Małopolskie - Wyjazd na zlot do Strykowa z KRK.
karolgt - 20-08-2007, 14:35
Marcin takie OT narobil ze juz pewnie malo kto wie kto w koncu jedzie ( ):
Przypominam liste:
1. Adaho_krak
2. KarolGT (z Karolem jedzie Winny Marcin, żeby nie było że zapomniałem )
3 . Szczęsław ???
4. Mykus + rodzinka
i pytania:
- czy wszyscy jada w piatek?
- co z Browarem?
- Ficu?
i wszyscy inni co sie jeszcze nie wypowiedzieli
Adaho_krak - 20-08-2007, 17:39
karolgt napisał/a: | i pytania:
- czy wszyscy jada w piatek?
- co z Browarem?
- Ficu? |
ad1. Jak na początku tematu lista dotyczy wyjazdu piątkowego o 14.oo
ad2. Browar zaginoł w akcji
ad3. Ficu gdzieś tam napisał że nie jedzie
karolgt - 20-08-2007, 18:39
Adaho_krak napisał/a: |
ad2. Browar zaginoł w akcji
|
to czemu go nie ratujemy ?
Marcin-Krak - 20-08-2007, 20:58
karolgt napisał/a: | - co z Browarem? |
Na gg ma opis : "25-26 VII Stryków" - więc jakby nie patrzyć zlot ma już chyba za sobą
Napisałem właśnie do Niego na gg - bo coś na forum się nie pojawia
A jak tam Wojmi dołącza się po drodze
karolgt - 20-08-2007, 21:09
Marcin-Krak napisał/a: | karolgt napisał/a: | - co z Browarem? |
Na gg ma opis : "25-26 VII Stryków" - więc jakby nie patrzyć zlot ma już chyba za sobą
|
zaraz zdjęcia ze zlotu wrzuci
Tybek - 20-08-2007, 23:25
Ja was może dogonie jak będziecie baaardzo wolno jechać, bo wyjade dopiero o 17:00
wojmi1 - 21-08-2007, 15:07
ja jade inna trasa wyjazd 9.00 tzn Piotrowice -Zator-Babice-Plaza-Trzebinia-Olkusz-Wolbrom- Zarnowiec-Szczekociny-Bichniow postoj na kawe- - Wloszczowa /ale bez zwiedzania perona Intecity/-
Sulejow- Piotrkow Tryb- kierunek na Warszawke odbicie na Koluszki - Brzeziny-Strykow.
Trasa krotsza o jakies 100 km w dodatku boczna maly ruch w dobrym stanie- jade z dzieciakami- trasa E1 jest nudna - duzo jazdy przez lasy - a na dodatek jest to tzw trakt krolewski - tak do Piotrkowa mam jeszcze troche rodziny po drodze i troche po spacerujemy sobie ale mysle ze na 17 bede w Strykowie.
A Gosia Marcinowi wprowadzila zakaz zygania w domku i tyle ...
Aga - 21-08-2007, 22:01
wojmi1 napisał/a: | A Gosia Marcinowi wprowadzila zakaz zygania w domku i tyle ... |
a nie mówiłam
Anonymous - 22-08-2007, 21:05
Halo Panowie jestem Zyje
W tym roku obiecalem sobie ze beda to faktycznie wakacje a nie bieganie za last minute w ostatniej chwili i powtorze sie -faktycznie udalo mi sie pare wyjazdow .Haha co prawda w Strykowie jeszcze nie bylem ale tez nie iwem czy jade bo jak zwykle od razu napisze<CENZURA>cos sie musialo stac, tym razem zdrowie.Mam zapalenie ucha srodkowego zero wody ,zero % no i baniak jak przerosniety arbuz .Opis mam ju kilka dni bo w nowym GT wyczytalem termin zlotu i tak mie sie pokorcilo napisac, najwyzrazniej zapeszylem.Mam nadizeje ze do pt wydobrzeje jak nie ...ehh co zrobic.Odezwe sie i dziek iza pamiec bo zaniedbalem Was troche
pozdawiam Was Wariaty!
Adaho_krak - 22-08-2007, 22:31
Browar napisał/a: | zaniedbalem Was troche |
Ci goście z ciemnych CAO to wogóle nas od dłuższego czasu zaniedbują, ja osobiście się przyzwyczaiłem
Browar jak coś, o 14.oo, na Orlenie, za Makro się spotykamy, w piątek i pędzimy do Strykowa.
Browar napisał/a: | pozdawiam Was Wariaty! |
No ja Ciebie też.
Anonymous - 22-08-2007, 23:16
Adaho_krak napisał/a: | Ci goście z ciemnych CAO to wogóle nas od dłuższego czasu zaniedbują, ja osobiście się przyzwyczaiłem |
Nie przyzwyczajaj sie Adaś bo osobiscie staram sie jak moge tylko czasami dzieja sie rzeczy na ktore juz nie mam wplywu.Tyle, jestem z wami a jak mnie nie ma jestem duchem
Dobranoc Wariaty
bwr
Hubeeert - 22-08-2007, 23:54
Oby jak najmniej "przypadkow" po drodze.
Gwoli przypomnienia - jazda w kolumnie wymaga zezwolenia z Policji - tym bym sie nie przejmowal ale zwroccie uwage na to, ze w kolumnie pierwszy powinien jechac samochod najwolniejszy a najszybsi na koncu.
I pamietajcie - zasada Zlotow mitsumaniakowych jest taka, ze samochody sa na szarym koncu. Najwazniejsze sprawy na Zlocie - to Wy i Wasze bezpieczenstwo. Droga na i ze Zlotu tez sie miesci w tej definicji. Prosze o to, zeby Miski sie wyroznialy.
Pozdrawiam
Marcin-Krak - 23-08-2007, 11:21
Karol przeczytałeś co napisał Hubeeert,
Pamiętaj że jadę z Tobą
Browar, a Ty zdrowiej
Adaho_krak napisał/a: | Ci goście z ciemnych CAO to wogóle nas od dłuższego czasu zaniedbują, |
Nawet wywołani do tablicy -jakby olewali nas (niektórzy)
Chyba sie też przyzwyczaję
Idę spać - całą noc sie pakowałem - bo myślałem że my dzisiaj jedziemy
karolgt - 23-08-2007, 12:37
Marcin-Krak napisał/a: | Karol przeczytałeś co napisał Hubeeert,
|
czytalem czytalem, spoko, masz misje - bedziesz myć samochod podczas jazdy zeby caly czas byl czysty
Marcin-Krak napisał/a: |
Idę spać - całą noc sie pakowałem - bo myślałem że my dzisiaj jedziemy |
wiedzialem na nocnych markach nawet to napisalem
a tak btw. mamy jakies flagi ? tzn daloby sie je zalatwic na jutro ?
Anonymous - 23-08-2007, 21:54
Juz wiem wszystko,niestety dalej ucho napieprza plus goraczka 37,8 takze mam po wyjezdzie .Zycze wam tylko swietnej zabawy i robcie mnostwo fotek zebysmy mogli pozazdroscic wyjazdu
3majcie sie dozobaczonka na najblizszym spocie mam nadzieje
browar
|
|
|