Podkarpackie - Spotkani na drodze
kielurkk - 11-07-2008, 21:27
kuba.es napisał/a: | 120 na dąbrówce - nice |
Monia ma radio
co prawda w schowku ale ma
Monia - 11-07-2008, 22:15
akurat nie bardzo było kogo o drogę pytać ale mam CB tak własnie... i o dziwo umie się nim obsługiwać,a z Wami to nawet cieżko o miejsce spotu sie dogadać :P
gulgulq - 18-07-2008, 07:17
srebna Carisma GLS wczoraj na Rejtana
Triball - 25-07-2008, 10:50
Hehehe jak z ramkami Mitsumaniaki to moja...
gulgulq - 25-07-2008, 11:04
jak odmachałeś do gościa w czapeczce to Twoja
Triball - 25-07-2008, 11:11
Heheh MOJA!
Powitać Kolegę...
ps. tak przy okazji to 2 gosci mi w Rzeszowie tylko odmachało.. Ty i jeszcze jeden gość w zielonej, gdzieś koło akademików Politechniki.
Reszta to jakaś taka niemrawa..
A co jeszcze zauważyłem, w większości taki fajnymi Carusiami jeżdżą starsi ludzie.. którzy czasami nie widzą że się do nich macha...
Takie moje spostrzeżenie
Monia - 25-07-2008, 14:40
ja to nawet byla bym skłnna otrzec sie o Twoj samochod byles mnie zobaczył Triball,
Triball - 25-07-2008, 21:29
Ojj pachnie tu prewersją ;] Ocieranie tylko w głowie.. Ja ostatnio miałem takie niezłe otarcie z BMW.. tylko że nie jechałem Cari tylko skuterkiem.
Działo się to pod Iwoniczem 8.07.2008 .. Jechaliśmy z kolegą na skuterkach (wiem wiem.. pierdzikółko ale powiem wam że nie widzę lepszego środka transportu w mieście.. kupiłem go jakiś miesiąc temu.. kupiłem bo już się zrobiła buba.)
Także wracając do historii .. jedziemy sobie nie szybko jakieś 50km/h a tu wypada z zakrętu srebrne BMW... (jak się później okazało babka miała na tym zakręcie jakieś 118km/h wpadła w poślizg na tym zakręcie bo już troszeczkę popadało i straciła panowanie... Kolega ledwo co zdążył a ona we mnie swoją lewą lampą. Tak się udało że skuter wbił się w samochód a ja siłą odrzutu zostałem wybity z niego i przeleciałem przez maskę i upadłem na drogę. A babka beemką wjechała na chodnik, ścięła betonowego słupa przeleciała gościowi przez siatkę i wylądowała dosłownie jakieś 0,5 metra od balkonu (licznik zatrzymał się w BMCE na 87km/h
Szczęście od Boga że mam tylko pękniętą kość w palcu wskazującym i miałem naciągnięte ścięgno w prawej nodze. Ale poza tym to tyle..
Nie chcę nawet myśleć co by było jakbym jechał bliżej lewej krawędzi, zmiotła by mnie odrazu. To by było tak jak uderzenie na skuterze w ścianę z prędkością 120km/h
ps. ja pojechałem do szpitala w Krośnie a kolega wracał do domu.. Jak się na następny dzień okazało...
Kolegę babka z tego BMW musnęła DOSŁOWNIE NA MINIMETRY !!!
... na najbardziej odstającej części w skuterze był srebrny lakier z tego samochodu
Puenta... Kobiety uważajcie jak jeździcie i nigdy, przenigdy nie jeździjcie w szpilkach samochodem.
Ta babka jak wyszła z samochodu.. jak ją zobaczyłem to szok.. minówa, szpileczki, wypindzona..
Podchodzę do niej i pytam "Czy mnie wogóle widziała?" "że mogła mnie zabić itp."
Powiedziała "Że ja cię w ogóle nie widziałam i że to była chwila"
A ja teraz jak widzę że pada i jest ślisko to noga do połowy gazu.
Lepiej wolniej a do celu
Pozdrawiam i jeszcze żyję...
może się przekonacie na najbliższym spocie
Monia - 25-07-2008, 22:26
Triball, aaa to Ty taki korek zoribiłeś na Iwoniczu ajjj ojjjj i już masz nr takie jpięknej laseczki =]
A poważnie to całe szczęscie ze skończyło się tak jak sie skończyło i ze nie doszło do tragedii...
Triball - 26-07-2008, 11:52
Tak Monia .. mam już numer tej pięknej laseczki.. podawała go kiedyś na forum zawsze mogę zadzwonić i się umówić gdzieś na kawę w Sanoku ;]
Monia - 26-07-2008, 15:30
Triball, i masz rację w Sanoku fajne są lokale do takich wyskoków wiec jak najbardziej, jak by co na spocie pogadamy jaki konkretniej lokal lepszy do wypicia kawki
Triball - 27-07-2008, 12:00
Quqietka aż się zawstydziłem
ps. przygotuj się na sesję zdjęciową bo akurat tym się też zajmuję
POZDRO
Monia - 27-07-2008, 14:48
Triball, uuuu no jeśli masz sprzęt do przerabiania foto to oczywiście bo takie foto zywej mnie to fatalnie by wyglądało, w ogóle aparat by Ci padł :/ i jeszcze musiała bym za to zapłacić ooo nie nie nie
Triball - 27-07-2008, 22:23
Monia jak sesja Topless to się jakoś dogadamy do ceny A sprzęt mi nie padnie bo nie tak piękne Kobiety jak Ty fotografował.
Myślę że blask Twoich włosów i tej pięknej opalenizny nie sprawi że matryca mi w aparacie siądzie.
Bo na pewno padnie jak założysz tą minióweczkę.. którą masz na zdjęciu z Colcikiem.
Pozdrowienia i dozobaczyska pewnie na zlocie... ale uprzedzam że nie przyjadę sam
Monia - 27-07-2008, 23:41
Triball, aajjj ze nie sam to nie przszkadza, a co do foto to Ty chyba nie wiedzialeś moich na Naszej klasie = jest z czego się pośmiac
|
|
|