To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze nieMiśki ;-) - DS7

Krzyzak - 17-03-2022, 14:15

Firebee napisał/a:
Ja dla siebie dbam o niego
dokładnie o tym mówię... też mam dosyć tej chorobliwości u siebie...
nigdzie nie pisałem że bank czy coś...

Firebee - 17-03-2022, 15:33

Krzyzak napisał/a:
Firebee napisał/a:
Ja dla siebie dbam o niego
dokładnie o tym mówię... też mam dosyć tej chorobliwości u siebie...
nigdzie nie pisałem że bank czy coś...

o używke mniej dbasz? beemka też jak jajko była ogarniana, ale to nie miało sensu trzymać. czwarty miesiąc w komisie stoi..
A Evo to w ogóle na wszelki wypadek z garażu nie wyjeżdża by mu nic się nie stało. tylko na serwisy. to dopiero głupota :D

Tylko space gear lata po krzakach i frajdę daje. na nim kazda nowa rysa to nowa fajna historia.

Bzyk_R1 - 17-03-2022, 17:03

Cytat:
ogólnie tam to chyba tylko przeciwmgłowe się świeci, więc hejtowanie proszę delikatnie

Hejterzy jeszcze nie wpadli do sekcji komentarzy :wink: ogólnie to dowód do zabrania, regres z ubezpieczenia i skrajna nieodpowiedzialność panie Adminie. :p ja bym dał mocniejszą o jeden odcień jeszcze.

Krzyzak - 18-03-2022, 08:58

Firebee napisał/a:
o używke mniej dbasz?
wcale
chłopaki grają w piłkę, są wgniotki, przetarcia, rysy, żywica z choinki kapie, parkuję jak chcę i gdzie chcę, nie woskuję, ba - prawie nie myję, nie używam folii do zabezpieczania itd. itp.
od słońca zaczyna schodzić klar, rdza opanowała co mogła...

Firebee napisał/a:
to dopiero głupota
u mnie połączona z "takimi czasami" - pracuję z domu, zakupy robi Basia... bordowy Galant i Leon też tak jeżdżą - przegląd, czasem przepalić trochę benzyny bez sensu...
Marcino - 18-03-2022, 09:03

Krzyzak napisał/a:
irebee napisał/a:
o używke mniej dbasz?
wcale
chłopaki grają w piłkę, są wgniotki, przetarcia, rysy, żywica z choinki kapie, parkuję jak chcę i gdzie chcę, nie woskuję, ba - prawie nie myję, nie używam folii do zabezpieczania itd. itp.

Bo ty tej mazdy nie lubisz....

Krzyzak - 18-03-2022, 11:45

Marcino napisał/a:
Bo ty tej mazdy nie lubisz
pisałem o kombi, EA5W :D
ale tak - mazdę niezbyt lubię, to też fakt i też tak samo o nią nie dbam

Marcino - 18-03-2022, 13:10

Ten DS ładny. Jeżdził bym.
sampler - 18-03-2022, 20:56

Czarny lakier po woskowaniu robi miazgę z innych ale tylko przez kilka dni. Takie uroki. Kwestia rysek i odprysków tez mnie wkurza. Gdyby dali ciemny podkład nie byłoby ich widać. Do eksploatacji jasne lakiery są najlepsze. Ideałem był A69 Galanta. Biały nie jest idealny bo widać też szybko syf. W Pugu 308 mam jasny grafit i prezentuje się zacnie mimo, że nie był myty od roku.
deejay - 24-03-2022, 22:29

Krzyzak napisał/a:
wcale

Darek nie mógłbym patrzeć na to ...... znasz mnie :cry: :wink:

U mnie minimum raz w miesiącu wpada jakiś wosk itp i musi być glanc 8)

Krzyzak - 25-03-2022, 07:13

deejay napisał/a:
Darek nie mógłbym patrzeć na to ...... znasz mnie

dzięki Tobie kombi jeszcze jeździ :) - gdyby nie ta konserwacja sprzed lat to pewnie już kielichów by nie było... to była dobra robota
może kiedyś też znajdę czas na to by się autem zająć, bo obecnie to (poza E32) tylko przyrządy do przemieszczania się i wożenia towaru (w sensie zakupy, jakieś drewno, materiały budowlane czy meble itp.
4 dzieci wypełnia mi czas w 120%
do tego wybór aut, które zabiorą taką gromadkę jest średni - przestałem nawet wybrzydzać i do grona najbliższych zakupów weszło Pajero IV (aczkolwiek te często są męczone w terenie), obrzydliwe subaru tribeca (aczkolwiek poliftowe już nie ma tych wstrętnych świateł) czy mercedes R - wszystkie te auta oferują 7 miejsc i napęd na 4 koła oraz całkiem znośny bagażnik

Hugo - 25-03-2022, 08:48

Krzyzak, Mercedes R-klasa? To dopiero paskudztwo.
Marcin-Krak - 27-03-2022, 21:29

Witam w klubie posiadaczy czarnych aut. Co prawda nówki nie mam, ba Maździe stuknęła w tym roku 10 już :shock:
Zadowolenia życzę, auto z zewnątrz fajne. Ale w środku wygląda trochę jakbyś sobie tablet zamocował na uchwycie do kratki wentylacyjnej. Choć może to kwestia zdjęcia ;)

Krzyzak - 28-03-2022, 09:18

Hugo napisał/a:
Krzyzak, Mercedes R-klasa? To dopiero paskudztwo.
mów mi... będę pochodził z zamkniętymi oczami... serio, wiem, ale w mojej sytuacji to już nie będę wybrzydzał
na szczęście wnętrze jako takie
(ps. ale pomyśl o właścicielach francuzów - oni mają obciach po całości - z zewnątrz paskudne a i w środku dziwadła do sześcianu... :lol: )

Hugo - 31-03-2022, 07:44

Cytat:
pomyśl o właścicielach francuzów - oni mają obciach po całości - z zewnątrz paskudne a i w środku dziwadła do sześcianu
Nowe tak, ale te sprzed kilkunastu lat nie są złe i mnóstwo bajerów mają.
Marcino - 31-03-2022, 08:57

Hugo napisał/a:
Cytat:
pomyśl o właścicielach francuzów - oni mają obciach po całości - z zewnątrz paskudne a i w środku dziwadła do sześcianu
Nowe tak, ale te sprzed kilkunastu lat nie są złe i mnóstwo bajerów mają.

E tam nie znacie sie, nowe Peugeoty mi sie podobja, kombi 508 super wygląda, a suwy 3008 i 5008 tez niczego sobie.