Forum ogólne - Jak trafiłeś/-aś na nasze forum ?
MariuszZ - 18-01-2006, 00:42
I ja należę do tych co trafili tu po zamknięciu forum MMC (tam najwięcej działo się "w temacie" mojego ulubionego Spejsa). Skąd wygrzebałem link też już nie pamiętam, w każdym razie stało się to zanim zamiast forum MMC została powieszona strona z linkami do MKP i Mitsumaniaków.
Anonymous - 28-01-2006, 15:52
A ja trafilem dzięki stronie mitsumaniaki.com
Patrze a po boku byl link no i jestem
Pozdrowionka
Leppe - 31-01-2006, 14:21
Ja najpierw trafiłem do MKP po długich bulach i mękach czekania na numer klubowy stałem się członkiem społeczności MKP, tam dopiero dowiedziałem się, że istnieje drugi klub sympatyków naszych wspaniałych autek i tak już z wami sympatykami i wariatami pozostałem.
roch_27 - 31-01-2006, 14:43
Na początku trafiłem na MKP- do dziś nie mam numeru klubowego
Czytając posty znalazłem link (w podpisie - u Rafał_Szczecin) do MitsuManiaków i jestem z tego bardzo zadowolony
pozdro
Hubeeert - 07-05-2006, 19:58
No i co? Nikt więcej na Forum nie trafia?
Juiceman - 07-05-2006, 20:19
Szukalem informacji odnosnie modelu Carisma i tak ujrzalem wasze forum
Anonymous - 07-05-2006, 22:22
Hubeeert napisał/a: | No i co? Nikt więcej na Forum nie trafia? |
Ja trafilem, bo jak to sie mowi, nawet slepej kurze trafi sie ziarnko
igi - 08-05-2006, 08:28
Pitbull71 napisał/a: | i tak ujrzalem wasze forum |
Pitbull71, NASZE FORUM NASZE
akbi - 08-05-2006, 11:49
Ja po kupnie Miśka - po 10 dniach w necie znalazłem Klub Mitsubishu. Podobnie jak roch_27, najpierw było to MKP, a po miesiącu Mutsumaniaki
Ogólnie jest cool - czekam na najbliższy zlot - jeszcze tylko miesiąc i pare dni
Karwoś - 08-05-2006, 19:26
To jak nikt nie pisze jak trafił na to forum to może ja napisze jak na nie trafiłem dzisiaj - a więc:
1. Włączyłem komputer o 19:05;
2. Włączyłem przeglądarkę Net Captor;
3. Kliknąłem na "Favorites" i na dole na "Forum"
Jako że nie mam innego ulubionego forum: forum mitsumaniaków jest po prostu "Forum".
Takie były dzisiejsze koleje trafienia TU
Podobnie jest codziennie:)
McDoune - 08-05-2006, 20:12
roch_27 napisał/a: | Na początku trafiłem na MKP- do dziś nie mam numeru klubowego
Czytając posty znalazłem link (w podpisie - u Rafał_Szczecin) do MitsuManiaków i jestem z tego bardzo zadowolony
pozdro |
Ze mną było tak samo, ale generalnie google rulez
Anonymous - 10-05-2006, 19:24
a ja od 4 lat prawie "wisialem" na forum mitsubishiklub.pl, ale jego dzialanie pozostawia wiele do zyczenia, zgloszenie do klubu przez kilka lat nie zostalo rozpatrzone....dalem moze ze 4 posty to wszystko, az spotkalem bartek_nkm, ktory przytargal mnie tutaj do Was i serdecznie mu za to dziekuje
Potek - 11-05-2006, 10:31
W ramach zmiany samochodu szukałem różnych informacji w sieci. Najpierw byłem czytaczem na forum MMC ale to forum padło . Potem kupiłem Cari i znowu pogrzebałem w sieci. Trafiłem na MKP i tam się zarejestrowałem, ale jakoś tak sztywno było... Później przez jakiś link na stronie MKP trafiłem tu i jestem z wami
Anonymous - 12-05-2006, 23:19
U mnie prosto i banalnie kupiłem miśka i poprostu chciałem się o nim coś dowiedziec wyszukiwarka google wpis lancer i już znalazłem najpierw MKP później MM no i sie zapisałem
Pozdrawiam wszystkich!
Anonymous - 14-05-2006, 12:36
Szukałem informacji o samochodach które chciałem kupić. Forum jest niezłym źródłem informacji o samochodach. To była moja droga do forum.
|
|
|