Świętokrzyskie - Spotkania na drodze 

Krzys - 07-11-2008, 17:45
  Ja wczoraj widziałem czerwone EVO X,na TJE... ciezko było          
												 Anonymous - 07-11-2008, 19:07

| kizior555 napisał/a: | 	 		   	  | norb napisał/a: | 	 		  | chyba pierwsze Evo X na ck blachach | 	  W kolorze "stone grey" ? jeśli tak, to widzieliśmy tego samego. Jechałem za nim, jednakże niedługo... | 	  

Dokładnie ten, zaparkowaliśmy obok żółtą celicą VI kolegi o wyglądzie ufo a właściciel Evo zaczął dla szpanu pikać alarmem ;]  BTW. widziałem też srebrne X z naklejką scyzzora. sporym intercoolerem i głośnym tłumolem-wydaje mi się że to nie Evo, widział to ktoś?
												 cactooz - 16-11-2008, 22:45

Tego gala powinni rozpoznać uczestnicy ostatniego spotu.
												 Master - 17-11-2008, 20:46
  Ja osobiscie widzialem Was wszystkich ale nie chce sie chwalic. Pozdrawiam  
												 cactooz - 17-11-2008, 22:38

Jesteśmy obserwowani         

Przyznaj się że przewijałeś się obok KCK   
												 Anonymous - 19-11-2008, 09:19

| Master napisał/a: | 	 		  Ja osobiscie widzialem Was wszystkich ale nie chce sie chwalic. Pozdrawiam    | 	  

i nie podjechałeś do nas    

hmmm  
												 Master - 24-11-2008, 17:51
  Wszystkich zebranych w grupie nie widziałem raczej każdego z osobna    Zawsze jak widzę jakieś Mitsu na drodze zwłaszcza takie jak moje to macham ale nikt mi nie odmachuje to chyba za słabo to robie postaram sie bardziej.       
												 kizior555 - 28-11-2008, 17:54
  Dziś ok. 16 z minutami na Ślichowicach widziałem gala na Starachowickich numerach. Niebieski metalik sedan. Nie wiem, czy ktoś od nas, czy nie.
												 piomic - 09-12-2008, 00:31

| norb napisał/a: | 	 		   	  | kizior555 napisał/a: | 	 		   	  | norb napisał/a: | 	 		  | chyba pierwsze Evo X na ck blachach | 	  W kolorze "stone grey" ? jeśli tak, to widzieliśmy tego samego. Jechałem za nim, jednakże niedługo... | 	  

Dokładnie ten, | 	  Oglądałem go w salonie (robili mu alarm jak odbierałem swojego). Pikny. Kilka dni później mieli czerwonego w innej opcji wyposażenia, fotele bym sobie wziął - super się siedzi.
												 pepi - 10-12-2008, 11:56
  witam 

przejechałem wasza krainę wczoraj i pozdrawiam z okolic Starachowic

ciemnego gala kombi - zderzak avans bez halogenów

srebrna cari stojąca przy kościele na ulicy kościelnej i czerwonego colta przy wieżowcu obok     

pozdrawiam
												 sion2002 - 16-12-2008, 22:04
  Krzysiu chciałem bardzo podziękować za tych kilka spędzonych wspólnie chwil dzisiejszego wieczoru - było bardzo miło     

Zazdroszczę Misia     

Pozdrawiam
												 Krzys - 17-12-2008, 01:13
  noo uwazaj bo ktos sobie cos pomysli     nie ma sprawy... polecam sie  
												 sion2002 - 17-12-2008, 08:58
  W przyszłości chętnie skorzystam z propozycji     

Aż mi lepiej i weselej się zrobiło.

Do pozostałych: NIE chodzi o męska miłość     

Pozdrawiam
												 cactooz - 18-12-2008, 19:50
  a można wiedzieć co wy cłopaki takiego "uprawialiście" tego pamiętnego wieczoru?

Sion Kiedy foty Eclipse wrzucisz?
												 sion2002 - 19-12-2008, 12:56
  Hehe

Tak sobie jechaliśmy razem spod Tesco prawie do Dymin   

Było bardzo miło   

Kiedy wrzucę fotki? Nie wiem. Może jakoś w Święta - wtedy chyba znajdę trochę wolnego czasu.

Zawsze możesz podjechać do mnie po materiał      - wtedy na 100% go zobaczysz   

| 

|  

|