To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - VI Zlot Mitsumaniaków Grudziądz 2008 !

Anonymous - 15-10-2007, 12:50

Matejko napisał/a:
byle nie czarci mlyn :D

jakaś aluzja?
mnie oprócz zagrzybiałych domków i paskudnego piwa z poczęstunku oraz wbijających się tubylców nic innego na minus do głowy nie przychodzi. A jak coś dodać, to oprócz off-roadu, fajna jest jeszcze jedna sprawa. Było to zorganizowane na zlociku u mitsumaniaka pod Piotrkowem. stare zdezelowane miśki do szaleńczego slalomu na trawie. No i niestety zawiedli niektórzy sponsorzy, odpadło wiele pieniędzy, wiec warto się o to postarać odpowiednio wcześniej. Nawet więcej niż potrzeba. z nadmiarem gotówki zawsze jest co zrobić...
:evil:

Anonymous - 09-12-2007, 12:08

Patryk,

Zadzwoń do mnie w sprawie zlotu 2008. Czytałem gdzieś (nie mogę cholera tego znaleźć teraz), że Krzyżak pisał do Margo i Elbląga prośbę o wsparcie ale oczywiście bez odpowiedzi :(

Chciałbym się spotkać z organizatorami przed zlotem. MMC coś pomoże a dealera się szybko zmotywuje, tylko przemyślę jeszcze kogo.

Pozdrawiam,

ADAM MMC

Anonymous - 09-12-2007, 21:03

Adam MMC napisał/a:
Czytałem gdzieś (nie mogę cholera tego znaleźć teraz), że Krzyżak pisał do Margo i Elbląga prośbę o wsparcie ale oczywiście bez odpowiedzi

Elbląg nic nie wie. O jakie wsparcie chodzi i gdzie Krzyżak o tym pisał że niby pisał do Elbląga.
Pozdr...

tomusn - 09-12-2007, 21:13

doli73 napisał/a:
Adam MMC napisał/a:
Czytałem gdzieś (nie mogę cholera tego znaleźć teraz), że Krzyżak pisał do Margo i Elbląga prośbę o wsparcie ale oczywiście bez odpowiedzi

Elbląg nic nie wie. O jakie wsparcie chodzi i gdzie Krzyżak o tym pisał że niby pisał do Elbląga.
Pozdr...
pewnie chodzi o wsparcie delera
Kibloo - 09-12-2007, 21:24

akbi napisał/a:
Bartek napisał/a:
Zakładając zlot wielkości tegorocznego, to jedyna opcja - zlot 2-dniowy. Zakładając rozwój taki jak dotychczas....... :wink:

hm ... noto już wszyscy razem i każdy z osobna załatwia sobie tygodniowy urlop na przyszły sierpień :badgrin: :badgrin:

jakby to powiedzieć??? ja już planuję tygodniowy urlop na zlot...

pozdro

[ Dodano: 09-12-2007, 21:40 ]
doli73 napisał/a:
Adam MMC napisał/a:

Pozdr...

Domyślam się Dolik, że Krzyżak pisał do Rolmax-u o wsparcie sponsorskie. Ty masz najlepsze kontakty z chłpakami, pikniij na pw do krzyżaka i dowiedz sie co napisał. może warto byłoby sie spotkać z właścicielem i zaproponować mu jakąś reklamę w zamian???

Pewnie tez Margo w Gdańsku, ale nie wiem z kim tam rozmawiać i czy będą chętni do współpracy...

pozdro

Anonymous - 09-12-2007, 22:01

Kibloo napisał/a:
Domyślam się Dolik, że Krzyżak pisał do Rolmax-u

Jak już to AGROMAX-U
Ok. Mazne do Krzyżaka.

Firebee - 09-12-2007, 22:14

Adam MMC poszedł PW, w poniedziałek bedzie telefon...

Co do reszty osób nie widzę innego wyjścia niż tym razem zacząć piątek po południu, a zakończyć (TRZEŹWO!) niedziela wieczór/poniedziałek rano...

za dużo tym razem planów by wcisnąć to tylko w sobotę... Więc szykujcie się na bite 2,5 dnia

Firebee - 10-12-2007, 09:13

Matejko napisał/a:
a kiedy beda dane informacje o zlocie co,jak, gdzie, nowy rok juz blisko, do sierpnia jeszcze blizej !! :badgrin:

konkret gdzie zobaczycie jak przejedziemy z reala:) Narazie mozecie sie tylko domyslac:) Termin ostatni weekend sierpnia... spot na pewno w Realu, noclegi tym razem lepsze domki na miejskiej + hotel energetyk... Na domki przyjmowac będę rezerwacje od czwartku do niedzieli...
pozdr

Matejko - 10-12-2007, 09:57

a nie mialobyc na Realu :roll:
Firebee - 10-12-2007, 13:40

a co zlego z Realem... tam sie wszyscy musza spotkac by chociazby omowic przejazd na miejsce nr 2 (poki co tajemne)... Wiec jakies 2-3 godzinki na Realu beda
Anonymous - 10-12-2007, 17:12

Może ktoś zorganizował by gadżety przed zlotem ,mam na myśli koszulki które nie wypaliły poprzednim razem.Pozdrawiam.Kaśka :biggrin:
Anonymous - 10-12-2007, 17:19

Firebee napisał/a:
Na domki przyjmowac będę rezerwacje od czwartku do niedzieli...

Którego czwartku. Firek napisz coś więcej. Czy domki są z łazienkami i ilu osobowe i jak tam w hotelu. I oczywiscie chociaż orientacyjne ceny za dobe. Jak da rade oczywiście.

Krzyzak - 10-12-2007, 18:09

Pisalem do Agromaxu w Elblagu i do Margo w Gdansku - olali mnie.
Nie dostalem zwrotu, wiec maile doszly. Agromax kiedys odpisal mi w sprawie czesci, wiec maile czytaja.

Firebee - 10-12-2007, 22:20

co do konkretow do tego bedzie zalozony osobny temat.. Co do sponsora wstępnie na 100% chętny jest Moto-Champ... Wiem, wiem myslicie o nich roznie, ja ostatnoi zaczalem korzstac z ich uslug zobaczymy.. Bedziecie chcieli, wygadacie problemy na miejscu, natomiast w ich interesie jest praktycznie najwiekszym sponsorowanie nas - oni albo Toruń, gdyż Grudziądz własnie tam jeździ po misie..

[ Dodano: 12-12-2007, 10:10 ]
a jak juz mamy konkretny termin ustalac to 28-31.08.2008 ze spankiem do 01.09.2008:)

cns80 - 23-01-2008, 15:21

Tak sobie myślę że ten termin to może być problem dla wielu osób. 01.09.2008r. trzeba wyprawić dziecko do szkoły, więc nie liczyłbym że ludzie skorzystają z niedzielnych atrakcji. Ci którzy mają daleko, a nie dostaną urlopu też raczej odpuszczą. Od czwartku też bym się nie spodziewał tłumu.
Może lepiej ograniczyć atrakcje do okresu piątek-wieczór, niedziela-rano, bo później będą żale, że nie wszyscy mogli zostać, a chcieli, albo że najciekawsza atrakcja była jak już musieli wyjechać, albo że towarzystwo się wcześniej zintegrowało, a "spóźnialscy" stali z boku. Przecież w Strykowie pojawiły się takie zarzuty i rozumiem tych ludzi.

Może lepiej zrezygnować z kilku atrakcji, a dopracować inne ???