Galant - Ogólne - Czyzby sie nam szykowal nowy Galant???
akbi - 09-10-2007, 21:20
Już się nie mogę doczekać tych "łopatek" do przerzucania biegów
...i ciekawe jak będzie wyglądał kombi
misjonarz. - 09-10-2007, 21:57
tylko jakoś nie mogę rozczytać tych literek
Anonymous - 09-10-2007, 21:58
Nie wiem już, co o nim myśleć...
Z jednej strony mogli zaprojektować to auto o wiele lepiej, ale jak oglądam te zdjęcia, to uwagę przykuwają niektóre (fajnie zrobione) elementy, np. lampy! Ogólnie chyba nie zmienię zdania co do jego "wołowatego" wyglądu, ale jak widzę bajery, które Japończycy do niego włożyli, to od razu nasuwa sie myśl o tym, jak daleko są przed markami europejskimi pod względem chociażby elektroniki.
Konfrontując różne samochody, myślę, że projektanci z Japonii mają po prostu "gdzieś" jak to auto będzie wyglądać, bo i tak wiedzą, że ludzie kupią ich samochody uznając za najważniejsze niezawodność. Porównując do marek niemieckich, moim zdaniem niewiele jest ładnych japońskich aut (np. dawno nie widziałem modelu toyoty, który by mi się specjalnie podobał). Co z tego, skoro w tzw. bogatych krajach nikt się nie podnieca vw czy audi, tak jak u nas, tylko śmigają "japońcami", przykładowo w Irlandii jeździ mnóstwo lexusów (w tydzień widzisz więcej, niż u nas przez rok;), jak i Pajero
Wracając do Gala - pomijając wygląd, chciałbym, żeby w ofercie pojawił się on w końcu z mocnym silnikiem (250ps+), nie wspominając już o napędzie na cztery koła...
Robson86 - 09-10-2007, 22:09
Tanpit napisał/a: | moim zdaniem niewiele jest ładnych japońskich aut |
znajdzie sie "kilka"
chocby rx-8,supra,nowa 6tka mazdy, 350Z,Evo kazde , Lexusy, civic nowy, accord itp generalnie moglbym powiedziec na odwrot malo ktory japoniec mi sie nie podoba chodz to jest tylko moje zdanie
ale wracajac na zdjeciach ten nowy "galus" prezentuje sie nad wymiar dobrze...
zeby tak nic nie zmieniali juz
Pozdroo
Anonymous - 04-11-2007, 20:51
Wooow !!!!!!! Z zewnątrz piekności, ale środek to trochę kosmos... I ta kierownica: fatalny kształt... Siedzenia jakieś takie kanapowate... Japoński narodzie: zmieńcie ten środek !!!!!!!!!!!!!!!
Robson86 - 04-11-2007, 21:32
Gattsu napisał/a: | Japoński narodzie: zmieńcie ten środek !!!!!!!!!!!!!!! |
koncept, jak wejdzie do produkci seryjnej na 120% wynormalnieje
pozdroo
leon79 - 07-11-2007, 21:37
w morde jeża... konsola ze startreka
Anonymous - 08-11-2007, 01:52
oo no w koncu misiubisi pokazalo cos o czym moglbym pomarzyc teraz fajne sa te terenowe i pickupy tylko, no moze evo ale taki gal... martwie sie tym ze model, ktorym jezdze nie ma nastepcy i bede musial kupic jakies volvo czy saaba czy co czego nei lubie czyli bmw czy audi. wole japoncze - avensis, acord czy primera ale jakos slabawe sa silniki a najmocniejsze praktycznie nieosiagalne (jak accord). Wiec niech szybko wymyslaja wersje kombi i zaczynaja produkcje
OLV - 08-11-2007, 04:37
Ale to juz było..........
A co znaczy w takim razie TO..bo to tez MisiaBizia Galant
Myślę ze chłopaki z Kraju kwitnacej Wiśni olali Europe ...Wersja na stany juz jest i jeżdzi tamoj..a My...My musimy poczekac moze i do nas trafi Bo jeśli nie to z rozerwana duszą przesiade sie na Opla..albo Audi...NIEEEEEEEEEE
akbi - 08-11-2007, 09:58
OLV napisał/a: | A co znaczy w takim razie TO..bo to tez MisiaBizia Galant
Myślę ze chłopaki z Kraju kwitnacej Wiśni olali Europe |
i dobrze ... bo brzydki
... ale przyznam, że widziałem takiego Galanta dwa razy w Polsce (Białystok i Gdańsk) ... więc może jednak gdzieś jest sprzedawany w Europie
swees - 08-11-2007, 15:10
akbi/ tylko sprowadzka ze sztatow (nie sadze, zeby ktos ciagnal mitsu 380 z australii)
co do nowego galanta: jak dla mnie wyglad super, srodek poprosze normalny, dach bez zadnego szkla, naped awd musi zostac wraz ze skrzynia sst, do tego 5-litrowe v8 i chce takiego!
ja rozumiem, ze ekologia jest teraz modna, ale zeby tylko jakiegos dieselka dawac do takiej limo...
pozdr
OLV - 08-11-2007, 15:46
akbi
Hmmm..brzydki powiadasz..no coż z calym szcunkiem dla twojego gustu ale to tylko taka fota..To hamerykaniec jak mowił moj drug z Petesburga...wprawdzie nie tym z fotki ale mialem okazje sie przejechac
I wiesz co ....to jest MITSUBISHI ..nic dodac nic ując..poprostu MITSUBISHI
Może troche przesadzam z uwielbieniem samej marki ale jeżdże Miskiem od ..hmmm..96 roku Mialem GLSI z 89 i zakochalem sie To byl MITSUBISHI..zrobiłem nim 270 tys.( dwiescie siedemdziesiat ) i nigdy ani razu nie poddał sie ani nie zostawił mnie na drodze czy parkingu..To tylko niezawodnosc..ale komfort jazdy i latwosc prowadzenia snia mi sie do dzis kiedy przyszło mi jeżdzić galantem 2004 ( 35 tys.przebiegu servis gwarancja no fabrycznie Tip Top )) Nie chce spamowac ..ani spazmować ale to juz nie to i powiem Ci ze odzyskałem wiarę w 3 diamenty kiedy pojezdziłem 2 dni tym co widzisz na fotce..Serio...Mitsubishi olało rynek europejski ale JEST i trzyma sie dobrze Doczekamy sie i my..byle by nam kasy starczyło bo niestety w najtanszej wersji DE ma silnik 2,4 litra ale za oceanem nowka kosztuje ...chyba "tylko "w porownaniu z cenami europejskimi ,17 tys zielonych
tak na szybkiego znalazlem dla porownania cene w dojczlandach
http://www.autoscout24.de...rt=price&zipc=D
i estetycznie wyglada żeczywiscie do bani..a i wnetrze okrojone i smutne..ale jeżdzi..naprawdę jezdzi ato chyba nawazniejsze w aucie Co ?
Się .c e n z u r a,..-uwa nagadałem
akbi - 08-11-2007, 15:53
OLV napisał/a: | estetycznie wyglada żeczywiscie do bani |
a widzisz ...jednak mamy takie same guściki
Mi również chodziło JEDYNIE o wygląd ZEWNĘTRZNY...
swinks_UK - 08-11-2007, 21:14
No, a przy okazji niedawnej premiery Audi R8 w UK, kolesie z Audi na konferencji prasowej przyznali, że auto powstało przy współpracy z... MMC.
Hm, jakoś ciężko mi się znaleźć z tą informacją .
Robson86 - 03-02-2008, 20:40
Zeby nie zakladac nowego tematu podlacvze sie pod aktualny
FL Galanta (na rynek hamerykanski):
Pozdroo
|
|
|