[92-96]Colt CA0 - [ALL] Zamienniki
Monia - 17-11-2007, 20:15
czyżbym wyczuła szyderę ? Przyzwyczaiłam się ehh... ale przy swoim zostaję, jak widać nie tylko ja szukam tego typu akcesoriów
londolut - 17-11-2007, 20:41
Też bym chciał coś do misia zarzucić ale jak na razie to brak kapuchy, a poza tym fele na lato kupuję a to też nie mały wydatek:D (ok. 2k) Sruba ma zajefajny zderzak z przodu i coś takiego bym widział u siebie, bez żadnych spychaczy itp, bo do miśka trzeba podejść ze smakiem, to nie tjuning (:P) tylko lifting (:D). Pozdro
P.S. Monia, szyber już nie leje
[ Dodano: 17-11-2007, 20:50 ]
to jest w sumie CJ0 ale... http://www.team-vogt.de/t...es_colt_eng.htm
Hugo - 17-11-2007, 21:43
Monia napisał/a: | czyżbym wyczuła szyderę? | Nawet nie podejrzewałem, że możesz tak pomyśleć. Przepraszam Szanowna Damo , ale naprawdę chciałem dla Ciebie dobrze. Pomaluj a się przekonasz. Jeszcze mi podziękujesz za pomysł .
Monia - 19-11-2007, 20:20
Tylko wiesz ja jak napisałeś jestem dziewczyną -> ja na warsztacie wśród mężczyzn to jest tak :
Monia :
Panowie na warsztatcie :
No wiec zanim dojde do porozumienia i skonczenia głupich gadek to w końcu moze coś kiedyś pomaluje
Hugo - 19-11-2007, 20:41
Monia przecież nie ma innej opcji jak tylko taka, że sama to sobie pomalujesz. Nie ma żadnej filozofii a zobaczysz jaka będziesz z siebie zadowolona. Namawiam
Monia - 19-11-2007, 20:45
to opowiedz krok po korku żeby blondynka zrozumiala baaaaa no i czym :]
Jogurt - 19-11-2007, 21:25
a ja sie ciesze ze nie ma tanich plugow do coltow. potem by miski wygladaly jak dreswageny golfy tjuning edyszyn
a ta fotke dedykuje wszystkim fanom plastiku i wlokna http://moto.allegro.pl/it...lt_93r_1_6.html
Hugo - 20-11-2007, 08:24
Monia napisał/a: | to opowiedz krok po korku żeby blondynka zrozumiala baaaaa no i czym :] |
1. Kupujesz szeroką klejącą taśmę papierową do oklejania oraz puszkę małego, czarnego, matowego spray'u. Koszt razem ok. 10 zł.
2. Otwierasz drzwi.
3. Przy użyciu starych gazet i taśmy oklejasz drzwi oraz samochód na tyle, aby przypadkowo go nie "zapylić" podczas malowania. Odkryta pozostaje tylko ramka, którą będziesz malowała.
4. Szmatką nasączoną w benzynie ekstrakcyjnej lub rozpuszczalniku przecierasz ramkę aby ją odtłuścić.
5. Czekasz chwilę aż wyschnie.
6. Malujesz sprayem kilka razy cienką warstwą aż ramka będzie jednolicie czarna.
7. Czekasz aż wyschnie, odklejasz wszystkie papiery, zamykasz drzwi i cieszysz się efektem
londolut - 20-11-2007, 11:07
Jogurt, też widziałem tego Colta na alledrogo i myślałem, że spadnę z krzesła :/ powinni kolesia ukrzyżować za takie świętokradztwo
Monia - 21-11-2007, 20:10
Hugo thz za instrukcje jak sie ociepli i będę miec czas to przemyślę to jeszcze raz i może poeksperymentuje
PS.Nie katujcie tak chłopaka... on już takie autko posiał z tą szpycharką
Jogurt - 21-11-2007, 23:07
i niech to bedzie przestroga dla innych zeby czas wolny spedzic na forum a pieniadze rozwalic na brynke i piwo a nie wydawac ich na plugi i kostki na lusterko
Anonymous - 22-11-2007, 00:13
hehe a badajcie niemieckiego wajper edyszon
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3785168
josie - 22-11-2007, 01:11
Hugo napisał/a: | 1. Kupujesz szeroką klejącą taśmę papierową do oklejania oraz puszkę małego, czarnego, matowego spray'u. Koszt razem ok. 10 zł.
2. Otwierasz drzwi.
3. Przy użyciu starych gazet i taśmy oklejasz drzwi oraz samochód na tyle, aby przypadkowo go nie "zapylić" podczas malowania. Odkryta pozostaje tylko ramka, którą będziesz malowała.
4. Szmatką nasączoną w benzynie ekstrakcyjnej lub rozpuszczalniku przecierasz ramkę aby ją odtłuścić.
5. Czekasz chwilę aż wyschnie.
6. Malujesz sprayem kilka razy cienką warstwą aż ramka będzie jednolicie czarna.
7. Czekasz aż wyschnie, odklejasz wszystkie papiery, zamykasz drzwi i cieszysz się efektem |
Po pierwszym przetarciu benzyną dodałbym zmatowienie lakieru papierem wodnym 800, potem znowu przetarcie benzyną. Bez tego zabiegu lakier może nie zechcieć się utrzymać.
Monia - 22-11-2007, 21:50
o rany to może jest ktoś chętny do tej roboty
karolgt - 09-12-2007, 00:21
Pojawily sie na ebayu niemieckim, ale cena jednak troche duza;/ jakies 450 zl plus lakierowanie
Link
|
|
|