To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Jak trafiłeś/-aś na nasze forum ?

MariuszZ - 18-01-2006, 00:42

I ja należę do tych co trafili tu po zamknięciu forum MMC (tam najwięcej działo się "w temacie" mojego ulubionego Spejsa). Skąd wygrzebałem link też już nie pamiętam, w każdym razie stało się to zanim zamiast forum MMC została powieszona strona z linkami do MKP i Mitsumaniaków.
Anonymous - 28-01-2006, 15:52

A ja trafilem dzięki stronie mitsumaniaki.com 8)
Patrze a po boku byl link no i jestem :)
Pozdrowionka

Leppe - 31-01-2006, 14:21

Ja najpierw trafiłem do MKP po długich bulach i mękach czekania na numer klubowy stałem się członkiem społeczności MKP, tam dopiero dowiedziałem się, że istnieje drugi klub sympatyków naszych wspaniałych autek i tak już z wami sympatykami i wariatami pozostałem.
roch_27 - 31-01-2006, 14:43

Na początku trafiłem na MKP- do dziś nie mam numeru klubowego :evil:

Czytając posty znalazłem link (w podpisie - u Rafał_Szczecin) do MitsuManiaków :P :mrgreen: i jestem z tego bardzo zadowolony :mrgreen: :mrgreen:

pozdro

Hubeeert - 07-05-2006, 19:58

No i co? Nikt więcej na Forum nie trafia?
Juiceman - 07-05-2006, 20:19

Szukalem informacji odnosnie modelu Carisma i tak ujrzalem wasze forum :)
Anonymous - 07-05-2006, 22:22

Hubeeert napisał/a:
No i co? Nikt więcej na Forum nie trafia?

Ja trafilem, bo jak to sie mowi, nawet slepej kurze trafi sie ziarnko :lol:

igi - 08-05-2006, 08:28

Pitbull71 napisał/a:
i tak ujrzalem wasze forum

Pitbull71, NASZE FORUM NASZE

akbi - 08-05-2006, 11:49

Ja po kupnie Miśka - po 10 dniach w necie znalazłem Klub Mitsubishu. Podobnie jak roch_27, najpierw było to MKP, a po miesiącu Mutsumaniaki :)
Ogólnie jest cool - czekam na najbliższy zlot - jeszcze tylko miesiąc i pare dni

Karwoś - 08-05-2006, 19:26

To jak nikt nie pisze jak trafił na to forum to może ja napisze jak na nie trafiłem dzisiaj - a więc:
1. Włączyłem komputer o 19:05;
2. Włączyłem przeglądarkę Net Captor;
3. Kliknąłem na "Favorites" i na dole na "Forum"

Jako że nie mam innego ulubionego forum: forum mitsumaniaków jest po prostu "Forum".

Takie były dzisiejsze koleje trafienia TU :)

Podobnie jest codziennie:)

McDoune - 08-05-2006, 20:12

roch_27 napisał/a:
Na początku trafiłem na MKP- do dziś nie mam numeru klubowego :evil:

Czytając posty znalazłem link (w podpisie - u Rafał_Szczecin) do MitsuManiaków :P :mrgreen: i jestem z tego bardzo zadowolony :mrgreen: :mrgreen:

pozdro

Ze mną było tak samo, ale generalnie google rulez :)

Anonymous - 10-05-2006, 19:24

a ja od 4 lat prawie "wisialem" na forum mitsubishiklub.pl, ale jego dzialanie pozostawia wiele do zyczenia, zgloszenie do klubu przez kilka lat nie zostalo rozpatrzone....dalem moze ze 4 posty to wszystko, az spotkalem bartek_nkm, ktory przytargal mnie tutaj do Was :) :) :) i serdecznie mu za to dziekuje 8)
Potek - 11-05-2006, 10:31

W ramach zmiany samochodu szukałem różnych informacji w sieci. Najpierw byłem czytaczem na forum MMC ale to forum padło :( . Potem kupiłem Cari i znowu pogrzebałem w sieci. Trafiłem na MKP i tam się zarejestrowałem, ale jakoś tak sztywno było... Później przez jakiś link na stronie MKP trafiłem tu i jestem z wami :D
Anonymous - 12-05-2006, 23:19

U mnie prosto i banalnie kupiłem miśka i poprostu chciałem się o nim coś dowiedziec :idea: wyszukiwarka google wpis lancer i już znalazłem najpierw MKP :) później MM :D no i sie zapisałem :wink:
Pozdrawiam wszystkich!

Anonymous - 14-05-2006, 12:36

Szukałem informacji o samochodach które chciałem kupić. Forum jest niezłym źródłem informacji o samochodach. To była moja droga do forum. :)