3000GT/GTO Ogólne - 3000GT wersja z USA vs Europa - roznice
informatyk - 13-11-2009, 10:48
Chryste Panie
jak po co doładowuje - bo się bawię - dla mnie to autko to zabawka - jak spierdzielę to kupie następne
w większości przypadków jak ktoś posiada 3000GT to to nie jest jego jedyne auto...
moje jest to 3 autko - i jest to samochód typowo do zabawy i kombinowania...
ja doskonale wiem co trzeba zmienić żeby było więcej koni - ale kasą też nie sram na lewo i prawo...
ładuje po to bo do tej pory tego ładowania były efekty na hamowni...
i zadałem pytanie czy jest możliwe "wywalenie" tej blokady która "odcina" przy probie przekroczenia 1 bara
z góry dziękuję na odpowiedź na to pytanie
jak komuś się nie chce pisać a zna odpowiedź na moje pytanie proszę o numer tel. na PRIV - zadzwonię...
tabek - 13-11-2009, 18:55
mam wrazenie ze sam sobie zaprzeczasz
informatyk - 13-11-2009, 20:43
wydaje się Tobie
dziękuję bardzo n3000 za rozmowę i wytłumaczenie mi rzeczy o które mi chodziło
slawekpurc - 13-11-2009, 21:35
informatyk , nikt ci tu zle nie zyczy...ale doczytaj troche o swoim aucie zanim wezmiesz sie za najprostrza rzecz czyli pstrykniecie doladowania...
zrozum, zapytaj , poszukaj na necie...
pompa paliwa oraz wtryski maja ograniczona przepustowosc...
Wiecej sie nie da podniesc a podnoszenie doladowania powyzej 1 bara to poprostu przejaw szczeniactwa lub braku wiedzy.
[edit].. zeby myslec o czymkolwiek powyzej 1 bara musisz zmienic wtryski i pompe i zestroic auto.
nie znasz podstawowych wlasciwosci komponentow zainstalowanych w twoim aucie (seryjnych)
/edit/
moglbys sie pochwlic wynikami z hamowni? jestem ciekawe w sumie
informatyk - 13-11-2009, 21:52
to co chciałem się już dowiedziałem
nie musisz się tak wywyższać - nie przeczę ze wiesz więcej ode mnie o tym aucie ale ja tak nie traktuje tego poważnie jak ty
zepsuje się to się zepsuje - trudno... ja się bawię...
wyciskam tyle ile się da z serii - jak będę miał luźną kasę to na pewno zainwestuję w rzeczy o których wspomniałeś
dzięki za dyskusje
efedrynka - 13-11-2009, 22:28
Moze nastepnym razem zanim wyslesz posta, przeczytaj co tam napisales, bo naprawde to sie kupy nie trzyma Jak bedziesz mial luzna kase to zainwestujesz w modyfikacje, a jak nie to co?.... kupisz nowa zabawke. Troszke to bez sensu
Anonymous - 13-11-2009, 23:09
INFORMATYK,TO JAK BĘDZIE Z TYM WYKRESEM Z HAMOWNI...
PODOBNIE JAK SŁAWEK, JESTEM W SUMIE CIEKAW WYKRESU TWOJEGO VR-a.
informatyk - 13-11-2009, 23:46
oko
mam go w robocie
postaram sie wkleic w poniedzialek....
Hubeeert - 14-11-2009, 17:36
Panowie - bez wulgaryzmów i spokojniej.
Anonymous - 05-12-2009, 01:35
A ja chciałbym zobaczyć te wulgarne wykresy z hamowni z Bydgoszczy. Będę w środę w okolicach i może bym mógł zajechać i zhamować swojego Stealth'a.
Anonymous - 06-12-2009, 11:44
mineło już sporo czasu od deklaracji wklejenia wykresu...
|
|
|