Nasze Miśki - O3 w czerwieni
Marcino - 23-07-2021, 15:46
eremita napisał/a: | I tu pytanie bo wymieniłem też filtr paliwa, co ile wymieniacie go w dieslach? |
Ja planuje chyba na 60tys w VW. Zapytam jak bede we wtorek na serwisie. ALe tam jest dziwnie, olej co 30tys, filtr powietrza co 90tys...
eremita - 26-07-2021, 09:38
Marcino napisał/a: | eremita napisał/a: | I tu pytanie bo wymieniłem też filtr paliwa, co ile wymieniacie go w dieslach? |
Ja planuje chyba na 60tys w VW. Zapytam jak bede we wtorek na serwisie. ALe tam jest dziwnie, olej co 30tys, filtr powietrza co 90tys... |
A ludzie się łapią że auto tanie w eksploatacji bo tak rzadko trzeba coś wymieniać. To chyba naleciałość po połączeniu z Renault
Ja tam jak zawsze olej filtr kabiny, oleju, powietrza co 10tys😀
A tak się prezentuje Outek z dodatkami od Inter Pack traxer 8.6 i bagażnik rowerowy quattro
eremita - 03-10-2021, 19:12
Mam takie radio orientuje sie ktoś czy ma wyjście na wzmacniacz cinch? Jeśli nie to jaki potrzebuje adapter? Podłączać będę subwoofer aktywny PIONEER TS-WX130DA
eremita - 18-10-2021, 13:23
Mała zabawka pod siedzeniem a robi robotę 😁
Do podlaczenia potrzebowałem podłączyć konwenter poziomu sygnału RCA
eremita - 18-10-2021, 13:33
Pierwsza awaria
Wczoraj w jednym kole hamulec ręczny trzyma, podobno zacisk do regeneracji. Faktycznie to normalne w japończykach?
Bo jeśli tak to jak już będzie auto stało na kobyłkach ogarnę oba zaciski by mieć z tym spokój
jacek11 - 18-10-2021, 16:52
eremita napisał/a: | Mała zabawka pod siedzeniem a robi robotę 😁
Znicz ceramiczny tradycyjny DUŻY NA STOJAKU |
A dało by rade tak jaśniej troszkę ? bo wydaje mi się, że to coś od audio, ale nie jestem pewien
eremita - 18-10-2021, 18:55
jacek11 napisał/a: | eremita napisał/a: | Mała zabawka pod siedzeniem a robi robotę 😁
Znicz ceramiczny tradycyjny DUŻY NA STOJAKU |
A dało by rade tak jaśniej troszkę ? bo wydaje mi się, że to coś od audio, ale nie jestem pewien |
Poprawilem
Chodzi o subwoofer aktywny pod siedzenie PIONEER TS-WX130DA
jacek11 - 18-10-2021, 21:51
Dziękuję Wątpliwości zostały rozwiane.
Sprawdziłem w sieci co to za ustrojstwo, i zaczyna mi się podobać. Jest niewielki, i mógłby poprawić trochę dźwięk w moim aucie. Powiedz mi jeszcze, jak poprawnie zbudować zasilanie ?
Marcino - 18-10-2021, 23:06
eremita napisał/a: | Pierwsza awaria
Wczoraj w jednym kole hamulec ręczny trzyma, podobno zacisk do regeneracji. Faktycznie to normalne w japończykach?
Bo jeśli tak to jak już będzie auto stało na kobyłkach ogarnę oba zaciski by mieć z tym spokój |
Tak to normalne w outlanderach
Hugo - 20-10-2021, 08:47
Jakie tam są zaciski z przodu? Nadal dwutłoczkowe z tarczami 294/24 mm? Te zaciski to największy badziew.
CB4W_00 - 20-10-2021, 21:46
A jest jakieś mitsubishi które nie ma problemu z hamulcami ?
Krzyzak - 21-10-2021, 07:41
carisma/space star z zaciskami Lucas na przykład
Hugo - 21-10-2021, 07:43
CB4W_00, każde, które nie ma japońskich hamulców Czyli np. Lancery EVO, bo mają zaciski Brembo i Carisma/Space Star, bo mają zaciski Lucasa (w tych drugich czasami tylko tłoczki w tylnych zaciskach się zapiekają, ale z przednimi nie robi się nic przez 20 lat i więcej).
Bizi78 - 21-10-2021, 07:53
Co do MSS to z tyłu jest problem z ośką ręcznego w zacisku, lubi sobie rdzewieć.
Co do przodu, to zgoda całkowita.
eremita - 22-10-2021, 09:58
jacek11 napisał/a: | Dziękuję Wątpliwości zostały rozwiane.
Sprawdziłem w sieci co to za ustrojstwo, i zaczyna mi się podobać. Jest niewielki, i mógłby poprawić trochę dźwięk w moim aucie. Powiedz mi jeszcze, jak poprawnie zbudować zasilanie ? |
Jeśli nie masz w radiu wyjscia cinch to musisz podłaczyć Konwerter poziomu sygnału audio RCA który podłaczasz pod lewy i prawy głośnik, reszta to masa i prąd ja mam podpiete wszystko pod kabelki za kostką radia. Kolega ma wtyczkę pod zpalniczekę i z tego bierze prąd
|
|
|