To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Edzia ;-)

piwkotom - 03-02-2006, 18:01

CichyTom napisał/a:
A do wszystkich sceptyków mam małe pytanie
Kogo byście podali za przykład pięknej Polki swoim zagranicznym kolegom?

hmmm.... wszystkie Polki sa piekne, tylko niektore sa po prostu bezdennie prymitywne - to w przedmiotowym temacie.

CichyTom napisał/a:
Panowie - CHWALMY SWOJE
Nie dajmy sobie wciskać zagranicznego sztucznego chirurgiczno plastycznego chłamu.

owszem, ale ie za wszelka cene a to jest akurat kiepski przyklad tego czym powinnismy sie chwalic.

sruba - 03-02-2006, 20:04

Efa! napisał/a:
Edzia jest bardzo ładna, a ja z w/w nazwisk kojarzę tylko Felicjańską
:(

Efa - dla przykladu...
Korczawska:

Łukomska:

Pieńkoś:

Anonymous - 03-02-2006, 20:42

Piwkotom nie ściemniaj tylko dawaj przykłady :lol:
no tak ze 20 ślicznych Polek i w dodatku śpiewających
no?
doda i kto jeszcze ? :lol:

sruba - 03-02-2006, 20:45

CichyTom napisał/a:

doda i kto jeszcze ? :lol:

od Dody, ladniejsza jest i Gorniakowa i Mandaryna chociazby... wiec tu z przykladem nie trafiles... a jest jeszcze Brodka, Jopkowa, Andrzejewicz, Hania Stach...

Anonymous - 03-02-2006, 21:01

zliczyłem ledwo 7 :) gdzie jeszcze 13? :)
no może 12, bo przecież Efa! powinna być w czołówce , czyż nie?

sruba - 03-02-2006, 21:51

Alicja Bachleda-Curuś, (cos tam w koncu spiewala)
Ewelina Flinta (ladna i glos niezly)
Monika Kuszyńska,
Tatiana Okupnik,
Anita Lipnicka,
Halinka Mlynkova,
Ania Dąbrowska,
Magda Femme,
Marta Smuk,
Novika,
Kasia Stankiewicz...
no dobra - jeszcze Ewa Sonet i Violka Villas :lol: - chociaz to nie za dobra przyklady...

to mamy jakies 21 sztuk o ile sie nie myle...
pozdro

ps. nadmieniam, ze Efy tu nie wymienilem, bo oczywiste jest, ze piekna kobieta, na dodatek spiewjaca i z trzema diamentami na przedzie... wiec kto o niej nie pomyslal w pierwszej kolejnosci ten baran...

Chooper - 03-02-2006, 22:33

za Alicję Bachledę Curuś wygrałem koszulkę od Joemonster.org w Radiostacji :mrgreen: za podanie typów do najczarniejszego czarnego charakteru w polskiej kinematografii :D przegrała ze szpiegiem z krainy deszczowców :D
Anonymous - 04-02-2006, 00:13

no dobra Sruba, widzę że też nie jesteś baran i dlatego w pełni się z Tobą zgadzam :mrgreen:
bo będę się trzymał swojego i popierał polską twórczość, jaka by ona nie była
przyznaj jednak że trudno byłoby się przemóc i oglądać niektóre w takich pozach w jakich wystąpiła Edzia,
że już o Villas nie wspomnę (bo żeś ją naciągnął jak Edzia hymn), przynajmniej jeśli chodzi o 2006 rok, bo jeszcze jakieś 30 lat temu to kto wie :lol:
mimo wszystko wole Edzie
pozdro Sruba , bo te 3 fotki które wstawiłeś są pierwsza klasa

sruba - 04-02-2006, 13:23

CichyTom napisał/a:
pozdro Sruba , bo te 3 fotki które wstawiłeś są pierwsza klasa

spoko, mam ich jeszcze troche, rzuc tylko nazwiskiem...
a co do poz - w zasadzie wszystkie panie, ktore wymienilem nadawalby sie do pokazania w Playboyu. nawet Violka, tyle, ze musialby to byc numer baaaaaaardzo archiwalny :lol:

Efa! - 04-02-2006, 19:27

No jeśli chodzi o Korczawską, Srubko, to jestem pod wielkim wrażeniem - niesamowita jest :)
Tak przy okazji dziękuję za komplementy, nie musieliście... :oops: Ale to miłe.

piwkotom - 05-02-2006, 00:26

Efcia, przeciesz wiesz ze jestes najlepsza :D
jesli chodzi o Edzie to walsnie dostalem od chlopakow MitsuManikow kijek do tykania Edzi, wiec ajkby co to jestem gotow do przyjecia wyzwania :D

Leppe - 06-02-2006, 09:02

Sruba ja nie wiedzialem, że Mandaryna umie śpiewać ja myślałem,że ona tylko z pleybeku jedzie.Villas to rozumiem nawet Wiśniewski smolił do niej cholewki. :lol:
sruba - 07-02-2006, 13:03

Leppe napisał/a:
Sruba ja nie wiedzialem, że Mandaryna umie śpiewać ja myślałem,że ona tylko z pleybeku jedzie.Villas to rozumiem nawet Wiśniewski smolił do niej cholewki. :lol:

"kazdy spiewac moze, troche lepiej, lub troche gorzej..."

Anonymous - 07-02-2006, 13:38

ostatnio widziałem w TV wywiad z Magdą Femme - normalnie bardziej przypomina polepionego trola niż sam Krzysztof Krawczyk, nie śmiałbym umieszczać jej w jednym koszyku z resztą jako przykład lepszy niż Edzia, z najłagodniejszych porównań przychodzi mi na myśl tylko Steve Martin z filmu Roxana - no kopia Femme tylko bardziej zabawna :lol:
zamiast Femme proponuję wstawić na listę Olgę Szomańską

a ta Korczawska, to kto ona jest, że ja jej jeszcze nigdy nie widziałem? no oprócz foto w CKM

Anonymous - 07-02-2006, 17:28

z Efa to nikogo nie poruwnujcie poniewaz niema ladniejsze piosenkarki od naszej Efy