Gadzety - Flagi MitsuManiakow
Anonymous - 20-01-2006, 16:57
niom właśnie 120 sztuk ehh, jeżeli bedzie tylu chętnych myśle ze cena także powinna być podobna.
a co do wzoru to ile kolorów macie na fladze bo to też podbija cene, zaznaczam ze kolor biały nic nie kosztuje bo materiał jest orginalnie w białym kolorze.
miło mamy 1 chętnego, co do polecenia tych flag to napewno jest to supeeeeer sprawa ludziska naprawde sie oglądaja za autem jak by to ufo było, każdy sie spojrzy uśmiechnie pomacha. dzieciaki pokazują palcami ze jedzie taki cudak, hehe
piwkotom - 20-01-2006, 17:12
ja tez chce jedna. Rozumiem, ze miasto kazdy organizuje juz we wlasnym zakresie?
pzdr
Anonymous - 20-01-2006, 17:59
myśle że dopisanie pod spodem miasta markerem będzie tańsze niż wykonania indywidualnych zamówień. wtedy nie jesteśmy wstanie zamówć churtowo, bo każda flaga czymś się różni.
oka mamy dwóch chętnych, ktoś jeszcze ? aha jest ogromna proźba może ktoś wykonać takie logo jak wykonał Zachar tylko ze w Corelu, inaczej ciezko będzie zrealizować projekt, bo wykonawcy trzeba przedstawić taki wzór najlepiej w corelu albo w dużym (jeżeli chodzi o rozdzielczosć i jakosć) jpg.
Dyzio i Saba - 20-01-2006, 18:43
My też
Anonymous - 20-01-2006, 22:20
Jak cos bedzie wiadomo wiecej z tymi flagami, to ja bardzo chetnie tez chce miec taka zeby na zlocie nie byc gorszym od innych:D
Anonymous - 21-01-2006, 09:15
Jeżeli chodzi o nasze flagi (FSO AK) to są na niej tylko trzy kolory: biały, czerwony i niebieski. Poniżej fotka flagi na samochodzie.
Jak już wspominałem wcześniej, flagi mamy jednostronne, więc w zamówieniu trzeba było podać, czy chce się flagę prawą czy lewą (na prawą czy lewą stronę samochodu).
Anonymous - 21-01-2006, 14:05
okej czyli szukamy 120 chętnych żeby flagi były tanie jak barszcz hehe , ale tak na serio to rzeczywiście jeżeli bedzie nas więcej to automatycznie cena spada z tych max 50 zł.
piszę wstępną listę chętnych (warunki do przeczytania w którymś z moich postów powyżej):
MARKHEIM,
piwkotom,
Dyzio i Saba,
bobekm,
Maciek,
pozdrawiam
Maciek - 21-01-2006, 18:37
No jabym sie pisał na jedną bo chyba 2-ga to bedzie cosik ze Szczecinem. Jeszcze pytanko co do ich konstrukcji jaka predkość jazdy itp może zamiast zbijać cene będzie lepsza jakość?
Rafal_Szczecin - 21-01-2006, 19:27
co do jakiej predkosci to tak jak mowilem Martinezowi gdy mial nasza flage ze Szczecinem ze predkosc jest do 80km/h bo potem to juz nie wiadomo, lecz gosc mowil ze i grzali z ta flaga po 120 . ale taka realna i sprawdona predkosc to wlasnie 80 km/h
co do jakosci to juz raczej sie nie da nic zrobic, bo to jest "najwyzsza" jakos
teraz to tylko trzeba negocjowac cene
Anonymous - 23-01-2006, 10:33
dobra ludziska ktoś jeszcze bo jeżeli nie to ciężko bedzie coś utargować, Panowie do kiedy czekamy aż ktoś jeszcze sie zdecyduje damy im czas do np. miesiąca przed zlotem ? czy jakiś inny sensowny termin ? pozdrawaiam
roch_27 - 23-01-2006, 10:38
Dopiszcie mnie - już wcześniej napisałem, że chcę taka flagę (zobacz 1 str )
pozdro
Firebee - 26-01-2006, 18:11
nie wiem czy juz pisalem kochani, ale pamietajcie by Tworzac jakies mitsumaniakowe gadzety zachowac oryginalny wzor loga Mitsumaniakow (dostepne u mnie, badz u autorow logoskow) i o przeslanie przed wyprodukowaniem do jednego z zalozycieli ok?
a na flage oczywiscie rowniez sie pisze..
Pozdrawiam
Firek
Rafal_Szczecin - 26-01-2006, 18:25
DOBRA TO KTO MA SIE JESZCZE ZGLOSIC TO NIECH SIE ZGLASZA I BEDZIEMY DZIALAC, CO BY JAK NAJWIECEJ OSOB BYLO TO I CENA BEDZIE WTEDY ATRAKCYJNA NO I NIEZAPOMINAJMY ZE TO TEZ REKLAMA DLA KLUBU
Hubeeert - 26-01-2006, 18:52
Pisz mnie Rafał na listę
TNT - 27-01-2006, 10:54
Ja rowniez sie pisze zreszta chyba juz to mowilem ale dla pewnosci dopisze.
|
|
|