To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Może by zrobić Mitsumaniaki Assistance:)

polsaler - 15-05-2005, 10:21

Efa! napisał/a:
to Deenbe obsluzy holowanie Misiomaniaczek w Gdansku, a ja - Misiomaniakow :lol:

To ja już wale do Gdańska i myślę że coś tam sie popsuje w moim Misiu :lol:

Anonymous - 15-05-2005, 10:28

mój miś ostatnio dziwnie pracuje, a wybieram się w tamtym kierunku
hi :lol: 8)

Anonymous - 15-05-2005, 11:22
Temat postu: Sląsk
To i ja się przyłącze....
W tamtym roku na forum www.mitsubishi.com.pl/forum
mieliśmy taką liste pomocową nawet miała adres na WAP :)
Oczywiście pomoge każdemu kto będzie w regionie śląska i będzie miał problem. I na bieżąco będę informował o moich wyjazdach aby w razie potrzeby być także dostępnym w innych regionach Polski.
Często bywam w Poznaniu i okolicach do Grudziądza kiedyś jeździłem służbowo a teraz jeszcze czasem Bydgoszcz i Toruń odwiedzam. Oczywiście są to miejsca poza regionem Wrocław - Katowice - Kraków - Cieszyn - Bielsko które "monitoruje" b.często.
POzdrawiam
Krzycho

josie - 15-05-2005, 12:09

Ja też służę pomocą w Trójmieście i okolicach (konkretnie Gdynia). Jakby co mogę poholować no i można coś podłubać bo mam "warsztat" czyli garaż z kanałem i kupą narzędzi :D
misia27 - 15-05-2005, 13:23

A na mnie mozecie liczyc w okolicach Gorzowa Wlkp.:)
polsaler - 15-05-2005, 13:33

Jeśli już taka mapka powstanie to w Lublinie i okolicach służe pomocą w "każdym" zakresie :wink:
Efa! - 15-05-2005, 15:24

No to ja oficjalnie zglaszam sie na ochotnika - holowanie w razie awarii i w Bydgoszczy, i w Gdansku - w zaleznosci, gdzie akurat bede przebywac (bo w obu miastach mieszkam i tak sobie jezdze to tu, to tam).
Hubeeert - 15-05-2005, 16:51

Dobrze - pora na konkrety i parę pytań.
1. Kto zrobi mapkę?
2. Chwalow czy możesz zrobic to na WAP?
3. Kto zbierze zgłoszenia?
4. Czy powinny byc ogólnie dostępne czy tylko dla niektórych - no właśnie dla których?
5. Pamiętajmy wszyscy o jednym - wszelka pomoc udzielana jest na zasadzie dobrowolności i jezeli nie dostaniecie pomocy to nie można mieć do kogoś pretensji.

Pozdrawiam

Efa! - 15-05-2005, 16:58

Zgłaszam się do zbierania zgłoszeń - zainteresowanych współtworzeniem assistance Mitsumaniaków proszę o kontakt na PW - po emaila
igi - 15-05-2005, 20:05
Temat postu: Hej
Firek ma wrzucić na serwer mapke (ponoc jest darmowa) ja ją trochę poprzerabiam i przyczepie pod strony nasze. Więc mam prośbe coby jednak do mnie przesyłać wszystkie dane (lub do efy! a ja proszę o przesyłanie mi). Co do dostepnosci tej mapki to jest bardzo dobre pytanie. Czy ma być ogólno dostępna czy tylko dla klubowiczów. Trzeba to dobrze przemyśleć. Proszę o wypowiedzi.
Pozdawiam

Firebee - 15-05-2005, 20:21

ale juz wszystko zalatwione pisalem pare listow wczesniej.. Ja robie mapke, igi ją obrabia, zgłoszenia będą bezpośrednio na mapce(rejestracja, oraz wpisy), więc nie potrzeba przyjmować. Każdy się dopisze przy naszym przypilnowaniu, czy wszystko gra..
Pozdro
Firek

Efa! - 15-05-2005, 21:07

No tak, w każdym razie mnie już pytano o to, jakie informacje zamieścić (dane jeszcze nie przyszły, więc może uda się odwrócić proces nadsyłania ich do mnie ;-) ). Czytajcie poprzednie posty!!!

Chłopaki od designu, to do Was: dane, które są potrzebne (zgadzasz się ze mną Firek?)to:

Imię
Nazwisko
Miejsce zamieszkania
Numery telefonów
ew. dni i godziny, w jakich najprawdopodobniej jesteś osiągalny

No i fotografia - najlepiej taka, na której bardzo wyraźnie widać twarz: legitymacyjna, portretowa, itp.

Oraz w jakim zakresie jesteś w stanie udzielić pomocy jako członek Assistance Mitsumaniaków.

Anonymous - 15-05-2005, 21:17

dobrze byloby gdyby ludzie w assistance mieli np male nalepki MITSUMANIAK ASSISTANCE
Anonymous - 15-05-2005, 22:00

Efa! napisał/a:

Imię
Nazwisko
Miejsce zamieszkania
Numery telefonów
ew. dni i godziny, w jakich najprawdopodobniej jesteś osiągalny

Miejsce zamieszkania??? Czy to nie za bardzo odważne? Brakuje mi natomiast modelu i koloru samochodu.

Firebee - 15-05-2005, 22:05

Fido ma rację.. Miejsce zamieszkania nie jest potrzebne, telefon wystarczy do wszystkiego.. natomiast model auta jak najbardziej do rozpoznania..

Co do nalepek assistance.. zdecydowanie tak! stworzymy takowe na autka tych, którzy będą chcieli pomagać...
Pozdrawiam
Firek

i proszę poczekajcie z wszystkim (decyzjami co i jak) aż wrzucę mapkę na serwer.. wtedy zobaczycie co i jak i będziemy ustalać..
Postaram się uruchomić ją dziś w nocy