Off Topic - ArekP, CichyTom WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :!:
Anonymous - 24-10-2007, 09:29
Ja również wszystkim Mitsumaniakom serdecznie dziękuję. Ilość maili trochę mnie zaskoczyła. Dziękuje za nie zarówno tym, których znam osobiścia jak i tym, których jeszcze na oczy nie widziałem
Korzystając z okazji chciałbym jeszcze podziękować moim rodzicom, bez udziału których nie byłoby tego wydarzenia, wszystkim przyjaciołom, kolegom, znajomym z przedszkola, szkoły podstawowej, liceum, wszystkim ze studiów, wszystkim nauczycielom, koleżankom i kolegom z pracy poprzedniej, obecnej i przyszłej
Nie sposób nie wspomnieć o tych wszystkich którzy walnie przyczynili się do tej świątecznej chwili radości czyli położnej, pielęgniarkom, kierowcy taksówki, policjantom, piekarzom, masarzom, sadownikom, rolnikom, Ojcu Dyrektorowi, politykom, murarzom, profesorom, mleczarzom, bimbrownikom, zielarzom, wróżce Bernadettcie i jeszcze wielu wielu osobom o których mógłbym pisać, pisać i pisać. Dlatego przepraszam wszystkich, których tutaj pominąłem ale im też wszystkim dziękuję.
A teraz jeszcze raz wszystkim dziękuję (przepiękny ukłoooooonnn)
o kutfa jak mi coś w krzyżu strzeliło, niech mi ktoś pomoże się wyprostować
arekp - 24-10-2007, 17:32
CichyTom napisał/a: | o kutfa jak mi coś w krzyżu strzeliło, niech mi ktoś pomoże się wyprostować |
Sprawdzimy za 10 lat w jakiej ja bede formie - dasz wtedy znac co mnie bedzie przy 48 czekac
Anonymous - 24-10-2007, 17:55
arekp napisał/a: |
Sprawdzimy za 10 lat w jakiej ja bede formie - dasz wtedy znac co mnie bedzie przy 48 czekac |
Miejmy nadzieje, ze bedzie na Ciebie czekac Evo XIV pod domem
Na razie,
Anonymous - 24-10-2007, 19:23
oczywiście wszystkiego najjjjjj
Anonymous - 26-10-2007, 20:42
I ja się dołączam do życzeń najlepszych!!
|
|
|