MitsuManiaki.com - Gadżety mitsumaniaki.com
Chooper - 31-05-2005, 18:42
EFA hehe rzepy po to aby sie łatwo rozpinało i to tak z . sznureczek krzywde by mógł zrobić, jak sie pociągnie nie z tej mańki co trzeba (zabolałoby). Ale jak ma sie odbywać konkurs "kto najszybciej złapie za sznureczek i pociągnie" no to loozik ja sie pisze
(...) Staszek szybki jest......lubi brawura....(...)
polsaler - 03-06-2005, 14:31
Witam !!
Początek tego naklejkowego tematu jest tutaj
http://www.mitsubishi-gra...=253&highlight=
Teraz szczegóły !
Istnieje możliwość zamówienia naklejeczek na nasze kochane autka !
Naklejeczki wyglądają tak jak na autku Steca (link powyżej) lub tak jak na moim Misiu
Wszystkich chętnych na takie naklejeczki proszę o mail do mnie na adres polsaler@polsaler.pl
Cenę naklejek wraz z wysyłką podzieliliśmy z Ojcem Prowadzącym Firencjuszem Wspaniałym na :
1) dla klubowiczów 15 PLN
Naklejki mają długość 60 cm i są koloru białego . Jednak jeśli ktoś z Was miałby życzenie mieć inną wielkość i/lub kolorek to oczywiście po ustaleniu ceny istnieje taka możliwość .
Jedynym problemem jest właśnie wysyłka owych nalepeczek . Będę próbował wysyłać je tak żeby docierały do Was w stanie idealnym ale ... za Polską Pocztę nie odpowiadam !! Gdyby naklejka doszła w stanie "zdeformowanym" piszcie szybciutko to przynajmniej wstrzymam inne wysyłki !!! i oczywiście wyślę drugą jakoś inaczej opakowaną !!
Acha !! Jak tylko ruszy nasz sklepik to te naklejeczki będziecie mogli zamawiać bez problemu w sklepiku !!!
UWAGA NAKLEJKI SĄ DOSTĘPNE TYLKO DLA KLUBOWICZÓW SERWISU MITSUMANIAKI.COM
JCH - 03-06-2005, 16:33
Może pomyślmy nad nalkejkami z nickiem informującymi o forum i identyfikującymi nas. Takie jak kiedyś robił nam stefan na ś.p. forum MMC i jeszcze wcześniej .... no patrzcie zapomniałem jaką miał ksywkę kolega z W-wy, który nam zrobił pierwsze naklejki ze Spejsem w misie i przywiózł na zlot do "Dresso".
Firebee - 03-06-2005, 16:39
bardzo dobry pomsyl, tylko czy mialbys jakis przyklad jak to wygladalo?
Kwestia wykonania to juz raczej nie problem:)
Pozdrawiam
Firek
Chooper - 03-06-2005, 18:58
ciekawe rozwiązanie mają w tuningklub-łódź goście mają naklejki na bok auta (pod lusterkiem) gdzie jest logo klubu a pod nim "numer" klubowicza..jak znajde foto to natychmiast wstawie...
Coś mam:
at tak na marginesie to jest foto z wyścigów na 1/4 mili które odbyły sie na łódzkim Lublinku w grudniu 2004, na foto jest bobek, który wymykał tego GOLFA VR6 jak by tamten stał w miejscu. Bobek miał chyba 2 czas w środku ma silniczek 2.4 od Alfy
Anonymous - 03-06-2005, 20:18
Firebee napisał/a: | bardzo dobry pomsyl, tylko czy mialbys jakis przyklad jak to wygladalo?
Pozdrawiam Firek |
No z wykonaniem to nie tak łatwo - szczególnie każdej z innym nickiem
a dla przypomnienia
Firebee - 03-06-2005, 20:23
no w sumie świetna sprawa, numerek klubowy jeszcze ewentualnie dla tych co mają i jest super..
Wykonanie.. Tu niech CI co mogą wykonać sprawdzą i wycenią..
Tło czarne, a jak na białym by wyglądało?
Pozdrawiam
FIrek
Anonymous - 03-06-2005, 20:35
Stefan napisał/a: | Firebee napisał/a: | bardzo dobry pomsyl, tylko czy mialbys jakis przyklad jak to wygladalo?
Pozdrawiam Firek |
No z wykonaniem to nie tak łatwo - szczególnie każdej z innym nickiem
a dla przypomnienia
|
Łza się w oku kręci. Mam taką na swoim legasiu
Anonymous - 03-06-2005, 21:32
Chooper napisał/a: | Bobek miał chyba 2 czas w środku ma silniczek 2.4 od Alfy
|
a nie 1.7 boxer?
Jackie - 03-06-2005, 21:57
no mnie to ten Misio z nalepki się zawsze bardzo podobał....Fajnie by było go jakoś do nas wkleić....Taki pomysł, może chwyci...
Pozdrawiam
Matejko - 03-06-2005, 22:03
te naklejki pod lusterka na drzwi mi sie nie podobaja moze przez to ze jakistam kaliski klub white dev(-b-)ils club mial takie a jakos ten klub mi sie za dobrze nie kojarzy, jestem slaby w tych projektach ale moze podsune komus pomysl i ktos go wykona, naklejka na blotnik nad kierunkowskaz cos w typie naklejki jak ta na gorze po lewej na forum
[EDIT]
ja tu kombinuje a tymczasem borecki wykonal takiego typu naklepki jak myslalem
Anonymous - 03-06-2005, 22:28
Jackie napisał/a: | no mnie to ten Misio z nalepki się zawsze bardzo podobał....Fajnie by było go jakoś do nas wkleić....Taki pomysł, może chwyci...
Pozdrawiam |
No to za nim zagłosuj Jacku
Chooper - 03-06-2005, 22:58
Matejko napisał/a: | te naklejki pod lusterka na drzwi mi sie nie podobaja moze przez to ze jakistam kaliski klub white dev(-b-)ils club mial takie a jakos ten klub mi sie za dobrze nie kojarzy
|
ja nie mówie o projekcie naklejki w tym miejscu, tylko o formie naklejki z numerem klubowym zamiast NIcka
JCH - 04-06-2005, 00:54
Chooper napisał/a: | ja nie mówie o projekcie naklejki w tym miejscu, tylko o formie naklejki z numerem klubowym zamiast NIcka |
Taa .... A jak już spotkam kogoś w trasie to się będę zastanawiał kto to jest ten 074
Nie lepiej nick żeby się prezentował na widocznym miejscu a numer klubowy ewentualnie gdzieś drobnym drukiem? Albo w ogóle ....
Efa! - 04-06-2005, 03:03
TAK! TAK! TAK! NICK!!!
|
|
|