To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - "After Party" na zlocie, tzn. przed zlotem

Rafal_Szczecin - 24-06-2007, 21:33

Axer napisał/a:
córcia ma 19 latek

laaaa to tyle co ja :D to moze rowiesnik sie nia zajmie ? :) oprowadzi po osrodku itp ?:)

Anonymous - 24-06-2007, 21:37

No Rafi dawaj...tata panny da Miśka na nową drogę życia i będzie piknie :wink:
Anonymous - 24-06-2007, 22:49

Rafi,,,, oprowadzić po ośrodku możesz nie mam nic przeciwko hehe,,, ale co by ci kosmate myśli nie przszły do głowy bo tak jak już pisałem okrutnie zadrosny jestem,,,, a tak na poważnie,,, fajnie by było aby Karolka miała towarzystwo (w co nie wątpię) bo pomimo że się dobrze dogadujemy to chciałbym aby dziewczę się dobrze bawiło i miło wspomninało zlocik.
Anonymous - 24-06-2007, 23:30

Jaki tylu chętnych do zabawiania Karolki to ja też służę :) a w piątek planuje być wcześnie tak aby mieć jeszcze coś z tego dnia nie tylko jazdę samochodem :) dam rade dojechać na tą godzine na którą już ktoś będzie :twisted:
Matejko - 25-06-2007, 00:30

Axer napisał/a:
dobrze dogadujemy to chciałbym aby dziewczę się dobrze bawiło i miło wspomninało zlocik.

wszyscy wiedza ze mitsumaniaki to fajne chlopaki(jesli chodzi o samcow bo mitsumaniaczki tez sa), wiec za zlamane serce nie bedziemy odpowiadali :P

Tato bede sie mogl przejechac Twoim L200 z Twoja corka ?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P 8) :lol:

Chooper - 25-06-2007, 05:39

Matejko napisał/a:
Tato bede sie mogl przejechac Twoim L200 z Twoja corka ?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P 8) :lol:

a ten jak sie w ciemno wprowadza w szeregi rodzinne :lol: :lol: :badgrin: jak turek w niemczech :D

Rafal_Szczecin - 25-06-2007, 07:33

Matejko napisał/a:
Tato bede sie mogl przejechac Twoim L200 z Twoja corka ??

Axer widze ze Ci sie rodzina powiekszyla ;)
Mateusz , nie ma to tamto, z tesciem byc na jednym forum :D hyhy i wode z nim pic na jednym zlocie :D

Matejko - 25-06-2007, 08:03

Rafal_Szczecin napisał/a:
Mateusz , nie ma to tamto, z tesciem byc na jednym forum :D hyhy i wode z nim pic na jednym zlocie :D

tak pisze bo moja kobieta na forum nie zaglada, zreszta cala rodzina bedzie na zlocie, bo jeszcze Wy moje mordki kochane
ale bedzie słiti słodziorkowo :D :D :D :D :D

Grześku - 25-06-2007, 09:43

Matejko napisał/a:
Grzesku ma byc na 15-16 jak on to pewnie tez i borecki i reszta lublina

jak się uda to nawet 14-15 8)
Mateusz - mam pachołki :!: :mrgreen:

Anonymous - 25-06-2007, 16:01

a nawet 13-14 :D
Anonymous - 25-06-2007, 22:17

Matejko napisał/a:
Tato bede sie mogl przejechac Twoim L200 z Twoja corka ??

Jasne synu że możesz o ile Karolka cię przewiezie :D chyba że misio poraz trzeci ruszy swoją drogą tz pojedzie na lawecie,,, w tym przypadku przyjedziemy DAFem 430 a w tym wypadku masz jedyną okazję przejechać się w moim towarzystwie przyjacielu :badgrin:

Rafal_Szczecin napisał/a:
Mateusz , nie ma to tamto, z tesciem byc na jednym forum hyhy i wode z nim pic na jednym zlocie

Pełna integracja panowie, nie mam nic przeciwko (być na jednym zlocie oczywiście)
:D a co do wody hym czas pokaże :biggrin:

Matejko - 25-06-2007, 23:49

własnie jaka przeterminowana wode mineralna pijemy ??
Chooper - 25-06-2007, 23:52

Niemierov - lubliniaki, przywiezieta :D ? czy zamówić ? :wink:
Anonymous - 26-06-2007, 00:20

coś tam przywieziemy
Grześku - 26-06-2007, 12:05

Chooper napisał/a:
Niemierov - lubliniaki, przywiezieta

wstydził byś się pytać, bo:
borecki napisał/a:
coś tam przywieziemy

a ja osobiście dopilnuje żebyś celuloid sklejał dwa tygodnie po zakończeniu zlotu :D