Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Pomorska Akcja "Krew Ratuje Życie"
Anonymous - 10-11-2007, 01:39
Oczywiście jak najbardziej każdy może oddać krew dla danej osoby. Potrzebne jest z tego co pamiętam imię i nazwisko danej osoby oraz szpital, w którym ma być operowana (chodź nie jestem pewien czy szpital też musi być podany, ale w razie czego warto to wiedzieć ). adams12 jeżeli potrzebujesz większej ilości osób, które oddadzą krew dla Twojej babci to proszę przybądź wcześniej, najlepiej koło 10 to już od tej godziny będziemy oddawać krew dla Twojej babci ja osobiście mam zamiar oddać krew właśnie koło 10 jako jeden z pierwszych W razie jeszcze jakiś pytań czy wątpliwości Akbi ma do mnie nr
Pozdrawiam i do zobaczenia !!
MATI
Anonymous - 10-11-2007, 20:14
dziekuje serdecznie w imieniu moim, babci i dziadka za Wasza pomoc - wiedzialem ze mozna na Was liczyc!
rowniez dziekuje kolegom z Klubu Alfa Romeo - oni takze oddali krew dla babci.
jestem Waszym dluznikiem!
Anonymous - 10-11-2007, 21:45
No bo na ludzi z Żabianki można liczyć
novy - 10-11-2007, 21:52
Cóż, okazało się, że ja nie moge jednak oddać, ale przynajmniej duchowo byłem z wami i tzrymałem kciuki:))))
no...ale zmarzłem:(
Anonymous - 11-11-2007, 13:01
Bardzo dziękuje tym którzy, mimo pogody, przyjechali w sobotę na Żabiankę, by wziąć udział w akcji "Krew ratuje życie". Krew oddało w sumie 39 osób!! Dużo więcej chciało oddać krew ale zostali "zdyskwalifikowani". Ilość krwi, którą udało się zebrać można porównać do ilości krwi, która płynie razem w 4 osobach! Więc można powiedzieć, że dzięki Waszemu zaangażowaniu uratowaliśmy 4 istnienia ludzkie czego nie da się przeliczyć na żadne pieniądze! Mam nadzieje, że cali dojechaliście do domów, że się nie pochorujecie po akcji w taką pogodę i że się jeszcze kiedyś spotkamy
Podarowane przez Was czekolady jeszcze w tym tygodniu zostaną przekazane do Domu Małego Dziecka w Oliwie.
Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI WSZYSTKIM!!
Anonymous - 11-11-2007, 20:48
O tym jak było
http://www.odkupiciel.net...d=653&Itemid=50
Anonymous - 11-11-2007, 21:16
fura novego w centrum zainteresowania
akbi - 12-11-2007, 09:52
Ja również dziękuję wszystkim przybyłym za krwiożerczą imprezkę
od lewej: Kibloo i Sabo; Broneks, Tomba, Novy, Aśka i Akbi i Damianek
no i jeszcze przyjechał ...niewiem czym i kiedy ...Adams12
no i w akcji
najpierw ja
potem Broneks
i na końcu Kibloo
novy - 12-11-2007, 11:20
Chłopaki, ale wy jesteście odważni
Anonymous - 12-11-2007, 12:23
Następna akcja 19 stycznia 2008 wiecie już jak do nas trafić, zapraszam
akbi - 12-11-2007, 12:26
Ina napisał/a: | Następna akcja 19 stycznia 2008 |
ok ...wrzuciłem w przypomnienia
Anonymous - 12-11-2007, 12:30
Zalogowałam się u Was to pozwolę sobie przypomnieć się Wam na początku stycznia z akcją.
Co prawda Mati Was "pilnuje" ale...
Pozdrawiam!
Kibloo - 12-11-2007, 19:27
no to Akbi już wiesz komu napewno masz przypomnieć. jak tylko przyjda moje badania i okaże sie, ze mogę regularnie oddawać krew, to nie odmówie sobie tej przyjemności...
zresztą dam znać jak przyjda wyniki.
Z resztą nawet gdyby... odpukać, to i tak z kamerką sie zjawię jak zwykle...
zmontowałem filmik z akcji... na serwer wrzucę we środę...
P.S. Adams12 o ile się zorientowałem to mieszka w okolicy więc zjawił się na swoim terenie...
sruba - 12-11-2007, 23:06
Kibloo napisał/a: | Adams12 o ile się zorientowałem to mieszka w okolicy więc zjawił się na swoim terenie... |
Adam mieszka na Morenie
Anonymous - 13-11-2007, 08:33
Sruba napisał/a: | Kibloo napisał/a: | Adams12 o ile się zorientowałem to mieszka w okolicy więc zjawił się na swoim terenie... |
Adam mieszka na Morenie |
bingo
skoro juz wzbudzilo to tyle watpliwosci to wyjasniam - mieszkam na Morenie a zjawilem sie pozniej bo pomerdalo mi sie i przyjechalbym w niedziele zamiast w sobote...
ale po telefonie od Akbiego wyskoczylem z wanny i w kwadransik bylem.
|
|
|