To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - szef - kobieta czy facet?

Moominek - 26-07-2007, 00:31

maxwell masz wiele racji, są za delikatne... pospolite szwejki maja w nosie zasady i kobieta poprostu utonie w tym bagnie...

"made in wrocław" - mam na mysli WSO WL, pospolicie ZMECH...

natomiast te kobiety, które ja znam z wojska doskonale sobie radzą w roli chociażby dowódcy aparatowni, pod warunkiem, że jej podwładni są kontraktowymi, czyli zawitali z własnej woli :) niestety szwejki, które trafiają do jednostek nie z własnej woli to poprostu bydło... przykład: praktyki po drugim roku studiów wojskowych na kompanii.. 80% stanu to ludzie po wyrokach... ale to się zmienia...

maxwell61 - 26-07-2007, 01:00

Moominek napisał/a:
"made in wrocław" - mam na mysli WSO WL, pospolicie ZMECH...
hmmm.. ja również kończyłem wrocław :evil: :evil: ale.... WSO WI czyli Wojsk Inżynieryjnych :D prosze o tym pamietać... na ulicy Obornickiej...a ZMECH to bez komentarza :lol:
Moominek napisał/a:
w roli chociażby dowódcy aparatowni
czyli typowa praca dla nieroba :D :D :D oczuywiście żartuje...pozdrawiam
Moominek - 26-07-2007, 08:31

maxwell61 napisał/a:

reasumując: żadna z nich nie jest na tyle silna fizycznie aby być autorytetem dla żołnierzy pod tym wzgledem, są chołbione przez dowódców jednostek...

I nie tylko przez dowódców, ustrój również łaskawie traktuje kobiety. Mają łagodniejsze normy z WFu i to ma być równouprawnienie? :evil: a przecież to też żołnierz ;)

maxwell61 napisał/a:

WSO WI czyli Wojsk Inżynieryjnych :D prosze o tym pamietać...

niby jedna literka, a różnica wielka :)