Off Topic - Mitsumaniak DODA
maxwell61 - 25-06-2007, 00:06
etam autokreacja...mozna tak dyskutować do usranej śmierci...dla mnie to także kwestia religii....wiele kobiet nie odważyłoby się iść do kościoła w koszulce na ramiączkach!!! a poza tym skoro nasza doda tak sie kreuje to tylko mamona jej w glowie czyli jest zwykła materialistką... czy tylko w taki sposób można się kreować na gwiazdę?? zauważ że wiele kobiet wystepowało w playboy'u i ogólnie są w jakiś posób poważane... odkąd zaistniała na scenie nie dała normalnego wywiadu...jak trzpiotka - chichotka...poprzez tolerowanie takich zachowan sami sie zniżamy do takiego poziomu..wiec ja jestem w stosunku do jej image'u na wielkie NIE!!! jak pawlak 3x NIE
akbi - 25-06-2007, 00:08
Hubeeert napisał/a: | Oryginal i tak mialbym dla siebie |
Nie sądzę, aby kobieta chcąca wystąpić w takiej sesji zdjęciowej, chciała również zachować "oryginał" w tym przypadku tylko dla Ciebie
... no ale fakt ... staroświecki jestem i pewnie się mylę ... serio piszę
Hubeeert - 25-06-2007, 00:10
No jestes
akbi - 25-06-2007, 00:18
Hubeeert napisał/a: | No jestes |
Ło rzesz świat się tak rychło zmienia ... nie nadążam
Hubeeert - 25-06-2007, 00:24
Ja tez nie za bardzo tym bardziej, ze coraz mocniej czuje, ze juz po 30 i coraz blizej 40.
Na pewne sprawy mam takie a nie inne spojrzenie bo tak Taki jestem
Anonymous - 25-06-2007, 00:36
cytat za Dodą na temat jej sesji w CKM
Gdybym była facetem, patrząc na taką sukę jak ja na tych zdjęciach, chętnie zwaliłabym konia na okładkę - powiedziała Dorota o swojej sesji w CKM-ie.
Wiec Hubert nie bądz bardziej papieski od papieża i nie broń Jej na siłe skoro sama tak o sobie mówi
Hubeeert - 25-06-2007, 00:37
Python, nie zmienia to faktu, ze na okladke a nie oryginal
Anonymous - 25-06-2007, 00:41
racja świeta racja .Ale chciałbyś aby Twoja Kobieta głosiła takie teksty
Hubeeert - 25-06-2007, 00:44
Wiesz - skoro sami na wlasna zgube wprowadzilismy to zakichane rownouprawnienie to teraz wypada tylko cierpiec. Bo zakazac sie nie da.
Adaho_krak - 25-06-2007, 00:45
od gadania jeszcze nikt w ciąże nie zaszedł. A co do Dody, kiedyś w KRK była z swoim Majdanem na meczu i koleś podszedł do niej po autograf, a ona bez ogródek do niego "spie.... frajerze". Gwiazda ehh du...a to nie wszystko, przynajmniej dla mnie
Anonymous - 25-06-2007, 00:45
ale czmu od razu bronic na siłe
akbi - 25-06-2007, 00:55
Python napisał/a: | Gdybym była facetem, patrząc na taką sukę jak ja na tych zdjęciach, chętnie zwaliłabym konia na okładkę - powiedziała Dorota o swojej sesji w CKM-ie. |
pewnie swoimi słowami chciała zasugerować, jakiej reakcji oczekuje od oglądających jej fotki
czyżby miała jakieś ukryte kompleksy
Adaho_krak - 25-06-2007, 00:58
akbi napisał/a: | miała jakieś ukryte kompleksy |
około 160 cm wzrostu na oko
Anonymous - 25-06-2007, 00:59
NIE NIE NIE .Boska Doda nie ma kompleksów .żadnych .Prawie jak Chuck Norris
szczeslaw - 25-06-2007, 02:09
Panowie, żaden z nas nie zna Dody osobiście, także ciężko się wypowiadać.
Wizerunek medialny to jedno, a normalne życie to drugie.
Wiele polskich "gwiazd" pozowało dla Playboya i jakoś nie słyszę, żeby ktoś po nich tak jeździł jak po Dodzie.
Adaho_krak napisał/a: | kiedyś w KRK była z swoim Majdanem na meczu i koleś podszedł do niej po autograf, a ona bez ogródek do niego "spie.... frajerze". |
Może miała okres, może była wkurzona, a może po prostu ma dość ludzi chcących autografy.
Osobiście miałem okazję poznać (chociaż to może dużo powiedziane) Katarzynę Figurę i Krzysztofa Pendereckiego - są jeszcze gorsi, chociaż może nie przeklinają
Figura ma się za niewiadomo kogo - chyba jej się wydaje, że jest kimś na miarę Marylin Monroe.
A Penderecki? Ten to już ma odlot. Jak się do niego nie zwraca per "Mistrzu" to się praktycznie obraża.
Do sklepu komputerowego w którym kiedyś pracowałem, przyszedł kiedyś Mleczko, ale komputera nie kupił. Czemu? Bo się obraził i ochrzanił pracowników sklepu, bo go nie poznali i zamiast bić pokłony potraktowali jak każdego innego klienta ("Dzień dobry, w czym mogę pomóc").
Mógłbym też parę rzeczy powiedzieć o Andrzeju Grabowkim, Janie Peszku i jeszcze paru innych. Tylko po co? Każdy wie, że "gwiazdy", mówiąc delikatnie, "są inne" i trzeba się z tym pogodzić i tyle.
Adaho_krak napisał/a: | około 160 cm wzrostu na oko |
Ummmm lubię takie małe
|
|
|