To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podkarpackie - Podkarpackie Luźne Gadki

Anonymous - 20-10-2007, 18:41

na allegro mozna kupic widzialem chyba po 10zl i sam mysle kipic bo pasuje forum pokazac tym co jezdza mitsu a nie sa zarejestrowani :mrgreen:
Anonymous - 25-10-2007, 19:26

a ja dzisiaj na parkingu spotkałem panią ok.trzydziestego roku życia w colcie - zadbanym colcie, podszedłem i mówię kobiecie że może zainteresowała by się tym forum, a ona się uśmiechnęła i mi mówi że lubi to auto bardza ale ma męża :?:
i tak dzięki temu forum stałęm się podrywaczem na mitsumaniaka, super to moja największa porażka :shock:

[ Dodano: 25-10-2007, 19:29 ]
żeby chociaż była w moim typie to jeszcze luzik, :(

Monia - 25-10-2007, 19:32

Eeejjj tej metody nie probowałam :biggrin:
Anonymous - 25-10-2007, 19:36

Monia ja miałem uczciwe zamiary, chciałem powiększyć to forum. No ale nie zniechęcam się uderzę następnym razem, tym razem może w chłopa albo panią po siedziemdziesiątym roku życia :D coby nie było dwuznacznych sytuacji , łoj kobita myśli że jak chłopo do niej o samochodach to znaczy że mu się ona podoba :mrgreen:
Monia - 25-10-2007, 19:56

No widzisz bo dawniej to było że jak mężczyzna mówił "ładne masz oczy" to to był ewidentny podryw , ale teraz czasy się zmieniają, kobiet coraz więcej za kierownicą więc od razu takie myśli...

Ja jeszcze nie miałam okazji podać komu kolwiek wizytóweczki , ale jak będzie okazja to to zrobie i ciekawe jaka będzie reakcja :)

Anonymous - 25-10-2007, 20:00

jak można zrozumieć kobiety skoro one same siebie nie rozumieją :mrgreen:
Monia - 26-10-2007, 19:12

Ejjjj ejjjj są takie które się rozumieją i takie ktore się nie rozumieją ... wiec prosze tu nie mylic pojęć :P a tym samym jakoś uargumentować swoją wypowiedź :P
Anonymous - 26-10-2007, 19:51

Monia wiem co będę robił na następnym zlocie, popatrz na swoje zdjęcie z Bachórza pojawił się komentarz
saphire - 27-10-2007, 07:35

,,PARKING'' :lol:
Anonymous - 27-10-2007, 23:53

saphire przeglądałem twoją galerię carismy, nie powiem narobiłeś się przy tym miśku, ale efekt super, jednak tuningowe dodatki nadają autu indywidualność, jak tam się lubuję w gustownych zmianach. Szacunek :wink:
saphire - 28-10-2007, 08:35

To na razie same drobiazgi ale w planach mam halogeny Helli te dwufunkcyjne czyli do jazdy dziennej z doświetlaniem zakrętów i przeciwmgielne - pójdą wtedy na dół tam gdzie powinny być lub zwykłe podwójne halogeny czyli dzienne/przeciwmgielne - jeszcze się nie zdecydowałem bo ciągle mnie kuszą dzienne diodowe jak w Evo X itp. choć także podoba mi się jeden duży okrągły reflektor na dole w zderzaku jak w Subaru.
Monia - 28-10-2007, 20:19

Saphire decyduj się i rób te halogenki żebyśmy na następnym spotkaniu się zachwycili :) hmm potem moze sami będziemy chcieli takie miec :D a poza tym myśle ze już nie będzie problemu z oświetleniem Misków :D
saphire - 29-10-2007, 07:17

Monia te cwane z doświetlaniem zakrętów z Helli to ponad 1000zł :badgrin:
lukasz921 - 29-10-2007, 10:26

tak z ciekawosci - na jakiej zasadzie to dziala ? pewnie lampa sie odpowiednio ustawia ale na jakiej zasadzie rozpoznaje zakret ?

Pzdr Lukasz921

gulgulq - 29-10-2007, 11:35

To jakoś sprzężone jest w z układem kierowniczym (albo czujniki albo mechanicznie), w zaleznosci od kata skrecenia skreca i lampa.