To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Panowie i panie, jak tam ze sportem u was?

Anonymous - 15-05-2007, 10:08

To w Lacerze Evo VIII kasuje sie bilety?:D
Anonymous - 15-05-2007, 11:07

Czerwien napisał/a:
To w Lacerze Evo VIII kasuje sie bilety?:D

No przecież napisał, że nie kasuje, bo ma semestralny... :)
Adams, jak chcesz to mogę zajechać po ciebie - mam po drodze przecież. Napisz tylko gdzie dokładnie z Wileńskiej zjechać...

Anonymous - 15-05-2007, 12:21

wlaaasnie - wezme pokaze Wam mojego lancera ;D
jeszcze nie jest skonczony ale juz daje czadu :D

ulica Myczkowskiego - mijasz wysepke przy ktorej zazwyczaj sie spotykalismy i skrecasz w lewo w kamienice wilenska, 100m prosto i widzisz galanta :D
609-600-262 jak cos to to moj nr.

Krzyzak - 15-05-2007, 13:48

Łukasz - wez jeszcze zrob mapke jak na ta sale dojechac.
Mozesz wyciac z trojmiasto.pl fragment i tam zaznaczyc

Anonymous - 15-05-2007, 17:20

a ktos wezmie pilki? :> bo ja np nie posiadam juz...
akbi - 15-05-2007, 17:28

adams12 napisał/a:
a ktos wezmie pilki? :> bo ja np nie posiadam juz...

ja kupiłem dla nas piłkę :mrgreen: ... ale niestety jeszcze przez dwa tygodnie w Gdańsku mnie nie będzie :cry:

Jeśli się komuś będzie chciało (Krzyzak chyba ma najbliżej) to można po piłkę podjechać do Aśki na Pomorską.

Anonymous - 15-05-2007, 17:35

Uwaga - w takim razie mapka i jeszcze raz tłumaczę jak tam dotrzeć.
Po pierwsze bierzecie imbus i odkręcacie kibel (najlepiej jakby był w waszej sypialni - wejście do niej zasłońcie wcześniej prześcieradłem). Za kiblem będzie dziura w ścianie - wchodzicie i rurami dochodzicie do pokoju strażników. Pamiętajcie, żeby wcześniej wykuć w podłodze dziurę, bo nie będziecie mieli jak tam wejść. Przebieracie się w piżamy, wcześniej wymoczone w ACE, najlepiej w muszli klozetowej ale możecie również użyć miski lub też umywalki. Wystrojeni w wybielone pantalony wmieszawujecie się w tłum chorych psychicznie, którzy akurat przechodzą obok. Podążacie za nimi, potem w dół, na lewo i znowu rurami do pokoju w którym dr Sara patrzyła wam w oczy. Teraz wystarczy wyrwać kraty w oknie (zestaw winda + wąż strażacki) i po kablach za mur. Za murem to już blisko - w razie czego zapytacie kogoś albo spojrzycie na ten tajny plan, który przezornie wytatuowaliście sobie na prawej piersi:

P.s. Są piłki!
P.s.2 Skrzyżowanie Hallera - Mickiewicza jest zamknięte. Podążajcie za strzałkami!
p.s.3 Adams - będę po ciebie o 19.40.

Anonymous - 15-05-2007, 18:01

A ktoś bedzie jechać z Gdyni?:D
Anonymous - 15-05-2007, 18:23

zaraz zaczynam rozgrzewke :D
akbi - 15-05-2007, 18:30

lukamar napisał/a:
Po pierwsze bierzecie imbus i odkręcacie kibel (najlepiej jakby był w waszej sypialni - wejście do niej zasłońcie wcześniej prześcieradłem). Za kiblem będzie dziura w ścianie - wchodzicie i rurami dochodzicie do pokoju strażników. Pamiętajcie, żeby wcześniej wykuć w podłodze dziurę, bo nie będziecie mieli jak tam wejść. Przebieracie się w piżamy, wcześniej wymoczone w ACE, najlepiej w muszli klozetowej ale możecie również użyć miski lub też umywalki. Wystrojeni w wybielone pantalony wmieszawujecie się w tłum chorych psychicznie, którzy akurat przechodzą obok. Podążacie za nimi, potem w dół, na lewo i znowu rurami do pokoju w którym dr Sara patrzyła wam w oczy. Teraz wystarczy wyrwać kraty w oknie (zestaw winda + wąż strażacki) i po kablach za mur. Za murem to już blisko - w razie czego zapytacie kogoś albo spojrzycie na ten tajny plan, który przezornie wytatuowaliście sobie na prawej piersi:

...a gdzie jest taaaa .... yyyy .... Hallera :?: :shock: ... i skąd mam wziąć to prześcieradło :?: :twisted: :badgrin: :mrgreen:

Anonymous - 15-05-2007, 22:27

uff

ledwo zipie! niech zaluja wszyscy ktorych nie bylo. w czwartek sali nie ma bo idziemy gremialnie na koncert BOYS'ow! ale w przyszly wtorek widze Wasze zadki na boisku!

ps.
dzieks dla Lukamara za podwozke!

Anonymous - 15-05-2007, 22:43

Bylo super to prawda:D....rewelacja-polecam...a tak wogole to mam pytanie do Lukamara-do kiedy ta sala będzie?
futro68 - 16-05-2007, 09:17

adams12 napisał/a:
uff
w czwartek sali nie ma bo idziemy gremialnie na koncert BOYS'ow!

no a ja tak liczyłem na czwartek, trudno trzeba będzie poczekać, za to wczoraj zmieniłem amora z tyłu wozu i w końcu mi zawiecha się podniosła :D i tak jest jedni muszą pracować żeby inni mogli grać!

Anonymous - 16-05-2007, 10:09

Tak jest - czwartek odwołany. Dopiero wczoraj zajarzyłem, że Boysi są w czwartek właśnie - cały czas byłem pewien, że w piątek.
Ale w końcu było z kim pograć. Szkoda tylko, że ferworze walki wykopaliśmy halową piłkę do nogi na balkon i gra zakończyła się przedwcześnie :D W związku z tym, nie zdążyliśmy odrobić strat i ekipa Mitsu przegrała 2:0. Mimo, że Adams dokonywał ekwilibrystycznych cudów broniąc naszego materaca :D .
Za to w kosza mecz był dużo bardziej wyrównany, głównie dzięki temu, że Czerwień po przerwie sobie przypomniał, ze umie grać i nawet zaczął trójki ciskać :)
Czekam zatem znowu we wtorek za tydzień. Sala będzie do końca roku akademickiego - chyba gdzieś tak do połowy czerwca.
BTW - ktoś jest chętny jutro na browara przy dźwiękach disco-polo i Mandaryny??

Krzyzak - 16-05-2007, 10:23

a ja tak liczylem na czwartek... szkoda
rozumiem, ze to jest koncert na tej sali i dlatego odwolane?