Space Star Techniczne - [MSS ALL] HAMULCE Tarcze
JCH - 28-02-2006, 14:20
Możesz jeszcze spróbować w Auto OK u Owczarza (miał kiedyś autoryzację Mitsubishi więc znają te auta). Niech się tylko wypowie ktoś kto tam serwisował (Robert albo Kuba) - ja tylko miałem tam przegląd po 1 tys km (olej, filtr).
Anonymous - 28-02-2006, 14:33
pamiętam o nich.. ale kiedyś już dzwoniłem w sprawie tulejek zmieniaka (wybieraka) biegów i cenę mieli tą samą co w ASV.. w sumie to wciąż ASO chociaż są dealerem Suzuki....
do przeglądu zostało jeszcze 2,5 tys. km więc gdzieś początek maja lub połowa kwietnia.. a jeszcze teraz ubezpieczenie !!!
dzięi za odpowiedź:)
Anonymous - 02-04-2006, 18:22 Temat postu: jaki zestaw ??? ...czytam i cytam ten wątek....i nic nie wiem
....pytanie jest krótkie i konkretne.......jaki zestaw polecacie......mam na mysli tarcze + klocki.......przejechałem 92 tyś i tylne tarcze ...hmm właściwie to ich nie ma.....dziwne że serwis tego nie zauważył na przeglądzie........więc bardzo proszę bez wielkich wywodów...pomóżcie biedakowi.......FERRODO....JURID.....BREMBO.......??????????
JCH - 09-04-2006, 19:16
siemka napisał/a: | jaki zestaw polecacie......mam na mysli tarcze + klocki.......więc bardzo proszę bez wielkich wywodów |
Na starym forum jeden z kolegów polecał Brembo+Ferodo.
emjot - 30-08-2011, 21:51
Trochę stary temat, ale się podepnę z pytaniem.
Jaka jest minimalna grubość tarczy przy której trzeba ją wymieniać z tyłu?
Klocki już praktycznie zniknęły, muszę na już wymieniać, a na tarczach jest już rancik, ale chcę sprawdzić czy wymiana konieczna. Ceny tutaj (w SE) są z kosmosu, będę musiał klocki z Polski sprowadzać (jestem dopiero w listopadzie w kraju), a tarcze sporo ważą - koszt przesyłki większy.
JCH - 30-08-2011, 22:48
emjot napisał/a: | Jaka jest minimalna grubość tarczy przy której trzeba ją wymieniać z tyłu? | 8,4 mm.
Nominalny wymiar to 10 mm.
|
|
|