To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Lancer CB0 - skrzynia biegów, chyba?? prosze o pomoc!!

Hugo - 02-11-2007, 16:30

allias napisał/a:
Ciekawe czy to nie twoja sprawka ta ciutka kleju, ktora byla na pokrywie mojego Avengera. Mlotki i dluta poszly w ruch i rezultat byl takie ze musialem kupic nowa pokrywe bo stara byla "jak przyspawana" do glowicy
Napisałem "ciut" kleju, a nie żeby zamoczył uszczelkę w Super-Glue i przykleił :? Odrobina silikonu może faktycznie lepsza.
pelson_hk - 02-11-2007, 18:08

hehehe :D :D ok wszytko wiem tak wiec, za pare dni wymieniam uszczelke, pozdrawiam :!:
wichura1 - 03-11-2007, 21:17

allias napisał/a:
Ciekawe czy to nie twoja sprawka ta ciutka kleju, ktora byla na pokrywie mojego Avengera. Mlotki i dluta poszly w ruch i rezultat byl takie ze musialem kupic nowa pokrywe bo stara byla "jak przyspawana" do glowicy. Juz silikon jest lepszy ale tez osobiscie nie polecam.

Jeżeli chcesz naprawiać samochód nie używaj siły, tylko głowy. Wystarczyło użyć nożyka do tapet zamiast młotka, ale cóż twoja kasa.

Anonymous - 04-11-2007, 01:27

wichura1 napisał/a:
allias napisał/a:
Ciekawe czy to nie twoja sprawka ta ciutka kleju, ktora byla na pokrywie mojego Avengera. Mlotki i dluta poszly w ruch i rezultat byl takie ze musialem kupic nowa pokrywe bo stara byla "jak przyspawana" do glowicy. Juz silikon jest lepszy ale tez osobiscie nie polecam.

Jeżeli chcesz naprawiać samochód nie używaj siły, tylko głowy. Wystarczyło użyć nożyka do tapet zamiast młotka, ale cóż twoja kasa.

To juz bedzie OT. Ale dodam ze u mnie to uszczelka byla tak spalona i "zmniejszona" przez docisk ze nie bylo czego kroic. To bylo jak na cement...

pelson_hk - 10-01-2008, 11:58

witam ponownie :!: zrobilem wkoncu ten wyciek i musze Wam powiedziec ze to nie bylo nic z glowica, tylko uszczelniacz na wale od strony skrzyni :D pozdrawiam pELsoN :!: