To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - FAQ - [Carisma] Ile głośników

saphire - 05-01-2008, 16:50

Ja tydzień temu założyłem Blaupunkta Melbourne SD27 i na fabrycznych głośnikach w Cari gra bardzo ładnie. O niebo lepiej niż stary Pioneer którego wcześniej tam miałem.
Master - 09-01-2008, 17:20

Ja mam w swojej radio Sony 4x50W dosyc wysoki model glosniki z tylu niedawno kupilem zamiast seryjnych i na ich miejscu sa. Glosniki to Magnat Power Plus do tego 2 gwizdki ktore sa w zestawie z tymi glosnikam wszystko podlaczone przez zwrotnice. Gra to beznadziejnie niestety i nie ma sie co dziwic bo nie od dzis wiadomo ze w cari przed liftem dobrego dzwieku zwlaszcza basu z tylu, montujac nawet najlepsze glosniki tylko w seryjne miejsca sie nie uzyska. Po montazu np elips w polce tez pewnie nie jest zadobze choc tego nie sprawdzalem. Osobiscie zeby byc zadowolonym z efektu do wymiany seryjnego badziewia dolozyl bym glosniki w przednie drzwi przynajmniej, dobry wzmacniacz, kable (napewno te zasilajace) i subwoofer do bagaznika, glosniki wysokotonowe x2 i wszystko na zwrotnicach no i moze jeszcze jakis kondensator tez by sie przydal robiac wszystko samemu nie powinno to przekroczyc 1000zl (nie liczac zakupu dobrego radia, chyba ze go sie juz ma) Pozdro
tdi1982 - 04-07-2008, 10:00

Co wy tu gadacie!!!.Mam Cari przed liftem oryginalne głośniki tył i przód gra to rewelacyjnie.Bass jest i sopran też-miałem zakładać jeszcze głośniki w drzwi ale po co psuć.Jeśli ktoś nie wierzy proszę zapytać dylsona.[/quote]
Anonymous - 02-02-2009, 01:53

a sa zestawy do montazu w przednich drzwiach w cari przed liftem
demeone - 02-02-2009, 02:00

Jak kupujesz glosniki to czasem na opakowaniu masz wzor jak wyciac plastic pod glosnik np w pionierach i alpine spotkalem sie z czyms takim
Piwor - 02-02-2009, 02:03

daro2110, w dziale Car Audio było troszkę na temat takiego montowania głośników w drzwiach. Zapraszam do lektury. :) Kilk!