To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - ZAKOPUJEMY TOPÓR!!

Anonymous - 04-01-2006, 15:22
Temat postu: Re: uwaga to jest żart zmierzający do OT
chwalow napisał/a:
zachar napisał/a:
Mialem sie nie wypoowiqdac ale zaczyna sie tu robic jedna wielka dziecinada i zaraz pewnie skoczny sie na forum przedszkolakow a nie posiadaczy Miskow i niemam na mysli tutaj ani jednego klubu bo jest to forum dla wszystki posiadaczy autek spod znmaku 3 diamentow

zachar - uważaj bo zaraz za dziecinade będziesz musiał przepraszać 8) :lol: :) :D :lol: ;)

Nie przeprosze nawet jesli bedzie grozilo mi to banem poniewaz wtedy potwierdza sie moje slowa

Moominek - 04-01-2006, 16:47

Do jasnej anielki!! Ten post miał słuzyć zakopywaniu topora!! :) Nie wiem, czy zauważyliscie ale Hubert z Krzyśkiem sie już wstępnie dogadali, więc zamknijmy może juz ten temat, co? :)
Anonymous - 04-01-2006, 17:04

Też mam wrażenie jakby to niektórym umknęło :-D Zamykać, zamykać...
Anonymous - 04-01-2006, 17:34
Temat postu: taaa
Czekam od wczoraj na propozycje ze strony Hubeerta - jutro jade do Wodzisławia więc bede dostepny tylko pod wieczor.
Anonymous - 04-01-2006, 19:41

Dajcie znać gdzie i kiedy. Wpadnę i dostarczę muszkiety :wink:

Chwalow, myślę, że nie musimy tu publicznie oglądać tych ustaleń. Jesteś niezły w prowokacjach, ale myślę, że lepszym pomysłem będzie oglądanie własnej skrzynki PW niż kolejne publiczne komentarze.

Anonymous - 04-01-2006, 22:13
Temat postu: Fidoczku
ja jestem niezły w prowokacjach - to dla mnie pochwała z ust (palców) mistrza ;) 8) :lol: dziekuje - np Twój ostatni post :D
Fidoczku...rozpoczoł to Hubeeert na forum i mam nadzieje że on pewnie o ustaleniach poinformuje :roll: :) na razie dalej czekam.....

TNT - 04-01-2006, 22:16

Krzysiu nie przeginaj bo to sie robi juz niesmaczne i co jeszcze moze ma pasc na kolana i po butach calowac. Nie rob juz z siebie takiej ofiary bo to zaczyna byc zenujace.
Moominek - 04-01-2006, 22:23

Panowie, ja Was nie rozumiem... Jak pragne zakwitnąć... Czy Wy kurna Olek czytacie między wierszami? Wyraźnie w poście Hubert zaproponował spotkanko, Chwalow dostosuje się do propozycji, a Hubert narazie milczy, widac ma powody. Wszak nie samym forum się żyje. Krzyśku pili, bo go terminy gonią, wszak nie samym forum sie żyje.
Proponuję zamknąć ten wątek, bo mimo pewnych ustaleń między zainteresowanymi stronami znów się zrobi ogólne nie halo. :)

Anonymous - 04-01-2006, 22:25
Temat postu: qrde
no nie....... załamka
czy naprawde niewidać tych uśmiechów?? a może jest faktycznie tak jak pisalem wcześniej?
Wiesz...zostalem wydalony - moim zdaniem bezpodstawnie- z MM i pozbawion y modowania tak samo bez podstawnie.. i sądzisz że jest wszystko ok?? o reszcie niewspomne. Chce iść na kompromis i napisałem do Hubeeerta na gg nawet, ale nieodpowiada - upublicznił wszystko więc niech publicznie zakończy - takie moje skromne zdanie a i na nikogo nienalatuje zwyczajnie bronie się -tak jak każdy z nas.

ps
Fido..wole białą broń - masz takową? ;)

[ Dodano: Sro Sty 04, 2006 9:28 pm ]
Moominek napisał/a:
Panowie, ja Was nie rozumiem... Jak pragne zakwitnąć... Czy Wy kurna Olek czytacie między wierszami? Wyraźnie w poście Hubert zaproponował spotkanko, Chwalow dostosuje się do propozycji, a Hubert narazie milczy, widac ma powody. Wszak nie samym forum się żyje. Krzyśku pili, bo go terminy gonią, wszak nie samym forum sie żyje.
Proponuję zamknąć ten wątek, bo mimo pewnych ustaleń między zainteresowanymi stronami znów się zrobi ogólne nie halo. :)

Dlaczego nie halo Rafałku?
Ja podchodze luxno do tego tematu - wiem że są rózne sytuacje w życiu i poczekam na Hubeeerta cierpliwie.

Moominek - 04-01-2006, 22:34

Nie no chodziło mi o ostatnia wypowiedź, bo jak w życiu, osoby zainteresowane wiedzą o co biega ale "sąsiedzi" baczne oko mają ;) ;) ;)
Rafal_Szczecin - 04-01-2006, 23:07

chwalow napisał/a:
Dlaczego nie halo Rafałku?

o co Ci znow chodzi ??
pisze cos teraz ? "gnebie" Cie ?? NIE to i Ty mi daj spokoj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ Dodano: Sro Sty 04, 2006 11:08 pm ]
a ja samym forum nie zyje !! mam przyjaciol , dziewczyne i im poswiecam czas !
mam lepsze rzeczy do robienia niz uzeranie sie z ludzmi .

[ Dodano: Sro Sty 04, 2006 11:09 pm ]
* z niektorymi ludzmi

serdecznie pozdrawiam
rafal !

Moominek - 04-01-2006, 23:09

Rafal_Szczecin imienniku wyluzuj!! To do mnie było :lol:
Anonymous - 04-01-2006, 23:13
Temat postu: ....
bez komentarza...dzieki Moominku :D
ide spać dobranoc

Rafal_Szczecin - 04-01-2006, 23:15

juz myslalem :) no to witam mojego imiennika ;)

ostatnio mam naprawde ciezkie dni najmniejsza rzecz mnie wkur...

Moominek - 04-01-2006, 23:22

Witam i ja :) Eh, takie czasy co zrobić, "czeba" wyluzować i Morfeusza przytulić ;)