Off Topic - Co znaczy mitsumaniak
Grześku - 15-05-2005, 17:33
W końcu w każdym z nas siedzi to coś słodziutkiego, co czasami pcha się na zewnątrz. A tym bardziej się pcha im milsze towarzystwo wokół. A że tu same miłe osoby, słodziutkie dziubasy, to wręcz explodujemy (miało być tryskamy, ale bałem się reakcji deenbego ) słodyczą własną.
A teraz łapki do góry i fala mexykańska - ze słodziutkim uśmiechem na twarzy, wwiiiiiiii
Efa! - 15-05-2005, 17:36
jesteś taki słodki naprawdę, czy coś piłeś/paliłeś ?
Rafal_Szczecin - 15-05-2005, 18:19
wIiIiI jAk FaLa To FaLa
wSzYsCy TaCy SłIt JeStEsCiE tO jA tEz BeDe MoJe CuKiErEcZkI
AcH wY mOjE mIsIe KoChAnE nIe WiEm Co By ZrObIl BeZ wAs.
EFA! wSzYsCy Co Sa SłIt To OnI tAk NaPrAwFe Bo NiE mUsZa NiC pAlIc AnI pIc Bo TuTaJ tO sAmE dObRe cHlOpAkI i DzIeWcZyNy NiKt TuTaJ nIe PiJe (FsZyScy AbStYnEnCi) A o PaLeNiU tO jUsH wOgUlE
pS. wIdZiAłEm TaKiE pIsMo Na BlOgU ]:->
Hubeeert - 15-05-2005, 18:33
Rafał - skończ z TaKiM pisaniem. Please bo jest cholernie nieczytelne...
Anonymous - 15-05-2005, 20:09
Grześku napisał/a: | to wręcz explodujemy (miało być tryskamy, ale bałem się reakcji deenbego ) słodyczą własną.
|
a co ja jakis przesmiewca forumowy?
Rafal_Szczecin - 15-05-2005, 20:46
Hubeeert napisał/a: | Rafał - skończ z TaKiM pisaniem. Please bo jest cholernie nieczytelne... |
Hubi ja to tak tylko raz napisalem i wiecej raczej nie bede bo to jest meczoce i fakt trudne do opisania ale musialem pokazac jak Was cukiereczki lubie
Efa! - 19-05-2005, 01:54
Hehe, Rafal_Szczecin, to jezeli wybierasz sie na zlot, chyba domyslasz sie, kto przywozi zapas cukierkow dla Mitsumaniakow...
Anonymous - 19-05-2005, 20:51
Toż to prawie towarzystwo wzajemnej adoracij
ale miłe
Pozdrowionka
Qba
Efa! - 20-05-2005, 02:42
Qba napisał/a: | Toż to prawie towarzystwo wzajemnej adoracij
ale miłe
Pozdrowionka
Qba |
Moze dziwne, ze mezczyzni sie tak wzajemnie adoruja, ale milo sie moderuje takie fora
Anonymous - 20-05-2005, 14:31
Moze dziwne, ze mezczyzni sie tak wzajemnie adoruja, ale milo sie moderuje takie fora [/quote]
Pod tak miłą ręką to się poddaje
kordiank2 - 21-05-2005, 10:04
łyżęczkę dzięgciu mążę, bą mię zęmgdliłło.
jak się robi za słodko, to jak zmienić ten stan? no, panie i panowie? posolić? zakwasić? tak, trafione w dychę: pieprzyć to!
Firebee - 21-05-2005, 10:09
Efa! napisał/a: | Moze dziwne, ze mezczyzni sie tak wzajemnie adoruja, ale milo sie moderuje takie fora |
Pod tak miłą ręką to się poddaje
Efa! - 22-05-2005, 19:53
kordiank2 napisał/a: | łyżęczkę dzięgciu mążę, bą mię zęmgdliłło.
jak się robi za słodko, to jak zmienić ten stan? no, panie i panowie? posolić? zakwasić? tak, trafione w dychę: pieprzyć to! |
Bhehe! A ja tam wolę tak właśnie, jak tu jest, niż z pazurami do oczu skakać. Przynajmniej nie muszę wywalać postów i godzić zwaśnionych forumowiczów
kordiank2 - 23-05-2005, 11:06
Efa! napisał/a: |
Bhehe! A ja tam wolę tak właśnie, jak tu jest, niż z pazurami do oczu skakać. Przynajmniej nie muszę wywalać postów i godzić zwaśnionych forumowiczów |
...no to dziobek .
pragnę jednak zwrócić uwagę na tytuł topiku - no za bardzo rozwój dyskusji nie kojarzy mi się z tematem
Anonymous - 23-05-2005, 11:10
kordiank2 napisał/a: |
...no to dziobek .
pragnę jednak zwrócić uwagę na tytuł topiku - no za bardzo rozwój dyskusji nie kojarzy mi się z tematem |
W końcu "Off topic" zobowiązuje. Dla mnie fajnie się rozwija
|
|
|