To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Pomorska Akcja "Krew Ratuje Życie"

Anonymous - 10-11-2007, 01:39

Oczywiście jak najbardziej każdy może oddać krew dla danej osoby. Potrzebne jest z tego co pamiętam imię i nazwisko danej osoby oraz szpital, w którym ma być operowana (chodź nie jestem pewien czy szpital też musi być podany, ale w razie czego warto to wiedzieć ;) ). adams12 jeżeli potrzebujesz większej ilości osób, które oddadzą krew dla Twojej babci to proszę przybądź wcześniej, najlepiej koło 10 to już od tej godziny będziemy oddawać krew dla Twojej babci :) ja osobiście mam zamiar oddać krew właśnie koło 10 jako jeden z pierwszych ;) W razie jeszcze jakiś pytań czy wątpliwości Akbi ma do mnie nr :)

Pozdrawiam i do zobaczenia !! :)
MATI

Anonymous - 10-11-2007, 20:14

dziekuje serdecznie w imieniu moim, babci i dziadka za Wasza pomoc - wiedzialem ze mozna na Was liczyc!

rowniez dziekuje kolegom z Klubu Alfa Romeo - oni takze oddali krew dla babci.

jestem Waszym dluznikiem!

Anonymous - 10-11-2007, 21:45

No bo na ludzi z Żabianki można liczyć :)
novy - 10-11-2007, 21:52

Cóż, okazało się, że ja nie moge jednak oddać, ale przynajmniej duchowo byłem z wami i tzrymałem kciuki:))))
no...ale zmarzłem:(

Anonymous - 11-11-2007, 13:01

Bardzo dziękuje tym którzy, mimo pogody, przyjechali w sobotę na Żabiankę, by wziąć udział w akcji "Krew ratuje życie". Krew oddało w sumie 39 osób!! Dużo więcej chciało oddać krew ale zostali "zdyskwalifikowani". Ilość krwi, którą udało się zebrać można porównać do ilości krwi, która płynie razem w 4 osobach! Więc można powiedzieć, że dzięki Waszemu zaangażowaniu uratowaliśmy 4 istnienia ludzkie czego nie da się przeliczyć na żadne pieniądze! Mam nadzieje, że cali dojechaliście do domów, że się nie pochorujecie po akcji w taką pogodę i że się jeszcze kiedyś spotkamy :)
Podarowane przez Was czekolady jeszcze w tym tygodniu zostaną przekazane do Domu Małego Dziecka w Oliwie.
Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI WSZYSTKIM!! :)

Anonymous - 11-11-2007, 20:48

O tym jak było

http://www.odkupiciel.net...d=653&Itemid=50

Anonymous - 11-11-2007, 21:16

fura novego w centrum zainteresowania :badgrin:
akbi - 12-11-2007, 09:52

Ja również dziękuję wszystkim przybyłym za krwiożerczą imprezkę :badgrin:

od lewej: Kibloo i Sabo; Broneks, Tomba, Novy, Aśka i Akbi i Damianek :wink:

no i jeszcze przyjechał ...niewiem czym i kiedy ...Adams12 :wink:

no i w akcji :badgrin:
najpierw ja

potem Broneks

i na końcu Kibloo

novy - 12-11-2007, 11:20

Chłopaki, ale wy jesteście odważni :wink: :P :lol:
Anonymous - 12-11-2007, 12:23

Następna akcja 19 stycznia 2008 wiecie już jak do nas trafić, zapraszam :)
akbi - 12-11-2007, 12:26

Ina napisał/a:
Następna akcja 19 stycznia 2008

ok ...wrzuciłem w przypomnienia :wink:

Anonymous - 12-11-2007, 12:30

Zalogowałam się u Was to pozwolę sobie przypomnieć się Wam na początku stycznia z akcją.
Co prawda Mati Was "pilnuje" ale... :)
Pozdrawiam!

Kibloo - 12-11-2007, 19:27

no to Akbi już wiesz komu napewno masz przypomnieć. jak tylko przyjda moje badania i okaże sie, ze mogę regularnie oddawać krew, to nie odmówie sobie tej przyjemności...

zresztą dam znać jak przyjda wyniki.

Z resztą nawet gdyby... odpukać, to i tak z kamerką sie zjawię jak zwykle...

zmontowałem filmik z akcji... na serwer wrzucę we środę...

P.S. Adams12 o ile się zorientowałem to mieszka w okolicy więc zjawił się na swoim terenie... :P

sruba - 12-11-2007, 23:06

Kibloo napisał/a:
Adams12 o ile się zorientowałem to mieszka w okolicy więc zjawił się na swoim terenie... :P

Adam mieszka na Morenie :P

Anonymous - 13-11-2007, 08:33

Sruba napisał/a:
Kibloo napisał/a:
Adams12 o ile się zorientowałem to mieszka w okolicy więc zjawił się na swoim terenie... :P

Adam mieszka na Morenie :P

bingo :)

skoro juz wzbudzilo to tyle watpliwosci to wyjasniam - mieszkam na Morenie a zjawilem sie pozniej bo pomerdalo mi sie i przyjechalbym w niedziele zamiast w sobote... :)
ale po telefonie od Akbiego wyskoczylem z wanny i w kwadransik bylem.