To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Inne modele Mitsubishi - [S] Starion do sprzedania

KaWu - 26-04-2007, 22:03

truespinmice, przyjemnosc po mojej stronie :)

Cytat:
Dzięki też za zdjęcie tabliczki z numerem VIN pięknie jak na dłoni widać historie..... widebody z fabrycznym motorem G54B , czyli 2.6T plus parę inny info.

Cos tam mamrotal zeby nr z tabliczki nie robic-ale jak rozmawial przez fona to cyknalem :D

Cytat:
Silnik jest z wersji narrowbody i to bez IC - strasznie zaniedbany - obawiam się , że nawet już mógłby mieć teraz problemy z kulturalną pracą lub po prostu z pracą

Takie same odczucie mialem. I pewnie dlatego instalacja poprzecinana i laczona oraz opisana bo silnik zmieniany.

Cytat:
Jedyna opcja to wykorzystanie go na dawce części lub (jeżeli buda jest OK) to wykorzystać go na bude

Z tym tez bedzie ciezko-choc jak ktos sie lubi bawic to moze i jest do odratowania.

No i mysle ze on chce go sprzedac bo dlatego zarejestrowal 3 tygodnie temu (podobno). Bo bez papierow nie mogl tego zrobic. I pewnie dlatego wola tyle zeby zarobic na tym.
Z gadki wiem tyle ze sasiedzi sie skarza i musi go sprzedac bo podworko blokuje. A wiec moze z czasem zmieknie.

truespinmice - 06-05-2007, 22:18

Uaktualniam temat :)

Kolejny klubowicz-starionowicz (Marek) może , ale nie musi sprzedać swoje auto.
Oczywiście skrzypce gra cena: ok.5000-6000zł Poniżej nie zejdzie.

Pare słów o aucie: jest to WIDEBODY z 86 roku, 2.6turbo, czerwona skórzana tapicera, ETACS, elektroniczna klima, ogólnie stan dobry, aczkolwiek wymaga nakładów finansowych (brak paru elementów, "gdzieniegdzie" bąble - więc blacharka mile widziana, stał pewien czas, więc eksploatacyjne rzeczy na dzień dobry do wymiany)

Auto odpala , jeździ i wygląda fajnie :)

Fotki:

jak będzie zainteresowanie to dam namiary na kolege :wink:

Anonymous - 07-05-2007, 00:53

witam......o ile pamietam to ten starion był juz na allegro.....trlko nie wiem za jaką cene.....
truespinmice - 07-05-2007, 16:19

no był, był nie tylko na allegro ale także na autogiełdzie - jakiś rok temu.
Cena wtedy to była 7000zł.
Marek (właściciel) mówił , że było nawet spore zainteresowanie, że przyjeżdżali oglądali , przepalali, ale tylko poględzili i odjechali :)

Anonymous - 07-05-2007, 22:50

no no starion pięknie prezentuje sie w środku ( ta tapicerka:) ), i jeszcze model z poszerzanymi nadkolami :)
Matejko - 07-05-2007, 23:51

truespinmice napisał/a:
jest to WIDEBODY z 86 roku, 2.6turbo,

ile toto pali ??

truespinmice - 08-05-2007, 06:59

Matejko napisał/a:
truespinmice napisał/a:
jest to WIDEBODY z 86 roku, 2.6turbo,

ile toto pali ??

podobno 13 w mieście :wink:

Matejko - 08-05-2007, 14:52

eeeeeeeee denne wnetrze odpada :D
TommiCrazy - 04-06-2007, 09:59

starion na otomoto

tu jest jakis kolejny na sprzedaz, powiem tyle ze bylbym w stanie sie pokusic i wziasc go z kims na czesci jesli ktos by chcial, bo tak naprawde kusi mnie ta czarna maska do mojego czerwonego starionika

truespinmice - 04-06-2007, 16:10

wow!

żywcem jak mój :-)

tommi - pisałeś do niego o większą ilość zdjęć?
jak nie to ja napisze.

...........twoja propozycja z kupnem na części jest interesująca 8)

TommiCrazy - 04-06-2007, 18:43

moge sie z kims zlozyc, niepotrzeba mi wiele, praktycznie lusterko pasazera i chcialbym miec w starionie maske z wlotem, kolega do niego wczesniej dzwonil w moim imieniu ze kupil bym maske ale koles chce auto sprzedac kompletne, napisz o wiecej fotek i zobaczymy, skorzane wnetrze tez jest interesujace, oraz ciekawia mnie tw wskazniki od cisnienia turbiny oleju itp na srodku panelu. jestem otwarty na ten biznez :>
truespinmice - 05-06-2007, 19:28

mail poszedł - czekamy na odpowiedź :)

[ Dodano: 06-06-2007, 09:25 ]
Kod:

Autko można powiedziec ze jeżdzi ale sie grzeje silnik po zderzeniu z krawęznikiem! Jeżeli jest Pan zainteresowany to zapraszam na miejsce i mozemy sie dogadywac co do ceny auto oczewisci nadaje sie do odbudowy po włożeniu troszke czasu i serca  Pozdrawiam Jezeli autka nie sprzedam w całości bedzie rozbierane na czesci

tak mi odpisał.......ehh, ale zdjęć nie wysłał (chociaż prosiłem :? )

TommiCrazy - 09-06-2007, 14:55

jak juz powiedzialem, jestem gotow sie do lozyc i szczeze mowiac z auta mi ni ejest potrzebne wiele wiec jesli ktos chce moze brac wiekszosc z auta, przedewszystkim chce maske z wlotem i lustereczko, chyba ze ktos jeszcze jest kto potrzebuje czesci to wtedy to auto naprawde grosze wyjdzie, ale z drugiej strony nie wiadomo jak bardzo wczesniej silnik byl przegrzany, jesli kolo nie sprzeda auta to biore maske od razu od niego
KaWu - 11-06-2007, 09:13

Szkoda ze nie widzialem szybciej ogloszenia bo bylem przelotem w Jeleniej G. na weekend.
Tradycyjnie tez moglem zajechac, obejrzec i troche fotek nacykac :)

truespinmice - 11-06-2007, 12:49

KaWu, miło z twojej strony :)

TommiCrazy, szczerze....jeżeli nikt więcej nie będzie chętny na kupno, to odpada pomysł, bo 900zł to fakt nie dużo za stariona, ale 900zł to cała moja wypłata :P a w sumie części aż tylu nie potrzebuje.
....tylko pare pierdułek