To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - ................

mkm - 19-02-2020, 16:34

Hugo - 19-02-2020, 21:05

Podwozie jak marzenie w tym aucie, drzwi wyglądają gorzej niż myślałem.
mkm - 20-02-2020, 00:58

Dziwnie to zabrzmi, ale z drzwi się cieszę :mrgreen: Ćwiczyłem ostatnio "mastykę idealną", więc powinny wyjść super :twisted:

Podwozie aż za ładne :wink: Tył trochę gorszy, bo smoła spadła.

Marcino - 20-02-2020, 08:19

Tragedi nie ma...
mkm - 20-02-2020, 12:56

Nie ma, bo to auto teoretycznie "do jazdy" :wink: ale jakaś tam tragedia się zapowiada.
Lewa strona bardzo ładna.

Prawa gorsza.

Ten Galant wciąż ukrywa swoją przeszłość... bogatą przeszłość blacharsko - lakierniczą.
10lat temu przed przywiezieniem "się działo", potem "się działo" z przodu i z tyłu - tak na oko co 2 lata.
Cały czas próbuję zgadnąć jak bardzo i co dokładnie muszę prześwietlić :D

Sprzedający chce współpracować, ale nie potrafi.
Jedyne co się może cofnąc w historii to 4 lata wstecz - prowadzi dzienniczek napraw :D

mkm - 20-02-2020, 17:14

Na dniach jadę oglądać następne super sztuki :mrgreen:

Z czarnego niestety raczej nic nie będzie, bo nieco uraziłem sprzedającego swoją wyceną tego pięknego Galanta. :wink: ale jakbym nie liczył to nakład potrzebny spory... bardzo spory...

Jeszcze tylko te dwa, które mam dogadane i chyba odpuszczę temat Galanta :biggrin:

mkm - 21-02-2020, 15:29

Czarne kombi znowu w grze :D
Pojawiło się dwóch nowych oferentów :P
Jeżeli to blef to ktoś tu sobie strzelił w kolano, jak fakt to na bank mnie przebiją i będzie "po ptokach" :mrgreen:

Hugo - 21-02-2020, 21:39

Jechałeś tym Galantem?
mkm - 21-02-2020, 22:09

Nie :mrgreen:
Marcin-Krak - 22-02-2020, 20:11

mkm, Ty tak nie szalej z tymi samochodami, bo się tylko swoimi autami będziesz miał czas zajmować, a tu wiosna idzie/jest już ;)
mkm - 23-02-2020, 12:17

Taki jest plan na ten rok, ale nie bój nic - testy długodystansowe i akcje rodzinne są w innej puli czasowej :wink:

A tymczasem do decydującego momentu pozostało niecałe 31h 8)

Wczorajszy chętny musiał się "odchętnić" - nie dostałem info "sprzedany" :mrgreen:
Za kilka godzin podobno ma się zjawić następny.

mkm - 23-02-2020, 20:46

Masakra z tymi Galantami...
Pojawia się ogłoszenie - dobra cena, sporo ekstrasów - dzwonię.
"Aktualne?"
"Panie! tu się telefon urywa, juz jadą po niego - sprzedany"

3dni później:
"Panie chcesz go pan? Dziesięciu z FB miało przyjechać i nikt nie przyjechał."
:mrgreen:

deejay - 23-02-2020, 20:53

mkm napisał/a:
Masakra z tymi Galantami...
Pojawia się ogłoszenie - dobra cena, sporo ekstrasów - dzwonię.
"Aktualne?"
"Panie! tu się telefon urywa, juz jadą po niego - sprzedany"

3dni później:
"Panie chcesz go pan? Dziesięciu z FB miało przyjechać i nikt nie przyjechał."
:mrgreen:

Nie oszukujmy , era zadbanych sztuk już dawno się skończyła . Z kilkudziesięciu Galantów jakie serwisuje , pozostała garstka naprawdę zadbanych sztuk.

mkm - 23-02-2020, 21:55

Proszę Cię... ja w sumie nie pamiętam ery zadbanych Galantów - miałeś (podziwiałem temat i Twoją pracę) Galanta to wiesz, że powiedzenie, że "Galanta się nie kupuje tylko robi" nie wzięło się znikąd.

Irytujące tylko jest jak się ludzie rzucają... i co z tego później wychodzi...
A wychodzi to, że sprzedający myśli jaki to skarb ma przy domu i jak to się będą o niego kupcy zabijać...
Zanim ogłoszenie z głównej spadnie to na hurra janusze naparzają , a potem cisza, żeby w końcu zadzwonił sum i walnął: "daje pińcet zara bede"...

deejay - 23-02-2020, 23:14

Może i masz w tym trochę racji, ale ja się cieszę że już dawno się wyleczyłem z tego modelu i z tym mi dobrze 😉