[92-96]Lancer CB0 - skrzynia biegów, chyba?? prosze o pomoc!!
Hugo - 02-11-2007, 16:30
allias napisał/a: | Ciekawe czy to nie twoja sprawka ta ciutka kleju, ktora byla na pokrywie mojego Avengera. Mlotki i dluta poszly w ruch i rezultat byl takie ze musialem kupic nowa pokrywe bo stara byla "jak przyspawana" do glowicy | Napisałem "ciut" kleju, a nie żeby zamoczył uszczelkę w Super-Glue i przykleił Odrobina silikonu może faktycznie lepsza.
pelson_hk - 02-11-2007, 18:08
hehehe ok wszytko wiem tak wiec, za pare dni wymieniam uszczelke, pozdrawiam
wichura1 - 03-11-2007, 21:17
allias napisał/a: | Ciekawe czy to nie twoja sprawka ta ciutka kleju, ktora byla na pokrywie mojego Avengera. Mlotki i dluta poszly w ruch i rezultat byl takie ze musialem kupic nowa pokrywe bo stara byla "jak przyspawana" do glowicy. Juz silikon jest lepszy ale tez osobiscie nie polecam. |
Jeżeli chcesz naprawiać samochód nie używaj siły, tylko głowy. Wystarczyło użyć nożyka do tapet zamiast młotka, ale cóż twoja kasa.
Anonymous - 04-11-2007, 01:27
wichura1 napisał/a: | allias napisał/a: | Ciekawe czy to nie twoja sprawka ta ciutka kleju, ktora byla na pokrywie mojego Avengera. Mlotki i dluta poszly w ruch i rezultat byl takie ze musialem kupic nowa pokrywe bo stara byla "jak przyspawana" do glowicy. Juz silikon jest lepszy ale tez osobiscie nie polecam. |
Jeżeli chcesz naprawiać samochód nie używaj siły, tylko głowy. Wystarczyło użyć nożyka do tapet zamiast młotka, ale cóż twoja kasa. |
To juz bedzie OT. Ale dodam ze u mnie to uszczelka byla tak spalona i "zmniejszona" przez docisk ze nie bylo czego kroic. To bylo jak na cement...
pelson_hk - 10-01-2008, 11:58
witam ponownie zrobilem wkoncu ten wyciek i musze Wam powiedziec ze to nie bylo nic z glowica, tylko uszczelniacz na wale od strony skrzyni pozdrawiam pELsoN
|
|
|