Off Topic - Balcerowicz musi zostać !!!
Jackie - 16-03-2006, 14:44
Fido__ napisał/a: | Skoro tu jest miejsce na gadanie o różowych majtkach Zośki |
Ze zdjęciami?? Gdzie to było??
Anonymous - 16-03-2006, 14:56
a Ja bardzo serdecznie Was prosze moi mili bracia i siostry abyśmy skończyli tę bezcelową dyskusję bo tak czy inaczej ona do niczego nie prowadzi.
A i tak nikt tutaj nikogo nie przekona - a bynajmniej mnie
Zatem mimo ze jest to OT to nie ma sensu wszczynać dyskusji. Bo tak jakbym na OT zaczął dywagować na temat poglądów moralnych itp itd to to forum musiałoby zmienić charakter. A o polityce to nawet można przy piwku porozmawiać a nie tutaj.
A już najbardziej zainteresowanych odsyłam na www.forum.popis.pl, www.forum.polityka.pl albo inne równie ciekawe fora
Pozdro
Zatem kończąc - ładna się robi pogoda - idzie wiosna - będzie mozna miło posiedzieć na ławeczce w parku - to dopiero jest OT!!!!
Anonymous - 16-03-2006, 14:57
No dobra, to ja zakładam ten topic o majtkach
p.s. Gdzie Ty qrna widzisz te kwiatki i wiosnę??? Ja też chcę tego spróbować
Anonymous - 16-03-2006, 15:01
kfiotków nie widzę ale cieplej tak jakby jest
Anonymous - 16-03-2006, 15:12
to proponuję temat o wyższości cieniasów stringowych nad wszystkimi pozostałymi
oczywiście jeśli chodzi o Zochowe majtochy :lol
sruba - 16-03-2006, 17:09
a ja wracajac do tematu - podpisalem list ze jestem "za"
igi - 16-03-2006, 19:28
Ja rownież podpisałem
piwkotom - 16-03-2006, 20:31
tez sie wpisalem, z powodow jakie podal szczeslaw, nie jestem fanem Balcerowicza.
A o polityce nie gadajmy tak jak ustlilismy, wystarczyli mi pierwszych pare postow zeby sie zagotowac, a nie chce sie tutaj z nikim klocic. Od tego jest interia, tudziez onet ALE NIE NASZE FORUM!
holk
JCH - 16-03-2006, 22:51 Temat postu: Balcerowicz Aleście sie podniecili poparciem dla Balcerowicza
Czy ktoś go w ogóle odwołuje Bo zdaje się, że w przyszłym roku kończy się jego kadencja w NBP-ie. Następnego powoła Sejm. A czy to będzie ten Sejm ....
Równie dobrze można podpisać się pod listem żeby dobranocka była wcześnej albo żeby wiosna przyszła. Efekt będzie podobny
edit:
DominoS - kilka sprostowań do Twojej wypowiedzi:
- programy PO i PIS w większości się nie zgadzały
- obsada resortów .... też była raczej inna koncepcja ale Kaziu forsował kandydaturę Dorna
- Balcerowicz wyklucza członka komisji, który nie jest bezstronny
Właśnie istotne jest czy mógł to zrobić zgodnie z prawem a nie, jak napisałeś "jak to wygląda".
Wielokrotnie w sprawach sądowych zmieniane były składy sędziowskie na wniosek stron (a nie bo Kowalski tak sobie życzył).
Pozdrawiam
Anonymous - 16-03-2006, 23:49
mnie tam polityka nie interesuje i nie znam się na tym, ale jak przeczytałem Dominosa to mi to brzydkie kaczątko nawet do niego pasuje. Ale to czywiście żart A tak na serio to najlepsza byłaby dla nas monarchia i baaardzo zły król co by wział za mordę...nie no to też żart (a może przywrócić wolności szlacheckie...tylko że nie ma już prawie komu ) ...nie no co ja gadam, co ja gadam...
WeinMaster - 17-03-2006, 08:59
Z tą monarchią to Zulu masz trochę racji, bo obiektywnie patrząc, rząd jest wybierany przez większość ludu naszego. A kto mi zagwarantuje że większość ludu naszego kochanego rozumie / wie kogo wybiera ??
Przykład: na gazecie jest artykuł, że 40% społeczeństwa popiera spór tego który musi odejść z członkami. Ile z tych 40% ludzi orientuje się w bankowosci ????
Tak więc po co komu demokracja ??
Anonymous - 17-03-2006, 09:09
piwkotom napisał/a: | tez sie wpisalem, z powodow jakie podal szczeslaw, nie jestem fanem Balcerowicza.
A o polityce nie gadajmy tak jak ustlilismy, wystarczyli mi pierwszych pare postow zeby sie zagotowac, a nie chce sie tutaj z nikim klocic. Od tego jest interia, tudziez onet ALE NIE NASZE FORUM! |
No i też właśnie- proponuję jednak dalej ciągnąć temat majtek Zosi
[ Dodano: 17-03-2006, 09:15 ]
zulu napisał/a: | to brzydkie kaczątko nawet do niego pasuje |
to jest tweety a nie brzydkie kaczątko - tweety jest piękny
brzydkie kaczatko to jest w pałacu prezydenckim jak niektórzy twierdzą - ale nie zapominać jak się ta bajka skończyła
a kto wie która ta Zocha od majtek jest?
Anonymous - 17-03-2006, 09:49
pierwsze słyszę żeby Zocha majty nosiła
podobno woli bez
Anonymous - 17-03-2006, 09:53
hmmm - może ma kto zdjęcie tej zochy? czy ona jest jakoś na wyposazeniu naszego forum?
może zrzucimy sie na majty zochowe
a tak poza tym to Efa kiedyś napominała, ze chciała bikini ze znaczkiem mitsu - może to o te majty chodziło czy to takie parciane reformy?
Anonymous - 17-03-2006, 11:13
Barchany, chodziło o barchany. Trzeba zapytać Betty czy występują w cenniku gadżetów. Tylko co na to Zośka?
|
|
|