Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - naklejki - czesc nastepna :)
Anonymous - 15-09-2007, 08:58
Myślę że coś trzeba zrobić z naklejkami- fajnie jakby wszyscy mieli jakieś naklejki na tylnej szybie bo jest nas coraz więcej i jak sie jeździ po 3city będzie wiadomo kto jest od nas a kto jeszcze nie.............. Nie wiem czy pozostać przy "szkole karate" czy może coś innego... ale fajnie jakby wszyscy mieli oznakowane autka
sruba - 15-09-2007, 09:07
dm17 napisał/a: | Nie wiem czy pozostać przy "szkole karate" czy może coś innego... |
nawet nie bluznij...
Anonymous - 15-09-2007, 09:13
Śruba nie o to mi chodziło - chodziło mi o samą naklejkę bo wiem że niektórzy sie wyginali że im sie nie podoba, wiec może by zrobić coś co zaakceptują wszyscy i chętnie nakleją
Anonymous - 15-09-2007, 10:25
Heh faktycznie naklejka taka jak teraz - może się komuś nie podobać, osobiście byłbym za czymś bardziej klasycznym, są jakieś naklejki mitsumaniaków wogóle? i gdzie się takie rzeczy kupuje/zamawia?
Anonymous - 15-09-2007, 11:33
Są naklejki ale one są bardzo małe i nie widocznie praktycznie z daleka.
Co do naklejki "szkoły karate" to osobiście mi sie podoba (dlatego ją mam) ale szkoda że nie wszyscy takową posiadają...............
Anonymous - 15-09-2007, 13:04
Ja będę sobie robil na aucie za jakiś czas taką naklejkę jaką mieli na aucie chłopaki z Lublina w Strykowie:)
Anonymous - 15-09-2007, 13:27
Jak one wyglądają ...........jak masz fotki ze zlotu to zapodaj.............
Anonymous - 15-09-2007, 13:42
Takie cos:
Anonymous - 15-09-2007, 13:48
Ładny efekt - jakby zamienić Lublin na 3city fajnie by wyglądało.........
Anonymous - 15-09-2007, 13:56
Ogólnie nie lubie takich wlepek ale te wyglądają naprawde gustownie:)
Anonymous - 15-09-2007, 20:27
Mi się również podoba, dlatego też jak ktoś by mógł takie "wyprodukować" to ja się pisze no to.
sruba - 15-09-2007, 22:40
andy1 napisał/a: | Heh faktycznie naklejka taka jak teraz - może się komuś nie podobać, osobiście byłbym za czymś bardziej klasycznym |
panowie...
i panie tez...
naklejka klubowa M3M (a w zasadzie jej wzor), jak juz dzieki lukamarowi zwyklo sie nazywac "szkoly karate", powstala, czy tez zostala zaakceptowana wiekszoscia glosow, zaraz po powstaniu M3M, ktore jako klub jest tworem starszym od MM. w swoim zalozeniu/przeznaczeniu miala sluzyc identyfikacji klubowej, lepszej rozpoznawalnosci na ulicy, itd. (doskonalym przykladem jest tu H3M - Honda Trojmasto - widac ich na ulicy, bo tam nikt nie marudzi nad czyms bardziej klasycznym - maja swoj japonski znaczek w kolku i tyle).
zapewne nie wszystkim sie ona podoba/bedzie podobac, niemniej jednak jest logiem naszego trojmiejskiego klubu. i mysle, ze wzoru "na bardziej klasyczny" zmieniac nie bedziemy, tym bardziej zas nie bedziemy wprowadzac drugiego "bardziej klasycznego wzoru".
z drugiej strony, jako, ze w klubie panuje totalna anarchia, nie ma wladz, prezesow, zarzadow, skladek, itd., nie ma tez obowiazku obklejania swoich samochodow.
drogi klubowiczu - liczy sie to, ze jestes, a nie to, ze masz (lub nie masz), naklejki na szybie.
i na zakonczenie - jak komus nie odpowiada "karate" - moze zawsze obkleic sie bardziej klasycznym wzorem MM, ktory przeciez jest rownorzedny/rownoznaczny...
bo przeciez, pomimo zesmy starsi, tosmy wszyscy czescia MM...
Anonymous - 15-09-2007, 23:14
Święte słowa Śruba...nic dodać...nic ując:)
Anonymous - 16-09-2007, 12:34
Cytat: | drugiej strony, jako, ze w klubie panuje totalna anarchia, nie ma wladz, prezesow, zarzadow, |
Anonymous - 16-09-2007, 12:54
Ogłośmy zatem wybory,hehe:D
|
|
|