Forum Dla Pań - SZPILKI [za czy przeciw]
Gene - 24-10-2007, 16:29
Czyli kobiety Mitsumaniaczki lubia szpilki (buty na ladnym obcasie)? To dobrze bo ostatnio duzo czesciej spotykalem sie z pogladem, ze to niezdrowe, meczace i malo fajne.
Bo mi sie tak strasznie podobaja kobiety w takich butach.
czarna - 26-10-2007, 18:26
Gene napisał/a: | ostatnio duzo czesciej spotykalem sie z pogladem, ze to niezdrowe, meczace i malo fajne. |
niezdrowe- pewnie dla niektórych tak, męczące- czasem bardzo, ale za to baaardzo fajnie jest podobać się swojemu mężczyźnie w ładnych szpileczkach
arekp - 27-10-2007, 01:04
Ja, osobnik zaszufladkowany przez niektore z naszych klubowych Kobiet jako ten co zwraca uwage 'tylko na wyglad' pozwole sobie na wyrazenie swojego zdania na ten temat.
Jako wielbiciel zgrabnych nog, malej czarnej (ale nie mini czarnej odslaniajacej posladki) i ogolnie cech (nie tylko zewnetrznych) przemawiajacych za kobiecymi Kobietami bardzo szanuje te osobniczki, ktore nie tylko ubieraja szpilki/delikatny obcas ale i umieja w nim chodzic.
Niestety, a nawet z wielka przykroscia obserwuje jak 'laski' staraja sie uzyskac troche wiecej walorow wizualnych i zakladaja obuwie, w ktorym nie umieja chodzic. Ja okreslam takie przedstawicielki 'kaczkami'. Zalozy to to obcas i nie potrafi w nim chodzic, smiesznie utyka, nie przejdzie bez podparcia kilkuset metrow nie mowiac o bawieniu sie na obcasie cala noc.
Ja sobie zdaje sprawe z tego, ze noszenie tego typu obuwia to nienaturalna pozycja dla nogi co po kilku(nastu) godzinach moze powodowac dyskomfort, ze latwo na naszych - przynajmniej szczecinskich - dziurawych chodnikach skrecic sobie noge.
Nie wymagam szpilek, nie wymagam krotkiej kiecki - wbrew pozorom zgrabne nogi i w spodniach wygladaja slicznie i seksownie. Uwielbiam jednak, gdy moja partnerka nosi delikatny obcas. Nie klocek, nie koturne ... tylko delikatny obcas, a za szpilki to w pol sie uklonie
Co w zamian? Oczywiscie, musi cos byc w zamian. Jako jeden z tych, ktorzy zawsze otworza drzwi samochodu, przepuszcza przodem, pocaluja w dlon ... zewanzuje sie swojej partnerce za wklad poniesiony w zadbanie o swoj wizerunek masazem nog Warunek jest jeden, nie lubie wymuszania na mnie dzentelmenskich gestow.
Odpowiadajac na poczatkowe pytanie zdecydowanie ZA, warunek jest jeden ... calosc ubioru musi do siebie pasowac. Sam obcas/szpilki zakladane 'na sztuke' ... zdecydowanie nie.
Gene - 07-11-2007, 12:07
A co sadzicie o takich kozakach:
maja obcas i to dosc wysoki. Genralnie przy zestawieniu z reszta ubioru kobieta bedzie sie moim zdaniem prezentowac fantastycznie.
Nie zawsze chodzi o obcas a raczej o calosc:
te kozaki sa na plaskim obcasie. Moze nie tak efektowne jak model wyzej lecz rownie ladne
a na pewno wygodniejsze i dajace wiecej okazji do chodzenia.
ruslana81 - 07-11-2007, 13:03
Gene napisał/a: | A co sadzicie o takich kozakach: |
moja opinia: te pierwsze wg mnie za bardzo błyszczące (lakierowane długie buty kojarzą mi się raczej jednoznacznie ...a te drugie - zdecydowanie dla kobiet wysokich (długa cholewka i płaski obcas dobrze prezentują się na paniach wysokich).
czarna - 11-11-2007, 23:21
Gene napisał/a: | A co sadzicie o takich kozakach: |
Pierwsze są bardzo fajne tylko faktycznie mogłyby być mniej lakierowane, ale ogólnie takich właśnie szukam
A drugie kompletnie nie w moim guście
Gene - 12-11-2007, 07:41
czarna napisał/a: | Pierwsze są bardzo fajne tylko faktycznie mogłyby być mniej lakierowane, ale ogólnie takich właśnie szukam |
Sprawdz w sklepach NINE WEST. Sa jeszcze ze zwyklej skory czarnej i brazowej. Model nazywa sie Gallivant.
Anonymous - 12-11-2007, 14:00
Gene napisał/a: | czarna napisał/a: | Pierwsze są bardzo fajne tylko faktycznie mogłyby być mniej lakierowane, ale ogólnie takich właśnie szukam |
Sprawdz w sklepach NINE WEST. Sa jeszcze ze zwyklej skory czarnej i brazowej. Model nazywa sie Gallivant. |
Gene Ty niepoprawny fetyszysto
cns80 - 12-11-2007, 14:37
Gene napisał/a: | Sprawdz w sklepach NINE WEST. Sa jeszcze ze zwyklej skory czarnej i brazowej. Model nazywa sie Gallivant. | Na najbliższy spot przyjedziesz w takich ?
Gene - 12-11-2007, 14:46
Dlaczego mam ubierac damskie buty?
To kobieta ma sie w nich atrakcyjnie prezentowac.
cns80 - 13-11-2007, 08:02
Gene napisał/a: | Dlaczego mam ubierac damskie buty?
To kobieta ma sie w nich atrakcyjnie prezentowac. | Kto wie ?
Może ty też komuś wpadniesz w oko
Gene - 13-11-2007, 08:47
no nie wiem...
...ale skoro tak twierdzisz to pewnie cos w temacie wiesz
cns80 - 13-11-2007, 09:33
Gene napisał/a: | no nie wiem...
...ale skoro tak twierdzisz to pewnie cos w temacie wiesz | Zrób nam tą przyjemność Wpadnij w kozaczkach
Gene - 13-11-2007, 09:37
czarna - 13-11-2007, 22:14
Oto wynik moich poszukiwań Niestety póki, co jeśli już znajdę buty, które wpadają mi w oko to są lakierowane Czyli takie, które nie podobają mi się wcale
Ale nie poddaje się Będę twarda
|
|
|