To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum Dla Pań - Roznice miedzy kobieta a facetem :)))))

Anonymous - 18-11-2007, 21:18

No więc wszystko wiadomo i mamy lusss czyli to co Chili lubi. Nie warto już sprawy ciągnąć bo i po co :) Tak to już jest że jednym się może podobać a drugim wcale nie musi :)
Pozdrowionka

TommiCrazy - 19-11-2007, 11:18

jaka by nie byla nasza opinia, to jednak facetowi udalo sie osiágnac najwazniejsza zasade szowbiznesu
" NIE WAZNE JAK MOWIá, BYLE BY MOWILI "
bo prawie w kazdym kregu ktory znam , poruszany byl temat tego "zartu"

Aga - 20-11-2007, 22:14

Chili napisał/a:
Tak to już jest że jednym się może podobać a drugim wcale nie musi :)

dlatego Koton pohamuj swoje zapędy do wyrażania tego typu opinii:
Koton napisał/a:
Forum jest mocno zasklepione, że tak powiem i każdy odchył od forumowej poprawności, normalności kończy się jak wyżej widziałeś.

Anonymous - 20-11-2007, 22:53

ruslana81 napisał/a:
wydaje mi się, że z powodu takiego pajaca nikt się tu nie denerwuje, od siebie dodam, że był to mój komentarz do założonego tematu a od tego jest właśnie forum, żeby wymieniać się poglądami. Nie uważam też, że jeśli uznałam filmik za nie-śmieszny, żebym nie miała poczucia humoru.

Chamski bo chamski, ale ten film dla mnie jest calkiem calkiem... Chyba hameryki nie odkryje piszac, ze facet robi sobie jaja z nas, Panow. Z tej bandy "kretynow", ktora pyta jak to sie robi zamiast po prostu patrzec, probowac i reagowac na to co robi i jak reaguje kobieta. I sadze, ze dlatego damska czesc widowni sie tak dobrze bawila. Natomiast czesc meska to chyba byla jak zwykle podzielona na tych co pekaja ze smiechu na jedno 'f..ck' ze sceny i na tamtych co maja mniej wiecej pojecie o sso chozi...

Koton - 21-11-2007, 16:07

Aga napisał/a:
Chili napisał/a:
Tak to już jest że jednym się może podobać a drugim wcale nie musi :)

dlatego Koton pohamuj swoje zapędy do wyrażania tego typu opinii:
Koton napisał/a:
Forum jest mocno zasklepione, że tak powiem i każdy odchył od forumowej poprawności, normalności kończy się jak wyżej widziałeś.

Zobacz co masz w podpisie 8)

Dalej chcesz toczyć wojne podjazdową :P

Wrzuć na luz, plizz. Ja nie chce, ja nie chce zostać złym duchem tego forum :oops: :cry: :D

Aga - 21-11-2007, 19:37

Koton napisał/a:
Dalej chcesz toczyć wojne podjazdową :P

chyba, kolego, coś ci się pomyliło..
takie wojny to nie w moim stylu
ja po prostu nie znoszę głupoty i małostkowości, więc nie dziw się, że reaguję na takie komentarze, jak te cytowane powyżej

Koton - 21-11-2007, 21:12

Cytat:
ja po prostu nie znoszę głupoty i małostkowości, więc nie dziw się, że reaguję na takie komentarze, jak te cytowane powyżej

Wszystko jasne