To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Eclipse - Ogólne - Zdjecia naszych Eclipse :))

raQo - 09-06-2009, 23:48

Witam chciałem pokazać mojego GSa
na wstępie wyglądał jak każdy inny eclips po za grilem z talona i białymi światłami

Następny krok to było kupno alu, są to zwykłe borbety 16*

Razem z samochodem dostałem w komplecie zawieszenie K.A.W nie wiem ile niżej siedzi ale mógł by jeszcze troszkę mniej ;-) po zamontowaniu zawiasu przerobiłem sobie zderzak, jak widać na fotkach jest jeszcze do poprawek :D

Przez 2 dni miałem soczewki własnej roboty, świeciły dużo lepiej ale wyglądało to tragicznie i wróciłem do orginału

Samochód na dzień dzisiejszy prezentuję sie tak, felgi są pomalowane na czarny mat, uważam że wyglądają teraz najlepiej :D zderzak jest nadal do poprawek tak samo jak i tylnia dokładka 8) Silnik pije olej a przy ruszaniu zostawiam nie ruchomą chmurę ale i tak kocham ten samochód :D

kamil4711 - 16-06-2009, 23:02

http://img140.imageshack....=zdjcie0103.jpg

Kosti - 18-07-2009, 16:30

MATi1G - 25-10-2009, 12:31

Mój misiek pare dni po zakupie już przerejestrowany i wyczyszczony:

Za jakis czas dostał nowe lampeczki:

Teraz wiele się nie zmienił:

Wykres z hamowni dawne czasy:

Stylistyka jak narazie się nie zmieniła poza światłami i dokładką mechanicznie jest pare ciekawy rzeczy w nim. 8)

kafar_1989 - 12-01-2010, 20:11

Na poczatku bylo tak

Misiek byl kupiony w serii i posiadal standardowe wyposazenie z biegiem czasu wylatywalo z niego sporo niepotrzebnego zlomu i zmieniala sie koncepcja.

Miejsce szmelcu zastepowaly inne rzeczy

No i Misiek na chwile obecna wyglada tak

Nie liczac paru nalepek :P

Lukasz.ztj.Luki - 09-05-2010, 23:54

Witam
to pochwalę się i Ja:

MATi1G - 10-05-2010, 15:06

ładny , to jest eclipse z lampami tylnymi od laser'a czy jednak cały oryginalny laser?
kamil4711 - 10-05-2010, 22:25

Lukasz.ztj.Luki , malina
Kazber - 11-05-2010, 16:13

@Lukasz.ztj.Luki, Auto rewelka, a tył to już wogóle nietypowo, ale jak najbardziej na plus :)
MATi1G - 11-05-2010, 19:59

ee tam nie typowo ... tył ma właśnie taki jaki miały Laser'y :)
Lukasz.ztj.Luki - 15-05-2010, 15:35

Trochę z Eclipsa trochę z Lasera, miałem lampy oryginalne Lasera ale niestety migacze były czerwone i zabawa z żarówkami nic nie dała, także te na zdjęciu są od Eclipsa tylko zrobione na wzór Laserowskich :) zawsze bardziej mi się podobał tył Lasera niż Eclipsa ze spojlerem
Kazber - 12-07-2010, 12:47

ot taki zwykły GS

Wariacina - 20-01-2011, 21:33

No to i ja wrzucę :)

Na razie tylko takie zdjęcie posiadam :)

zenek_bb - 21-01-2011, 02:52

mój po prawej na zimówkach z zawiasem -35 i oponami 195/65 jak na zimę fajnie wygląda:D
po lewej misiek Andre1981 który czekał wtedy dopiero na reanimację (uszczelka głowy)

moje światło przeciwmgłowe bo w dokładkę poszły 2x cofania

i trochę nieaktualne foto silnika (wszystko się zmienia, na lepsze oczywiście!)

MorenoKuba - 03-04-2011, 13:23

Witam wszystkich... ;)
Chcialem wam przedstawic miska '94, zakupionego pol roku temu... :)
Auto kupilem za smieszne pieniadze... Jestem jego drugim wlascicielem w PL, a w sumie bylo ich przede mna dwoch... Posiadam do niego ksiazke serwisowa z wszystkimi zabiegami... Drugim wlascicielem byl moj sasiad, a raczej sasiadka... W dzien zakupu, wlasciciel na swoj koszt zrobil mi w nim rozrzad, wymienil oleje, kupil nowe kolcki hamulcowe, kable, a tazke wykupil ubezpieczenie... Przez poltorej roku uzytkowania, odpokac, zespol mi sie tylko termostat... :D Aktualnie czekam na ladne felgi 17" , szybki przyciemniam w przyszlym tyg, a tazke zakladam ladny stozek... ;) Ocencie jak na razie ogrinal, ktorym jezdze... ;)