To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - sokker

Anonymous - 18-11-2007, 20:36

ha, pierwszy mecz i wygrana 3:1 z liderem :) ) Oby tak dalej.. a trening poszedł b. pozytywnie, wszyscy wytrzymałość +1
JACA_1978 - 18-11-2007, 21:15

gratulacje proponuje zaporponować komuś sparing :wink: a co do trean kondycje trenują wszyscy ale to dobrze ze skacze nie beda w końcówce tracić sił i przez to bramek innym widziałem gorzej poszło :(
Anonymous - 18-11-2007, 21:56

no kurka zremisowałem z liderem, a już miałem zwycięstwo w kieszeni ;) ale następnym razem ...
to kto gra sparing?

Anonymous - 18-11-2007, 22:03

thomb napisał/a:
no kurka zremisowałem z liderem, a już miałem zwycięstwo w kieszeni ;) ale następnym razem ...
to kto gra sparing?

oki, ja zagram chętnie - Gocławek Warszawa :)

Anonymous - 18-11-2007, 22:26

detlef napisał/a:
oki, ja zagram chętnie - Gocławek Warszawa :)

poszło zaproszenie ;) u Ciebie tym razem, niech stracę :roll: :mrgreen:

Anonymous - 18-11-2007, 22:32

deal - zaproszenie zaakceptowane przez samego prezesa klubu ! ;)
Anonymous - 18-11-2007, 23:11

detlef napisał/a:

łoł to mnie zaszczyt! czyli, że cały zarząd będzie?! to chyba muszę chłopakom trykoty wyprasować :P

Anonymous - 19-11-2007, 08:48

thomb napisał/a:
detlef napisał/a:

łoł to mnie zaszczyt! czyli, że cały zarząd będzie?! to chyba muszę chłopakom trykoty wyprasować :P

No, i w końcu będziesz musiał im prawdziwe buty piłkarskie kupić.. :)
ps. nie zapomnij o jednakowych strojach - moi też już mają jednakowe koszulki.. :)

Anonymous - 19-11-2007, 09:17

spox byłem w markecie i zakupiłem koszulki w promocji były ;) tylko spodenek tylu nie mieli i trochę się będę różniły, obrońcy w bojówkach a jeden napastnik ma różowe leginsy ale chyba Ci to nie będzie przeszkadzało? :P
a masz już piłkę czy mam wziąć naszą? trochę wentyl puszcza ale połowę powinna wytrzymać :badgrin:

JACA_1978 - 19-11-2007, 09:40

ja mam od siatkówki jedną to wam podrzucem :wink:
Anonymous - 19-11-2007, 09:48

ja miałem piłkę, nawet dobrą, z ceraty - ale napastnik ćwiczył wykonywanie rzutów karnych i za pierwszym razem tak huknął z czuba, że piłka poleciała za stodołę - a stodoła sołtysa więc czekamy na pozwolenia aby móc tam wejść - najwyżej zagramy tą do siatkówki.. :)
Anonymous - 19-11-2007, 10:20

dobra to wezmę swoją - jedną połowę tą a drugą tą JACY
a jak coś to zagramy w karty, wezmę talię ze sobą 8)

a żeby coś oprócz OT było to mam pytanie:
czyli zmiany w umiejętnościach piłkarzy są aktualizowane raz w tygodniu a tylko forma dwa razy (czy po każdym meczu)? Dobrze skumałem?

JACA_1978 - 19-11-2007, 10:38

tak zmiany w treningu seniorów i junirów (jak są :wink: ) to w czwartki a forma w poniedziałki i czwartki...ps. jak ktoś chce spraniga to zaprszać :wink: moge do was przyjechać żebyście na gimbusa nie wydawali :lol:
Anonymous - 19-11-2007, 14:23

gimbusa!?! chłopie my do Warszawy truchtem lecimy coby rozgrzewka od razu była odpowiednia. Akurat mamy przystanek w Słomnikach. Ale po obiadku i lekkim dopingu lecimy dalej.
JACA_1978 - 19-11-2007, 15:07

Nie no moje o V lige wlaczą to już się żuka dorobili :lol: