[97-04]Galant EAxA/W - [EAxx] Dodatki do Galanta
Anonymous - 12-12-2007, 15:40
Nie podoba mi się - poza tym MSS nie byłoby żadnego powiązania ze środkiem (w MSS brak chromów w środku).
Jakbym zdobył trochę innych chromowanych zewnętrznych elementów (przedni grill, nakładki na paski plastiku na drzwiach, itp.) to myślę że byłoby nawet nawet...
To nakładka czy tylko naklejki?? W połączeniu z innymi elementami, dla mnie, wyglądało by całkiem OK.
A to mi się akurat nie podoba, bo pasuje mi że rura wydechowa jest schowana pod tylnym zderzakiem.
Dzięki za czas poświęcony na szukanie tych gratów
Spróbuję poszukać więcej części na własną rękę, tzn. kompletu zewnętrznych chromów (części, nie naklejek).
fajah - 12-12-2007, 22:21
fajah napisał/a:
http://cgi.ebay.pl/CHROML...1QQcmdZViewItem
To nakładka czy tylko naklejki?? W połączeniu z innymi elementami, dla mnie, wyglądało by całkiem OK.
to jest listwa. jakbyś coś znalazł to mogę Ci kupić na ebay jeśli nie masz konta.
Anonymous - 13-12-2007, 14:18
wie moze ktos jak to jest z clem jesli zamowilbym sobie body kit z USA?? jaka jest szansa ze dowala clo i ile moze wyniesc.
Anonymous - 13-12-2007, 14:48
M4mooT napisał/a: | wie moze ktos jak to jest z clem jesli zamowilbym sobie body kit z USA?? jaka jest szansa ze dowala clo i ile moze wyniesc. |
Wszystkie informacje o cle znajdziesz pod poniższym linkiem (gdzieś tak w połowie strony):
Kupowanie w US - zasady, lista rzeczy objętych cłem, kalkulator cła
swinks_UK - 13-12-2007, 17:00
zastanawiam się czy będzie ci się opłacało ciągnąć graty z USA. Owszem, często w promocyjnej cenie trafić można body kit CYBER2 za ok. 150 USD komplet plus przesyłka jakieś 580 USD. Z tym, że przesyłka jest z reguły obliczana do UK lub Francji. Na hasło "Polska" cena shippingu potrafi skoczyć do 1100 USD. No i cło. Na części motoryzacyjne w UK płacimy ok. 25% cła od całości. Może poszukaj też body kitu w UK i Niemczech. Sam kit może droższy, ale przesyłka tańsza i bez cła.
Anonymous - 13-12-2007, 17:17
no dostalem odpowiedz zeby podal im nr. czesci i business address na ktorym maja wyslac to mi przelicza. nie wiem ile caly body kit bedzie wazyc ale mniej wiecej mozesz miec racje z tymi cenami jak liczylem. plan B jest taki ze tylko przedni zderzak sciagam bo jest fajny a tyl i boki kupuje w PL bo znalazlem w miare spoko. wtedy przesylka 30zl
a znasz moze jakies sklepy w europie co sprzedaja wlasnie Cyber2 bo ten wlasnie mnie interesuje jest chyba najfajniejszy. btw orientujesz sie jak to jest z montazem? jaka trudna sprawa i jaki koszt?
@sho_mo wiem znam stronke nie raz na nia trafilem ale tam linki nie dzialaja a jak szukalem cos na stronce .gov to ciezko sie polapac ale chyba 22% cla tylko nie wiem czy jeszcze jakis podatek gdzies??
marcinzam - 21-03-2011, 12:56
na allegro są aluminiowe nakładki na progi chyba ori ?
http://allegro.pl/galant-...1495718233.html
Hugo - 21-03-2011, 13:27
Raczej były...
robertdg - 21-03-2011, 13:32
Szybko się sprzedały, o dziwo, po wyświetleniu w Twoim poście, przyznać się, kto podpitolił
Owczar - 21-03-2011, 13:50
Trochę mocno zniszczone te nakładki...
marcinzam - 21-03-2011, 16:29
fakt, trochę zniszczone ale cena była ok, ostatnio takie same na ebay.de poszły ponad 200 ojro w serwisie 1600 zł
Owczar - 21-03-2011, 17:00
No tak, ale pozostaje kwestia tego ile coś jest warte, a ile ktoś może za to zapłacić. Popyt kształtuje podaż. Ale ja tych zniszczonych bym nie kupił nawet za 50zł, bo to względne upiększenie auta. Jak kupowałem części rok temu u jednego handlarza, to miał takie w idealnym stanie, Wtedy nie wiedziałem, że to tak chodliwy towar
Juiceman - 21-03-2011, 17:53
robertdg napisał/a: | Szybko się sprzedały, o dziwo, po wyświetleniu w Twoim poście, przyznać się, kto podpitolił |
Ops to chyba ja je podpitoliłem w poszukiwaniu listwy progowej od SE
Przy okazji na zdjęciu zauważyłem, że gal ma full opcje drewna włącznie z schowkiem między biegami, a podłokietnikiem. Czekam na zdjęcia i cennik ile to warte - bo z tego co pamiętam ktoś chciał u siebie taki pakiet.
A co do nakładki chromowanej zobaczymy faktycznie jak wygląda jak przyjdzie dopiero może da się je uratować, a może to była wtopa - okaże się.
|
|
|