To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - 20 ZLOT MITSUMANIAKÓW - GRUDZIĄDZ 19-21.08.2022 DYSKUSJA

Marcino - 12-07-2022, 11:28

Firebee napisał/a:
Myślę, że dla każdego mitsu znajdzie się miejsce na terenie Mega-Parku, jednak proponuję, by ruch aut na terenie był ograniczony.

No włąsnie nie kazdy bedzie w stanie jechać, a na drugi dzien robi sie zamieszanie :)

Krzyzak - 12-07-2022, 13:09

MKV napisał/a:
Jeśli zwolni się domek Mikołajki
jak pisałem na początku - jestem 1 w kolejce :) - niestety nie mam możliwości rozlokować się inaczej
MKV - 12-07-2022, 13:31

Krzyzak napisał/a:
MKV napisał/a:
Jeśli zwolni się domek Mikołajki
jak pisałem na początku - jestem 1 w kolejce :) - niestety nie mam możliwości rozlokować się inaczej

Tu nie ma nie ma kolejki tylko tak jak z rezerwacjami od początku - kto pierwszy ten lepszy :P
W przypadku nas interesującej zamiany też jest sytuacja albo tak albo wcale.

Firebee - 12-07-2022, 14:23

pójdzie masówka dziś - przypomnienie.
potem ze dwa dni czekam
potem zwalniam nieopłacone pokoje.
mam jeden przelew na 100zł, które muszę wyjaśnić, gdyz nie jest opisany. zabiorę domek a potem będą dymy. stąd masówka musi pójść.

nikogo nie powiadamiam kiedy i o której czyszczę nieopłacone domki.

wpłaty zaliczek za domki nowo rezerwowane - max 7 dni. i tak do bólu.. :)

Krzyzak - 13-07-2022, 07:03

MKV napisał/a:
Tu nie ma nie ma kolejki tylko tak jak z rezerwacjami od początku
wiem wiem - dlatego w maju zarezerwowałem też nocleg w pobliskim hotelu
wierz mi Macieju - gdybym miał inną możliwość rozlokować się z 4 dzieci, to na pewno bym się na Mikołajki nie upierał

MKV - 15-07-2022, 17:14

Krzyzak napisał/a:
MKV napisał/a:
Tu nie ma nie ma kolejki tylko tak jak z rezerwacjami od początku
wiem wiem - dlatego w maju zarezerwowałem też nocleg w pobliskim hotelu
wierz mi Macieju - gdybym miał inną możliwość rozlokować się z 4 dzieci, to na pewno bym się na Mikołajki nie upierał

Zwolniły się dwa domki Mikołajki - wpisałem siebie do domku numer 6 bo jest na uboczu a będę z małym dzieckiem więc zależy nam na ciszy a Ciebie wpisałem od razu do domku Mikołajki numer 1 żeby Ci go ktoś przypadkiem nie zajął - mam nadzieję, że pasuje Ci takie rozwiązanie. Jak nie to popraw ostatni post apropos rezerwacji ;)

Lotnik1414 - 27-07-2022, 06:16

ja z wiadomych przyczyn bede na noc wyjezdzal z mega parku... nie pamietam jak bylo ostatnio czy ktos zostawial samochod czy wszystkie wyjezdzaly...
Firebee - 27-07-2022, 10:33

Lotnik1414 napisał/a:
ja z wiadomych przyczyn bede na noc wyjezdzal z mega parku... nie pamietam jak bylo ostatnio czy ktos zostawial samochod czy wszystkie wyjezdzaly...

część zostaje, część wyjeżdża. Ważne by po mega parku jeździć wolno ze względu na dużą ilość osób, dzieci, no i piasek, który będzie wzbijał kurz.

mmatulek - 07-08-2022, 15:05

Cześć,

Tak teraz sobie skalkulowałem, że muszę przyjechać dzień wcześniej po robocie, Pracuję w piątek i nie będę miał czasu na trasę w ciągu dnia, a chcę być z Wami od rana. Czy jest opcja dopłacić za domek i wynająć go od czwartku? Dodam, że mam zarezerwowany domek Euro drewniany nr 11. I oczywiście kolejne pytanie czy jest w ośrodku zasięg Orange, żebym miał dostępny Net w rozsądnej prędkości.

Firebee - 08-08-2022, 15:33

mmatulek napisał/a:
Cześć,

Tak teraz sobie skalkulowałem, że muszę przyjechać dzień wcześniej po robocie, Pracuję w piątek i nie będę miał czasu na trasę w ciągu dnia, a chcę być z Wami od rana. Czy jest opcja dopłacić za domek i wynająć go od czwartku? Dodam, że mam zarezerwowany domek Euro drewniany nr 11. I oczywiście kolejne pytanie czy jest w ośrodku zasięg Orange, żebym miał dostępny Net w rozsądnej prędkości.

Zaktualizuj ostatni post w dziale rezerwacje. Postaram się przedłużyć rezerwację

hlukasz - 09-08-2022, 09:00

Chciałbym się upewnić czy niczego nie przegapiłem - jeżeli będziemy spali w swoim namiocie to nic nie trzeba wcześniej rezerwować/zgłaszać/płacić tylko na miejscu płacimy za pole namiotowe i wpisowe, zgadza się?
Firebee - 09-08-2022, 12:07

hlukasz napisał/a:
Chciałbym się upewnić czy niczego nie przegapiłem - jeżeli będziemy spali w swoim namiocie to nic nie trzeba wcześniej rezerwować/zgłaszać/płacić tylko na miejscu płacimy za pole namiotowe i wpisowe, zgadza się?

jeśli śpisz na polu namiotowym - płacisz na miejscu. ceny są tutaj:
http://moriw.pl/obiekty-r...o-caravaningowe
miejsca na polu namiotowym na pewno wystarczy.

A na Zlot wchodzisz boczną bramą (będzie oznakowana) i tam płacisz wpisowe i bawisz się (mam nadzieję) dobrze cały weekend :)
do zobaczenia

Marcino - 10-08-2022, 10:27

A można sie rozbić koło chłopaków na domkach z namiotem ale zapłacić jak za pole namiotowe ?
Firebee - 10-08-2022, 11:33

Marcino napisał/a:
A można sie rozbić koło chłopaków na domkach z namiotem ale zapłacić jak za pole namiotowe ?

myslę, że do dogadania. Załatwmy już to proszę na miejscu :)

Marcino - 10-08-2022, 13:03

jasne. daleko nie ma jak coś.