na forum (no i spoty), póki co to pozostawałem bierny (czyt. przeglądałem forum).
Mam nadzieję, że spotkamy się 23.09 na spocie. Poznam Was w końcu, a z tego co widzę to niezłe "ziółka" z Was są :)
btw. mam Lancelota 97, 1,3 LPG. W cholerę z nim problemów, ale mam nadzieję, że Wasze wielkie umysły pomogą mi się z nimi uporać.
Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia/przeczytania

Marcin-Krak - 16-09-2007, 20:51

Djinn, witam - oczywiście że Ci pomożemy. Wojmi weźmie narzędzia, Adam udowodni Ci, że coś czego nie da się zrobić; się da zrobić :D A ja sobie wezmę radio :D :P
Adaho_krak - 17-09-2007, 15:53

Marcin-Krak napisał/a:
Adam udowodni Ci, że coś czego nie da się zrobić; się da zrobić

Sam nie dam rady, a podobno Szczęsława może nie być :(

Djinn, zapraszamy na spota i witaj !!!

cider55 - 18-09-2007, 22:43

Djinn, Witaj w towarzystwie
pozdrowienia