Off Topic - Edzia ;-)
piwkotom - 03-02-2006, 18:01
CichyTom napisał/a: | A do wszystkich sceptyków mam małe pytanie
Kogo byście podali za przykład pięknej Polki swoim zagranicznym kolegom? |
hmmm.... wszystkie Polki sa piekne, tylko niektore sa po prostu bezdennie prymitywne - to w przedmiotowym temacie.
CichyTom napisał/a: | Panowie - CHWALMY SWOJE
Nie dajmy sobie wciskać zagranicznego sztucznego chirurgiczno plastycznego chłamu. |
owszem, ale ie za wszelka cene a to jest akurat kiepski przyklad tego czym powinnismy sie chwalic.
sruba - 03-02-2006, 20:04
Efa! napisał/a: | Edzia jest bardzo ładna, a ja z w/w nazwisk kojarzę tylko Felicjańską
|
Efa - dla przykladu...
Korczawska:
Łukomska:
Pieńkoś:
Anonymous - 03-02-2006, 20:42
Piwkotom nie ściemniaj tylko dawaj przykłady
no tak ze 20 ślicznych Polek i w dodatku śpiewających
no?
doda i kto jeszcze ?
sruba - 03-02-2006, 20:45
CichyTom napisał/a: |
doda i kto jeszcze ? |
od Dody, ladniejsza jest i Gorniakowa i Mandaryna chociazby... wiec tu z przykladem nie trafiles... a jest jeszcze Brodka, Jopkowa, Andrzejewicz, Hania Stach...
Anonymous - 03-02-2006, 21:01
zliczyłem ledwo 7 gdzie jeszcze 13?
no może 12, bo przecież Efa! powinna być w czołówce , czyż nie?
sruba - 03-02-2006, 21:51
Alicja Bachleda-Curuś, (cos tam w koncu spiewala)
Ewelina Flinta (ladna i glos niezly)
Monika Kuszyńska,
Tatiana Okupnik,
Anita Lipnicka,
Halinka Mlynkova,
Ania Dąbrowska,
Magda Femme,
Marta Smuk,
Novika,
Kasia Stankiewicz...
no dobra - jeszcze Ewa Sonet i Violka Villas - chociaz to nie za dobra przyklady...
to mamy jakies 21 sztuk o ile sie nie myle...
pozdro
ps. nadmieniam, ze Efy tu nie wymienilem, bo oczywiste jest, ze piekna kobieta, na dodatek spiewjaca i z trzema diamentami na przedzie... wiec kto o niej nie pomyslal w pierwszej kolejnosci ten baran...
Chooper - 03-02-2006, 22:33
za Alicję Bachledę Curuś wygrałem koszulkę od Joemonster.org w Radiostacji za podanie typów do najczarniejszego czarnego charakteru w polskiej kinematografii przegrała ze szpiegiem z krainy deszczowców
Anonymous - 04-02-2006, 00:13
no dobra Sruba, widzę że też nie jesteś baran i dlatego w pełni się z Tobą zgadzam
bo będę się trzymał swojego i popierał polską twórczość, jaka by ona nie była
przyznaj jednak że trudno byłoby się przemóc i oglądać niektóre w takich pozach w jakich wystąpiła Edzia,
że już o Villas nie wspomnę (bo żeś ją naciągnął jak Edzia hymn), przynajmniej jeśli chodzi o 2006 rok, bo jeszcze jakieś 30 lat temu to kto wie
mimo wszystko wole Edzie
pozdro Sruba , bo te 3 fotki które wstawiłeś są pierwsza klasa
sruba - 04-02-2006, 13:23
CichyTom napisał/a: | pozdro Sruba , bo te 3 fotki które wstawiłeś są pierwsza klasa |
spoko, mam ich jeszcze troche, rzuc tylko nazwiskiem...
a co do poz - w zasadzie wszystkie panie, ktore wymienilem nadawalby sie do pokazania w Playboyu. nawet Violka, tyle, ze musialby to byc numer baaaaaaardzo archiwalny
Efa! - 04-02-2006, 19:27
No jeśli chodzi o Korczawską, Srubko, to jestem pod wielkim wrażeniem - niesamowita jest
Tak przy okazji dziękuję za komplementy, nie musieliście... Ale to miłe.
piwkotom - 05-02-2006, 00:26
Efcia, przeciesz wiesz ze jestes najlepsza
jesli chodzi o Edzie to walsnie dostalem od chlopakow MitsuManikow kijek do tykania Edzi, wiec ajkby co to jestem gotow do przyjecia wyzwania
Leppe - 06-02-2006, 09:02
Sruba ja nie wiedzialem, że Mandaryna umie śpiewać ja myślałem,że ona tylko z pleybeku jedzie.Villas to rozumiem nawet Wiśniewski smolił do niej cholewki.
sruba - 07-02-2006, 13:03
Leppe napisał/a: | Sruba ja nie wiedzialem, że Mandaryna umie śpiewać ja myślałem,że ona tylko z pleybeku jedzie.Villas to rozumiem nawet Wiśniewski smolił do niej cholewki. |
"kazdy spiewac moze, troche lepiej, lub troche gorzej..."
Anonymous - 07-02-2006, 13:38
ostatnio widziałem w TV wywiad z Magdą Femme - normalnie bardziej przypomina polepionego trola niż sam Krzysztof Krawczyk, nie śmiałbym umieszczać jej w jednym koszyku z resztą jako przykład lepszy niż Edzia, z najłagodniejszych porównań przychodzi mi na myśl tylko Steve Martin z filmu Roxana - no kopia Femme tylko bardziej zabawna
zamiast Femme proponuję wstawić na listę Olgę Szomańską
a ta Korczawska, to kto ona jest, że ja jej jeszcze nigdy nie widziałem? no oprócz foto w CKM
Anonymous - 07-02-2006, 17:28
z Efa to nikogo nie poruwnujcie poniewaz niema ladniejsze piosenkarki od naszej Efy
|
|
|