Mazowieckie - Polecane warsztaty/mechanicy Warszawa.
Anonymous - 07-10-2007, 19:49
Zna ktoś może dobrego elektryka (no i niedrogiego przy okazji)? Kilka dni temu wysiadł mi szyberdach a dwa dni potem alarm "zwariował". Bezpieczniki są OK więc nie wiem gdzie leży przyczyna...
Anonymous - 08-10-2007, 12:49
Ja polecam serwis samochodów japońskich na Cyprysowej 28 na Okęciu. Robiłem tam na razie jedną rzecz, ale jestem w pełni zadowolony. Telefon do nich to 022 425 24 05.
Anonymous - 08-10-2007, 13:03
Szukam dobrego tapicera aby wymienil mi druty w siedzeniach, oraz niedrogiego blacharza/lakiernika do korekty kilku elementow.
Macie namiary na takowych??
Anonymous - 24-10-2007, 13:21
Witam!
Yapa napisał/a: | AUTOTW rządzi, sam tam robię, co się da...Szukam teraz dobrego specjalisty od diesla, co by mi pomógł zdiagnozować jedną rzecz. macie kogoś w Warszawie? |
Czyzby w AutoTW nie specjalizowali sie w ropniakach
Wlasnie zakupilem Cari 1,9 did i mialem zamiar u nich ja serwisowac.
Napisz prosze o co biega.
Zdrowka dla Wszystkich
-Jerzy
Gene - 24-10-2007, 13:45
jedz albo zadzwon, dadza rade
Anonymous - 22-11-2007, 12:13
odwiedzilem raz AutoTW i szczerze mowiac sie zawiodlem - grzal sie moj gal, parowal, gosciu stwierdzil ze mam zly korek do wlewu chlodnicy, ze nie od tego modelu, ze w ogole bez wkladki itp td
tymczasem nastepnego dnia obejrzal to elektryk, ktory robil alternator - zasugerowal uszkodzenie glowicy lub uszczelke, mial rację!!!
niestety nie mogę polecić!
Anonymous - 22-11-2007, 22:28
markus78 napisał/a: | Zna ktoś może dobrego elektryka (no i niedrogiego przy okazji)? Kilka dni temu wysiadł mi szyberdach a dwa dni potem alarm "zwariował". Bezpieczniki są OK więc nie wiem gdzie leży przyczyna... |
Raz korzystałem z usług elektryka w Piastowie - przy ul.Dworcowej. Co prawda miałem wtedy problem z alternatorem w Seicento ale pan poradził sobie w miarę szybko i sprawnie. No i cenę można targować.
Anonymous - 17-12-2007, 13:32 Temat postu: auto wawer i rocar Czy ktos z was mial moze jakies doswiadczenia z tymi mechanikami?
AUTO WAWER Widoczna 41, podobno robia AT.
oraz
ROCAR ul. Trakt Lubelski 396 - chwala sie ze robia Miski
kkriss - 04-01-2008, 05:23
fuks napisał/a: | odwiedzilem raz AutoTW i szczerze mowiac sie zawiodlem - grzal sie moj gal, parowal, gosciu stwierdzil ze mam zly korek do wlewu chlodnicy, ze nie od tego modelu, ze w ogole bez wkladki itp td
tymczasem nastepnego dnia obejrzal to elektryk, ktory robil alternator - zasugerowal uszkodzenie glowicy lub uszczelke, mial rację!!!
niestety nie mogę polecić! |
Miałem podobny problem, ale pojechałem na cyprysową 28, bardzo szybko stwierdzili co za problem - uszczelka pod głowicą - zrobili i wszystko cacy.
Anonymous - 09-01-2008, 16:51
Witam. Trudno pisać w tym dziale, ale czasem trzeba ;/
Czy możecie polecić kogoś z wawy lub okolic kto specjalizuje się w pompach paliwowych?? Czyli szukam pompiarza
Pozdrawiam i życzę jak najrzadszego zaglądania do tego działu w 2008 roku
Anonymous - 28-01-2008, 20:48
markus78 napisał/a: | Zna ktoś może dobrego elektryka (no i niedrogiego przy okazji)? Kilka dni temu wysiadł mi szyberdach a dwa dni potem alarm "zwariował". Bezpieczniki są OK więc nie wiem gdzie leży przyczyna... |
Przasnyska/Duchnicka
Jadąc Powązkowską od Okopowej skręcasz w prawo w Duchnicką i na samym winklu z Przasnyską jest elektryk, którego subiektywnie oceniam bardzo dobrze.
[ Dodano: 28-01-2008, 20:57 ]
generalnie jest dobrze
w trakcie gwarancji serwisowałem w Allianz, AutoGT i właśnie MitCarze
nigdzie krzywdy mi nie zrobili
ale jest jedna historia...
strasznie skrzypiało mi cos z przodu, tak jakby zawieszenie
jeździłem do MitCaru 3 razy i finalnie wymienili wszystko co się dało, a jak się nie dało to przesmarowali i ..... i nic dalej skrzypiało, a gwarancja się skończyła
i pewnego pięknego dnia moja szanowna małżonka zwróciła uwagę, że to piszczy... mocowanie pasa bezpieczeństwa kierowcy
wystarczyło "psiknąć" smarem
saphire - 29-01-2008, 10:18
Tak, kobiety są dobre w namierzaniu takich pisków w strefach wyższych częstotliwości - moja żonka tak namierzyła że mi popiskują z tyłu zawiasy kanapy i także wd40 załatwiło sprawę dodam że w domu namierzyła mi wpiętą w gniazdko ładowarkę tyrystorową od nokii "bo piszczy" gdy tymczasem ani ja ani brat ni czorta nie słyszeliśmy żeby toto piskało czy coś
cns80 - 29-01-2008, 11:25
lukino napisał/a: | AUTO WAWER Widoczna 41, podobno robia AT. | Broń Cię Panie Boże tam jeździć. I to zwłaszcza tak delikatnym sprzętem jak Sigma. Oni się nadają tylko do klepania BMW i Passatów owiniętych na słupach. Banda cwaniaków. Wystarczy popatrzeć na ich komentarze na Allegro.
kkriss - 02-02-2008, 20:06
Witam potrzebuje blacharza, zbity tylni bok - zna ktoś może jakiegoś niedrogiego, w sumie nie musi być facet strasznie dokładny. Chodzi tylko o to aby to jakoś wyglądało za nie jakieś kosmiczne pieniądze.
Anonymous - 10-03-2008, 23:37
Stefan napisał/a: | Na ulicy znanej 6a masz warsztat Kondrada który przez pare lat
był szefem warsztatu w AutoGT - a obecnie rozpoczął działalność
na własne konto. tel. 696 53 60 63.
robiłem u niego pare rzeczy i miło jak romawiasz z kimś
co miśki zna na wylot i nie zadaje głupich pytań. |
polecam również byłem już tam dwa razy ze swoim Colciakiem, naprawdę fachowo, rzetelnie dokładnie, przyjemnie, nie drogo naprawiają fury. Poza tym gość ma kilka swoich miśków i naprawdę zna się na rzeczy. Posiada szeroką bazę części do Japońców w naprawdę przyzwoitych cenach. Prawdopodobnie znalazłem dożywotni serwis dla miśka. Pozdro
P.S dorzucam dwa aktualne numery do nich
604-478-769
668-103-330
|
|
|